Author Topic: Merkur 2. del  (Read 33902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Merkur 2. del
« Reply #60 on: August 18, 2010, 09:48:39 AM »
Jane, no še dobro da ga je našel. Kajti zdaj so na vrsti tatiči /katerih bog je Merkur/.

Pazite na kolesa, avtomobile, ključe od stanovanj, pošto ...... torej ne pošiljajte kar je posebno važno itd.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #61 on: August 18, 2010, 09:50:33 AM »
Še tega se mi manjka, že tako vse zgubim  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: August 18, 2010, 01:45:37 PM »
Še tega se mi manjka, že tako vse zgubim  ::)

hehe
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #63 on: August 18, 2010, 02:39:42 PM »
Študiram... kaj pa na novo star software naštelat. Bo treba sformatirat disk...  ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #64 on: August 18, 2010, 08:33:18 PM »
Študiram tudi jaz...ko podpišeš za novega izbranega zdravnika, se to tudi šteje za podpis nečesa novega, ne? Sicer ni pogodba, ampak je pa nekaj na novo. Znajo biti problemi?  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: August 18, 2010, 09:19:53 PM »
&$$/(%#$&/$$&/%$%(/ ko se T2 KONČNO zmiga in pride ugotovim, da na računalniku, kjer imam itak inštalirane vse programe in e-davke, ter certifikate, banko itd, ne dela internet, ker po vsej verjetnosti je šla mrežna ali pa nekaj čisto xy. Seveda logično, ne. Kaj pa sem pričakovala  ::)
Da je vse skupaj kar neki pa dokazuje, da mi nikakor ne rata inštalirat certifikata na nov računalnik. Kdaj bo že september, đizus  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #66 on: August 19, 2010, 04:50:32 AM »
Meni je šel pralni stroj in sem moral tako v tem času kupiti novega. Pravzaprav, ker to ni mašina za komunikacije, temveč čistočo mogoče  R Merkur sploh nima vpliva nanj. Ali le ne toliko.

So mi pa danes odklopili nekaj kanalov med drugim nacionalnega. Razlog je ta, ker nimam dekoderja  za optični kabel, s čimer me prisliljujejo da ga bom moral vzeti.  To obenem pomeni, da bom moral tudi k drugemu operatorju za ADSL, ker moji TV ne nudijo in spet bo neka štala sčasoma.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: August 19, 2010, 06:45:59 AM »
Meni je šel pralni stroj in sem moral tako v tem času kupiti novega. Pravzaprav, ker to ni mašina za komunikacije, temveč čistočo mogoče  R Merkur sploh nima vpliva nanj. Ali le ne toliko.

So mi pa danes odklopili nekaj kanalov med drugim nacionalnega. Razlog je ta, ker nimam dekoderja  za optični kabel, s čimer me prisliljujejo da ga bom moral vzeti.  To obenem pomeni, da bom moral tudi k drugemu operatorju za ADSL, ker moji TV ne nudijo in spet bo neka štala sčasoma.

Andres

trgovina spada pod Merkurjevo domeno. Torej vse kar kupimo.  ;)

Zanimivo pa je, da če se znebimo česa, torej prodamo, pa v času r merkurja to dobro opravimo.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #68 on: August 19, 2010, 06:47:39 AM »
Študiram tudi jaz...ko podpišeš za novega izbranega zdravnika, se to tudi šteje za podpis nečesa novega, ne? Sicer ni pogodba, ampak je pa nekaj na novo. Znajo biti problemi?  :)

tudi to se šteje. Samo večja težava bi bla pri r marsu. Tako pa lahko računaš, da ga boš v doglednem času ponovno zamenjala.
www.Astro-Star.net

