Author Topic: Saturn 2. del  (Read 115697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Saturn 2. del
« Reply #60 on: September 14, 2010, 08:43:05 PM »
Postala boš astrološko polnoletna ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: September 14, 2010, 09:34:32 PM »
Postala boš astrološko polnoletna ;D

Hehehe, bomo praznovali  :P Grem takoj preverit datum  :D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #62 on: September 14, 2010, 09:49:20 PM »
sej ni glih tko zabavno  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: September 15, 2010, 06:59:51 AM »
O Saška, kdaj bo to šele ....... ;D

Ampak BDV kako pa prenašaš t :PL kvadrat  :So
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #64 on: September 15, 2010, 08:11:52 AM »

Ja sem včeraj ugotovila, da čez 4 leta  :P

Pa prenašam ga kar dobro. Verjetno je razlog v tem, da sem še bolj intenzivno začela delati na sebi, theto, prepričanja, občutke. Tako ali tako me razganja od energije, na raznorazna dogajanja gledam s pozitivne perspektive. Je pa tudi obdobje, ko se učim, da je pač včasih treba met zaupanje, mam ornk lecijo iz potrpežljivosti, ugotavljam pa tudi, kakšna moč se skriva v meni. Ja moram rečt, da kar štima tale tranzitek, samo se kar dobro spopadam z njim  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: September 15, 2010, 09:03:26 AM »

Pa prenašam ga kar dobro. Verjetno je razlog v tem, da sem še bolj intenzivno začela delati na sebi, theto, prepričanja, občutke. Tako ali tako me razganja od energije, na raznorazna dogajanja gledam s pozitivne perspektive. Je pa tudi obdobje, ko se učim, da je pač včasih treba met zaupanje, mam ornk lecijo iz potrpežljivosti, ugotavljam pa tudi, kakšna moč se skriva v meni. Ja moram rečt, da kar štima tale tranzitek, samo se kar dobro spopadam z njim  ;D

Ja, sem ugotovila, da thetke gredo skupaj s plutonskim tranzitom ....... ponavadi prav pripomore in te transformacije so seveda s theto še izrazitejše.

www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: September 15, 2010, 10:34:57 AM »

Ja, sem ugotovila, da thetke gredo skupaj s plutonskim tranzitom ....... ponavadi prav pripomore in te transformacije so seveda s theto še izrazitejše.

Ja definitivno, ful se pozna transformacija pri meni, navzven in navznoter. Družba čist druga, cilji čist drugi, no edin še vedno polna energije tok, da ne vem, kam bi jo dala  :D JE ravno danes zjutraj naša receptorka rekla, da sem edina, ki jo pozna, da je že zjutri čist aktivna pa naspidirana  ;D
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #67 on: September 21, 2010, 02:49:24 PM »

Samo res, sem šla gledat datum, ko sem šla v NG... :PL :kon (točna) :NE, :sek :PL, :kv :Ve, :kv :Me, :sek :Lu, :tr :So. Neptun vlada moji 8. in 9., stoji pa v 5 ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #68 on: October 28, 2010, 10:47:36 AM »
Ko se  tranzitni :Sa usede na natalni  :PL in ko se vse skup dogaja na hišni številki 12, ni ravno veselica, a ne?  :-\

Tole sem našel:
 :Sa v 12
  • Pazit se je treba zelo negativnih ljudi, ki prihajajo na pot z namenom, da bi pomagali, ampak lahko človeka izčrpajo.
  • Ni dobro začet realizirat novih načrtov.Tudi če jih, se okoliščine tako obrnejo, da postanejo možne takrat, ko :Sa pride v 1.hišo (Tole je pravzaprav res. Imam v planu nekaj končat in drugo začet, vendar vsaj eno leto to še ne bo dokončno izvedljivo)
  • V tem obdobju je priporočljivo omejevat izgube in počistit življenski prostor za nove stvari.

:Sa :kon  :PL
  • Osredotočanje na lastne interese, odgovornosti in varnost.
  • Obdobje povečane koncentracije.
  • Opuščanje starih navad in pravil.

