Pika
Sanjalka ti je dobro odgovorila. Vsekakor gre za proces, ki se sproži ko moramo določene stvari pustiti za sabo.
Glede na prehod tvojega Urana preko Sonca, natančno se bo zgodilo v aprilu mesecu, kar je že hitro in po vsej verjetnosti tole že krepko čutiš in nekako nezavedno veš, da prihaja.
Najprej bo oznanil vstop v 8 hišo Mars, ki je tudi vladar te hiše. Potem šele Uran. Če se ne motim, nisem natančno gledala, bo tudi P Luna na Neptunu v 4, T Pluton pa v skorajšnji opoziciji na natalno luno.
T Saturn bo v tem času oponiral kirona v 8
Najbolj se boš seznanila s temo dogajanja, če boš v roke vzela astrološko literaturo in se poglobila v natalne postavitve teh planetov, da bi razumela temeljno dinamiko, kajti tranzitno dogajanje ti bo sprožilo prav to.
T Jupiter ti bo v tem času v prehodu preko 8 hiše seveda v maximalno podporo.
A si mogoče kaj razmišljala o kakšni nosečnosti? 
Najlepša hvala, Sanjalka in Tea.
Sta me malo potolažili.

Ja, Tea, ravno v zadnjih dneh je bila debata o povečanju družinskih članov.

Kar naenkrat preblisk, prej pa niti ideje o tem.

Potem so pa še prijatelji non stop nekaj v to smer namigovali, kot nalašč, he he. Kot da bi res bilo nekaj v zraku.
Pa me žal okrog tega mori čisto preveč dilem, da bi se upala za to odločit. Ma tisoč in ena dilema. Verjetno tema za eno pošteno astrološko analizo.

Pa bega me tale moja 5. kozorogova, ko si razlagam, kaj vse lahko pomeni "večja odgovornost do otrok", še posebej, ker sem že v rahlo rizičnih letih.
Sem nekaj buljila včeraj v svojo karto v času moje prve zanositve, pa moj laični uč ni ugledal nikakršne podobnosti s trenutno postavitvijo, he he.

Luna je bila v kvadratu z natalno in v opoziciji z natalnim soncem. Uau, bravo jaz!

Katero literaturo mi priporočaš?
Hvala!