Author Topic: Angelske karte  (Read 153373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline isis

• Trenutno v uvajanju
  • *
Angelske karte
« on: May 22, 2007, 08:59:51 PM »
ALI KDO VEDEŽUJE IZ ANGELSKIH KART?

ISIS
« Last Edit: December 20, 2007, 03:20:40 AM by Andres »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #1 on: May 22, 2007, 09:47:13 PM »
Jaz jih imam doma, Isis. Sicer pa naj bi ti, ko si na prelomnici, potrebuješ usmeritev ali kaj podobnega, s svojimi simboli sporočale, kaj potrebuješ, v kateri smeri naj bi deloval...

Lepo se imej, Taja :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: May 22, 2007, 09:48:41 PM »
Dobrodošla na forumu Isis

Na starem forumu je Helena za nas odpirala angelske karte. Vendar ne kot vedeževanje, bolj kot napotek in smernica dneva

Če jih imaš, bi jih mogoče ti nam predstavila
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline isis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: May 23, 2007, 05:31:32 AM »
Zdravo

Lahko vsake toliko časa dam kako usmritev. Imam nadangelske karte.
Ja dobro je včasih vedeti, katera je prava pot. ;)
poskusimo.Lahko tudi ti meni?

Isis

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: May 23, 2007, 06:49:47 AM »
Bom /bomo/ veseli tvojih /angelskih/ napotkov.  :D

Jaz angelskih kart nimam, lahko se meniva pri cigankah ali na astrološkem delu foruma

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net

Offline isis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #5 on: May 24, 2007, 12:39:51 PM »
Kam postaviš vprašanje in kam ti odgovorim ali ti kar na splošno?

Pozdrav

Isis

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #6 on: May 24, 2007, 01:45:17 PM »
Isis,

kakšen pa so te nadangelske karte? Kakšni pomeni, simboli so na njih npr.? Da si lažje predstavljamo ;)

LP, Taja

Offline isis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #7 on: May 24, 2007, 08:52:46 PM »
Zdravo

Na teh kartah so nadangeli in njihova sporočila. Jaz gledam bolj individualno in se teorije  le delno poslužujem.

isis

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #8 on: May 24, 2007, 08:57:47 PM »
Lahko postavim vprašanje? ;D Me zanima, kaj mi nadangeli sporočajo glede ljubezenskega področja oz. mojega dela na sebi, da bom ustvarila uspešno partnersko zvezo? ;D

LP  in hvala ti,
Taja :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #9 on: October 04, 2007, 11:35:47 PM »
Lahko postavim vprašanje? ;D Me zanima, kaj mi nadangeli sporočajo glede ljubezenskega področja oz. mojega dela na sebi, da bom ustvarila uspešno partnersko zvezo? ;D

LP  in hvala ti,

živjo,

jaz se predvsem za svojo lastno uporabo ter za prijatelje nekaj malega ukvarjam z angelskimi kartami, ter kartami svetnikov in boginj. Vedno sem to do sedaj dela ob prisotnosti osebe ki je vprašanje zastavila. Katere karte izberem je odvisno od intuicije. Pritegnilo me je tvoje vprašanje, pa sem za hec poskusila prvič kar takole na daljavo pogledati odgovor zate.

1. sprejemanje: dovoli si sprejemati, to bo povečalo tvojo sposobnost in energijo dajati drugim
2. osredotočena namera: osredotoči se na svoj cilj, najprej razčisti kaj od zveze sploh pričakuješ, šele potem boš lahko uspela
3. konci in začetki: najprej morašopustiti stare vzorce, da bodo lahko nastopili novi; ne boj se tistega kar je videti kot izguba, to je le prehod energije, ki omogoča začetek nečesa novega

Tako, me zanima kaj se ti zdi, ali je uspelo?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #10 on: October 06, 2007, 11:56:21 AM »
Nensi, kaj svetujejo meni angeli

Hvala
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #11 on: October 06, 2007, 06:55:12 PM »
Tea živjo,

ker nisi konkretno opredelila tematike sem pogledala na splošno za trenutno in prihajajoče obdobje, odgovore pa apliciraj na področje, ki te v mislih najbolj zaposluje.