Sem še kaj pomembnega spustil?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #69 on: October 28, 2010, 10:54:46 AM »
Ko se  tranzitni :Sa usede na natalni  :PL in ko se vse skup dogaja na hišni številki 12, ni ravno veselica, a ne?  :-\

Tole sem našel:
 :Sa v 12
  • Pazit se je treba zelo negativnih ljudi, ki prihajajo na pot z namenom, da bi pomagali, ampak lahko človeka izčrpajo.
  • Ni dobro začet realizirat novih načrtov.Tudi če jih, se okoliščine tako obrnejo, da postanejo možne takrat, ko :Sa pride v 1.hišo (Tole je pravzaprav res. Imam v planu nekaj končat in drugo začet, vendar vsaj eno leto to še ne bo dokončno izvedljivo)
  • V tem obdobju je priporočljivo omejevat izgube in počistit življenski prostor za nove stvari.

:Sa :kon  :PL
  • Osredotočanje na lastne interese, odgovornosti in varnost.
  • Obdobje povečane koncentracije.
  • Opuščanje starih navad in pravil.

Sem še kaj pomembnega spustil?

Moja definicija tegale ata v 12 bajti je predvsem doseči stanje, ko v neakciji nekaj dosežemo.
Torej postati budni sanjač in dopustiti da te nosi voda. Biti neuporen kot voda in delovati suptilno .............

Ko v takem položaju vstopi v podzemni svet boga Hada se seveda na dan prikotalijo vse senčne plati ......... stvari, situacije in ljudje ........ kar pa je zate v vsakem primeru samo OK, če se ne pustiš odvleči v delovanje, ki smo ga sicer vajeni v družbenem naučenem sistemu  :Sa

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: October 28, 2010, 11:01:24 AM »
Ah zdej sem pogledala tvojo karto

Plutona je že zapustil in tja ne gre več nazaj

Torej je zate pomembno samo še potovanje preko 12, bo pa nekolko štale, ko ti bo kvadriral Marsa in natalnega Saturna in še konjunkcijo na AS.

Takrat bo ponovitev vaje izpred 7 let, še bolj pa izpred 14. Če se spomniš kaj pomembnega ti je takrat sporočal, se na ta čas lahko bistveno bolje pripraviš. Seveda pa računaj tudi s tem, da ko Saturn zapušča 12 hišo si za mnogo kaj v življenju bolj moder in vstopaš v nov cikel življenja z novim rojstvom, ki bo od tebe zahtevalo prevetritev vsega tistega kar si, s čimer nastopaš in se prezentiraš in seveda v tistem času bodo odnosi igrali bistveno vlogo.

Torej bolj kot sedanji čas, bo tisti ki prihaja k tebi z letom 2012 in naprej tisti, ki te bo pošteno na novo oblikoval.

Sedaj pa počivaj in si nabiraj moči  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: October 28, 2010, 11:02:15 AM »
Opomba: če bi dal gor na natal še progresije in tranzite, pa bi se lahko natančneje pogovarjala  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #72 on: October 28, 2010, 11:46:31 AM »
Moja definicija tegale ata v 12 bajti je predvsem doseči stanje, ko v neakciji nekaj dosežemo.
Ne-akcija. Hm. No, prav. Zadnje čase me potencialne stranke bolj oblegajo, pa se nič ne tržim. Mogoče je stranski produkt manifestacije obilja. :D Kakorkoli. Je dobrodošlo.

Torej postati budni sanjač in dopustiti da te nosi voda. Biti neuporen kot voda in delovati suptilno ...
To pravzaprav že stalno počnem. Se mi zdi.

Ko v takem položaju vstopi v podzemni svet boga Hada se seveda na dan prikotalijo vse senčne plati ... stvari, situacije in ljudje ... kar pa je zate v vsakem primeru samo OK, če se ne pustiš odvleči v delovanje, ki smo ga sicer vajeni v družbenem naučenem sistemu  :Sa
Okej, torej bom začel popolnoma neaktivno ignorirat DURS.  :P ;D >:D

Torej je zate pomembno samo še potovanje preko 12, bo pa nekolko štale, ko ti bo kvadriral Marsa in natalnega Saturna in še konjunkcijo na AS.
Saj ta štala se je enkrat že dogajala, a ne? Pa sem očitno preživel. Ni panike, znam gnoj kidat :P

