Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Merkur 2. del

<< < (14/25) > >>

Jane:
&$$/(%#$&/$$&/%$%(/ ko se T2 KONČNO zmiga in pride ugotovim, da na računalniku, kjer imam itak inštalirane vse programe in e-davke, ter certifikate, banko itd, ne dela internet, ker po vsej verjetnosti je šla mrežna ali pa nekaj čisto xy. Seveda logično, ne. Kaj pa sem pričakovala  ::)
Da je vse skupaj kar neki pa dokazuje, da mi nikakor ne rata inštalirat certifikata na nov računalnik. Kdaj bo že september, đizus  ::)

Andres:
Meni je šel pralni stroj in sem moral tako v tem času kupiti novega. Pravzaprav, ker to ni mašina za komunikacije, temveč čistočo mogoče  R Merkur sploh nima vpliva nanj. Ali le ne toliko.

So mi pa danes odklopili nekaj kanalov med drugim nacionalnega. Razlog je ta, ker nimam dekoderja  za optični kabel, s čimer me prisliljujejo da ga bom moral vzeti.  To obenem pomeni, da bom moral tudi k drugemu operatorju za ADSL, ker moji TV ne nudijo in spet bo neka štala sčasoma.

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on August 19, 2010, 04:50:32 AM ---Meni je šel pralni stroj in sem moral tako v tem času kupiti novega. Pravzaprav, ker to ni mašina za komunikacije, temveč čistočo mogoče  R Merkur sploh nima vpliva nanj. Ali le ne toliko.

So mi pa danes odklopili nekaj kanalov med drugim nacionalnega. Razlog je ta, ker nimam dekoderja  za optični kabel, s čimer me prisliljujejo da ga bom moral vzeti.  To obenem pomeni, da bom moral tudi k drugemu operatorju za ADSL, ker moji TV ne nudijo in spet bo neka štala sčasoma.

Andres

--- End quote ---

trgovina spada pod Merkurjevo domeno. Torej vse kar kupimo.  ;)

Zanimivo pa je, da če se znebimo česa, torej prodamo, pa v času r merkurja to dobro opravimo.

Tea:

--- Quote from: skorpijonka on August 18, 2010, 08:33:18 PM ---Študiram tudi jaz...ko podpišeš za novega izbranega zdravnika, se to tudi šteje za podpis nečesa novega, ne? Sicer ni pogodba, ampak je pa nekaj na novo. Znajo biti problemi?  :)

--- End quote ---

tudi to se šteje. Samo večja težava bi bla pri r marsu. Tako pa lahko računaš, da ga boš v doglednem času ponovno zamenjala.

Jernej:

--- Quote from: jane on August 18, 2010, 09:19:53 PM ---...Da je vse skupaj kar neki pa dokazuje, da mi nikakor ne rata inštalirat certifikata na nov računalnik. Kdaj bo že september, đizus  ::)

--- End quote ---
Aplikacija astroloških razlag na ljudi je lahko smiselna, ker je človeški um bolj kompliciran od procesorja in ker ima na posameznika vpliv celotna družba. Računalnik pa je stroj, ki dela po naprej določenih postopkih. Nesprejemljivo bi bilo, da bi bil vsak čip opremljen z datumom in časom izdelave, da bi lahko ugotovili njegove karakterne lastnosti in s tem posledično sklepali, kako bo deloval. Zato se morajo certifikati (ali kakšen drug software) instalirat kadarkoli, neglede na vreme, letni čas in astronomske pojave. ;) Postopek, ki zdaj ne deluje, tudi septembra ne bo deloval. Treba je najt logične razloge, zakaj ne deluje, ter razvit drugačen algoritem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version