Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Merkur 2. del

<< < (19/25) > >>

Jane:

--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 06:11:16 PM ---
--- Quote from: Jane on November 24, 2010, 06:09:45 PM ---No po eni strani hvala bogu da vem, se vsaj lahko prej pripravim, pa ne travmiram več, ko mi bodo vsi računalniki zaštekali. Bolje da si vzamem kak dan dopusta  ;D

Hmmm važno da je drugo leto spet R šele 31.marca do takrat bom že vse bilance oddala  :D

--- End quote ---

hvala bogu res ........

no jaz ponovno dobim računalnik v R merkurju. Itak da je rabljen, kar bo ublažilo R

--- End quote ---

Saj bi bilo čudno zate, če se ne bi kaj dogajalo v R merkurju  ;D

Tea:

--- Quote from: Jane on November 24, 2010, 06:26:01 PM ---
--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 06:11:16 PM ---
--- Quote from: Jane on November 24, 2010, 06:09:45 PM ---No po eni strani hvala bogu da vem, se vsaj lahko prej pripravim, pa ne travmiram več, ko mi bodo vsi računalniki zaštekali. Bolje da si vzamem kak dan dopusta  ;D

Hmmm važno da je drugo leto spet R šele 31.marca do takrat bom že vse bilance oddala  :D

--- End quote ---

hvala bogu res ........

no jaz ponovno dobim računalnik v R merkurju. Itak da je rabljen, kar bo ublažilo R

--- End quote ---

Saj bi bilo čudno zate, če se ne bi kaj dogajalo v R merkurju  ;D

--- End quote ---

Ja, res, ker imam natalnega R in R mars natal je več ali manj tako da so retrogradna gibanja planetov zame posebno aktivna dejavnost.

Jane:
Samo to bom rekla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  >:(

Tejka:
A lahko kričim s teboj?

sasa:
Smo že 3  :-\

Ne vem, a je to res tale R :Me, a sem jaz, a so to moje težave, ki jih moram rešit, al kaj?! Včasih se res prašam, pa dobr, pa kaj bi zdej radi od mene.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version