Takrat bo ponovitev vaje izpred 7 let, še bolj pa izpred 14. Če se spomniš kaj pomembnega ti je takrat sporočal, se na ta čas lahko bistveno bolje pripraviš.
7 in 14 let nazaj. 7 in 14 let. 1996 ni bilo nič kaj posebej drugačno. Eno boljših, bi lahko rekel. Malenkost pred 2003 sem se pa ravno začenjal ukvarjat z eno žensko nasprotnega spola. Koliko časa traja tranzit? Slaba tri leta? To bi marsikaj pojasnilo :P

Seveda pa računaj tudi s tem, da ko Saturn zapušča 12 hišo si za mnogo kaj v življenju bolj moder in vstopaš v nov cikel življenja z novim rojstvom, ki bo od tebe zahtevalo prevetritev vsega tistega kar si, s čimer nastopaš in se prezentiraš in seveda v tistem času bodo odnosi igrali bistveno vlogo.
Ja, to sem nekako že dojel.

Torej bolj kot sedanji čas, bo tisti ki prihaja k tebi z letom 2012 in naprej tisti, ki te bo pošteno na novo oblikoval.
Ja, še posebej, če bo to tisto, kar imam v mislih, da bi lahko bilo.  :P

Sedaj pa počivaj in si nabiraj moči  ;D
No, malo bom že migal ;) Je dobro za kondicijo.

Opomba: če bi dal gor na natal še progresije in tranzite, pa bi se lahko natančneje pogovarjala  ;D
KLIK

« Last Edit: October 28, 2010, 11:57:36 AM by Jernej »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: October 29, 2010, 07:15:02 AM »
Ne-akcija. Hm. No, prav. Zadnje čase me potencialne stranke bolj oblegajo, pa se nič ne tržim. Mogoče je stranski produkt manifestacije obilja. :D Kakorkoli. Je dobrodošlo.

Torej postati budni sanjač in dopustiti da te nosi voda. Biti neuporen kot voda in delovati suptilno ...
To pravzaprav že stalno počnem. Se mi zdi.

Ko v takem položaju vstopi v podzemni svet boga Hada se seveda na dan prikotalijo vse senčne plati ... stvari, situacije in ljudje ... kar pa je zate v vsakem primeru samo OK, če se ne pustiš odvleči v delovanje, ki smo ga sicer vajeni v družbenem naučenem sistemu  :Sa
Okej, torej bom začel popolnoma neaktivno ignorirat DURS.  :P ;D >:D

Saj ta štala se je enkrat že dogajala, a ne? Pa sem očitno preživel. Ni panike, znam gnoj kidat :P

Takrat bo ponovitev vaje izpred 7 let, še bolj pa izpred 14. Če se spomniš kaj pomembnega ti je takrat sporočal, se na ta čas lahko bistveno bolje pripraviš.
7 in 14 let nazaj. 7 in 14 let. 1996 ni bilo nič kaj posebej drugačno. Eno boljših, bi lahko rekel. Malenkost pred 2003 sem se pa ravno začenjal ukvarjat z eno žensko nasprotnega spola. Koliko časa traja tranzit? Slaba tri leta? To bi marsikaj pojasnilo :P

Seveda pa računaj tudi s tem, da ko Saturn zapušča 12 hišo si za mnogo kaj v življenju bolj moder in vstopaš v nov cikel življenja z novim rojstvom, ki bo od tebe zahtevalo prevetritev vsega tistega kar si, s čimer nastopaš in se prezentiraš in seveda v tistem času bodo odnosi igrali bistveno vlogo.
Ja, to sem nekako že dojel.

Ja, še posebej, če bo to tisto, kar imam v mislih, da bi lahko bilo.  :P

Sedaj pa počivaj in si nabiraj moči  ;D
No, malo bom že migal ;) Je dobro za kondicijo.

Opomba: če bi dal gor na natal še progresije in tranzite, pa bi se lahko natančneje pogovarjala  ;D
KLIK

Hehehe, jap DURS - ko gre stric Saturn preko 12 je značilno tudi delo na črno  :o

Sicer pa ne vidim kakšnih posebnih tranzitnih disonantnih scen. Glede na to, da imaš P Luno v Strelcu in v 2 bajti, ta lepo podpira vse skupaj.

« Last Edit: October 29, 2010, 07:17:49 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #74 on: October 29, 2010, 08:32:13 AM »
Ja, če je pa delo na belo dvakrat dražje :P
Hvala, Tea  :)