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #69 on: August 19, 2010, 11:43:00 AM »
...Da je vse skupaj kar neki pa dokazuje, da mi nikakor ne rata inštalirat certifikata na nov računalnik. Kdaj bo že september, đizus  ::)
Aplikacija astroloških razlag na ljudi je lahko smiselna, ker je človeški um bolj kompliciran od procesorja in ker ima na posameznika vpliv celotna družba. Računalnik pa je stroj, ki dela po naprej določenih postopkih. Nesprejemljivo bi bilo, da bi bil vsak čip opremljen z datumom in časom izdelave, da bi lahko ugotovili njegove karakterne lastnosti in s tem posledično sklepali, kako bo deloval. Zato se morajo certifikati (ali kakšen drug software) instalirat kadarkoli, neglede na vreme, letni čas in astronomske pojave. ;) Postopek, ki zdaj ne deluje, tudi septembra ne bo deloval. Treba je najt logične razloge, zakaj ne deluje, ter razvit drugačen algoritem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #70 on: August 19, 2010, 11:53:39 AM »
...Da je vse skupaj kar neki pa dokazuje, da mi nikakor ne rata inštalirat certifikata na nov računalnik. Kdaj bo že september, đizus  ::)
Aplikacija astroloških razlag na ljudi je lahko smiselna, ker je človeški um bolj kompliciran od procesorja in ker ima na posameznika vpliv celotna družba. Računalnik pa je stroj, ki dela po naprej določenih postopkih. Nesprejemljivo bi bilo, da bi bil vsak čip opremljen z datumom in časom izdelave, da bi lahko ugotovili njegove karakterne lastnosti in s tem posledično sklepali, kako bo deloval. Zato se morajo certifikati (ali kakšen drug software) instalirat kadarkoli, neglede na vreme, letni čas in astronomske pojave. ;) Postopek, ki zdaj ne deluje, tudi septembra ne bo deloval. Treba je najt logične razloge, zakaj ne deluje, ter razvit drugačen algoritem.

ko bi bilo vse v življenju tako matematično,logično in eksplicitno vedno in povsod,
bi bil tudi ti v življenju za marsikaj prikrajšan  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #71 on: August 19, 2010, 11:54:53 AM »

tudi to se šteje. Samo večja težava bi bla pri r marsu. Tako pa lahko računaš, da ga boš v doglednem času ponovno zamenjala.

kako bi pa to delovalo v času R   :Ma ?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: August 19, 2010, 12:51:14 PM »

ko bi bilo vse v življenju tako matematično,logično in eksplicitno vedno in povsod,

Jernej do nedavnega sem se tudi jaz strinjala s tvojim mišljenjem, zdaj pa vidim da temu ni tako. Ni vedno vse črno belo, je tudi kdaj sivo.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #73 on: August 19, 2010, 01:58:25 PM »
Meni je šel pralni stroj in sem moral tako v tem času kupiti novega. Pravzaprav, ker to ni mašina za komunikacije, temveč čistočo mogoče  R Merkur sploh nima vpliva nanj. Ali le ne toliko.

So mi pa danes odklopili nekaj kanalov med drugim nacionalnega. Razlog je ta, ker nimam dekoderja  za optični kabel, s čimer me prisliljujejo da ga bom moral vzeti.  To obenem pomeni, da bom moral tudi k drugemu operatorju za ADSL, ker moji TV ne nudijo in spet bo neka štala sčasoma.

Andres

trgovina spada pod Merkurjevo domeno. Torej vse kar kupimo.  ;)

Zanimivo pa je, da če se znebimo česa, torej prodamo, pa v času r merkurja to dobro opravimo.

Ah kaj pa vem kako bo s pralnim strojem. Zaenkrat kaže prav dobro, a je res, da je še čisto nov in rebro, ki sem si ga poškodoval ob namestitvi se še ni zacelilo.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #74 on: August 19, 2010, 02:27:57 PM »

Jernej do nedavnega sem se tudi jaz strinjala s tvojim mišljenjem, zdaj pa vidim da temu ni tako. Ni vedno vse črno belo, je tudi kdaj sivo.

Taja, zdaj si me spodbudila, da bom šel za nazaj analizirat, kaj bi mi bilo prikrajšano ;) Zvečer, ko bom imel mir in čas.

Jane, se strinjam, so sivine, čeprav jih na nekaterih področjih (računalništvo, recimo) ne pričakujem. Mogoče celo nočem priznat, da so. In potem jih ni :D