Moja definicija tegale ata v 12 bajti je predvsem doseči stanje, ko v neakciji nekaj dosežemo.
Ne-akcija. Hm. No, prav. Zadnje čase me potencialne stranke bolj oblegajo, pa se nič ne tržim. Mogoče je stranski produkt manifestacije obilja.

Kakorkoli. Je dobrodošlo.
Torej postati budni sanjač in dopustiti da te nosi voda. Biti neuporen kot voda in delovati suptilno ...
To pravzaprav že stalno počnem. Se mi zdi.
Ko v takem položaju vstopi v podzemni svet boga Hada se seveda na dan prikotalijo vse senčne plati ... stvari, situacije in ljudje ... kar pa je zate v vsakem primeru samo OK, če se ne pustiš odvleči v delovanje, ki smo ga sicer vajeni v družbenem naučenem sistemu 
Okej, torej bom začel popolnoma neaktivno ignorirat DURS.

Torej je zate pomembno samo še potovanje preko 12, bo pa nekolko štale, ko ti bo kvadriral Marsa in natalnega Saturna in še konjunkcijo na AS.
Saj ta štala se je enkrat že dogajala, a ne? Pa sem očitno preživel. Ni panike, znam gnoj kidat

Takrat bo ponovitev vaje izpred 7 let, še bolj pa izpred 14. Če se spomniš kaj pomembnega ti je takrat sporočal, se na ta čas lahko bistveno bolje pripraviš.
7 in 14 let nazaj. 7 in 14 let. 1996 ni bilo nič kaj posebej drugačno. Eno boljših, bi lahko rekel. Malenkost pred 2003 sem se pa ravno začenjal ukvarjat z eno žensko nasprotnega spola. Koliko časa traja tranzit? Slaba tri leta? To bi marsikaj pojasnilo

Seveda pa računaj tudi s tem, da ko Saturn zapušča 12 hišo si za mnogo kaj v življenju bolj moder in vstopaš v nov cikel življenja z novim rojstvom, ki bo od tebe zahtevalo prevetritev vsega tistega kar si, s čimer nastopaš in se prezentiraš in seveda v tistem času bodo odnosi igrali bistveno vlogo.
Ja, to sem nekako že dojel.
Torej bolj kot sedanji čas, bo tisti ki prihaja k tebi z letom 2012 in naprej tisti, ki te bo pošteno na novo oblikoval.
Ja, še posebej, če bo to tisto, kar imam v mislih, da bi lahko bilo.

Sedaj pa počivaj in si nabiraj moči 
No, malo bom že migal

Je dobro za kondicijo.
Opomba: če bi dal gor na natal še progresije in tranzite, pa bi se lahko natančneje pogovarjala 
KLIK