Trenutno se ubadaš z neko željo, ki se ti bo izpolnila, je pa za to v tem obdobju pomembno še malo potrežljivosti in pozitivne vizualizacije tega, česar si želiš. Skrbi in dvome lahko predaš angelom, ki ti bodo pomagali iz ozadja.

Možna blokada je v tem, da zate prihaja do neke večje življenske spremembe, ki se je mogoče podzavestno bojiš oz. si skeptična, čeprav je lahko to nekaj pozitivnega, lepega. To je sporočilo nadangela Mihaela, ki je močan zaščitnik ljudi, še posebej tistih z močnim življenskim poslanstvom. Sporoča ti, da nisi sama in nikoli ne boš sama.

Imaš "močne angelske zaščitnike", saj je naslednja karta tudi nadangel, to je Gabriel, kot eden tvojih angelov varuhov. Pomaga tistim, katerih življensko poslanstvo je komunikacija ali umetnost. Odpira ti vrata, da svoje sposobnosti izraziš na način, ki bo koristen čimveč ljudem. Njegova naloga je biti tvoj "trener", zato mu moraš iskreno predati vse svoje strahove, dvome... in pomagal ti jih bo razrešiti.

Zadnji angel zate pa je Serafina, angel družin.
Pravkar greš skozi obdobje sprememb v svoji družini. Več o tem pa veš sama.

Toliko v odgovor in lepo se imej.

ps
pri teh razlagah o obdobjih je potrebno dodati, da lahko trenutno obdobje pomeni tudi npr. leto dni
ljudje smo vse prevečkrat usmerjeni kratkotročno in želimo vse aplicirati na "takoj" ali pa vsaj čimprej, naučiti se moramo potrpežljivosti ter tega, da se vse zgodi ob svojem, pravem času, če želimo prehitevati stvari največkrat poslabšamo ali uničimo

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #12 on: October 06, 2007, 07:28:26 PM »
Živjo Nensi...kaj pa moji angeli,me kaj čuvajo ???

Lp,Darja :)

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: October 07, 2007, 12:00:55 AM »
zivjo, kako ste, so ,smo  ;D
?kaj se sme vprasati, kako ,do kje :D
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #14 on: October 07, 2007, 03:08:08 AM »

LP  in hvala ti,

živjo,

jaz se predvsem za svojo lastno uporabo ter za prijatelje nekaj malega ukvarjam z angelskimi kartami, ter kartami svetnikov in boginj. Vedno sem to do sedaj dela ob prisotnosti osebe ki je vprašanje zastavila. Katere karte izberem je odvisno od intuicije. Pritegnilo me je tvoje vprašanje, pa sem za hec poskusila prvič kar takole na daljavo pogledati odgovor zate.

1. sprejemanje: dovoli si sprejemati, to bo povečalo tvojo sposobnost in energijo dajati drugim
2. osredotočena namera: osredotoči se na svoj cilj, najprej razčisti kaj od zveze sploh pričakuješ, šele potem boš lahko uspela
3. konci in začetki: najprej morašopustiti stare vzorce, da bodo lahko nastopili novi; ne boj se tistega kar je videti kot izguba, to je le prehod energije, ki omogoča začetek nečesa novega

Tako, me zanima kaj se ti zdi, ali je uspelo?

Nensi,

veš, da sploh nisem videla tvojega odgovora... :ošele sedaj sem ga zagledala. Hvala ti in res sorry.... kar se pa tiče sporočila, bom pa rekla takole - zadetek v polno. Sicer je že 4 mesece mimo, a se še dobro spomnim, kako je bilo takrat. Hvala ti Nensi in le tako dalje  ;)  :D

Taja