Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (23/78) > >>

nensi:

--- Quote from: Mojzes on October 21, 2007, 12:26:03 AM ---Ja, vodi, usmerja, spodbuja :-*
Kako potem izraziti željo, na kaksen, ustrezen nacin, os.govorne fraze, tihe dialoge,namig prosnje
Npr. Angel My, vodi me tam nekje, mimo slabih stvari, odpelji preč tisto za kar menim,da mi gazi"
.

--- End quote ---

O tem kako izraziti željo je bilo veliko napisanega v različnih tekstih, na toliko načinov kolikor je avtorjev, željo lahko oblikuješ na čisto svoj način, pomembnih je par osnov:

- vedno se je dobro najprej umiriti
- pozitivno oblikuj željo, molitev, prošnjo angelom
- v oblikovanju prošenj je potrebno biti natančen, ker prejmemo točno to za kar prosimo
- na koncu želje dodamo vedno stavek:
Naj se zgodi božja volja in ne moja. / ali pa:
Naj se zgodi tako, kot je v moje najvišje dobro.
(če želja za katero prosimo ni v naše dobro, se ne bo zgodila, ker nas čaka nekaj primernejšega, boljšega)
- med meditiranjem oz. delu z angeli moramo biti prizemljeni, da je tako omogočen pretok energije, ker če to nismo, se tudi želja ne more materializirati, "obvisi v zraku"
- v želji izrazimo časoven okvir, v katerem naj se to zgodi, ker za angele čas in prostor ne obstajata
- na koncu se vedno zahvalimo

Angele lahko kličeš čisto konkretne, z imeni, če veš koga in zakaj, ali pa "skupinske angele" npr. angele odnosov, angele veselja, angele zdravilstva, angele resnice...

Najbolj splošna, preprosta prošnja angelom gre lahko za začetek nekako takole:
Dragi angeli, pomagajte mi, da navežem stik z vami, zaznam vašo prisotnost in se povežem z vami. Prosim pomagajte mi, da se odprem vašemu vodstvu. Hvala, amen.

r1ta:
Pozdravljeni!

Ob prebiranju postov nisem nikjer zasledila (morda sem brala površno), ali moraš biti vernik, oz. hoditi v cerkev, če želiš dobiti pomoč angelov. Po "navodilih" iz teh postov sem namreč poskušala, pa nisem opazila nobenega odziva. Morda zato, ker kot skeptik težko s srcem izrečem besede: "naj se zgodi božja volja..."?
Moje vprašanje je mogoče nenavadno. Kljub temu, da sem skeptična do cerkve, verjamem v obstoj nečesa višjega, kar v mojem besednjaku sicer nima imena, ampak verjamem da obstaja. Mogoče pa bi to lahko bili angeli, ne vem.

nensi:

--- Quote from: r1ta on October 23, 2007, 01:27:21 PM ---Pozdravljeni!

Ob prebiranju postov nisem nikjer zasledila (morda sem brala površno), ali moraš biti vernik, oz. hoditi v cerkev, če želiš dobiti pomoč angelov. Po "navodilih" iz teh postov sem namreč poskušala, pa nisem opazila nobenega odziva. Morda zato, ker kot skeptik težko s srcem izrečem besede: "naj se zgodi božja volja..."?
Moje vprašanje je mogoče nenavadno. Kljub temu, da sem skeptična do cerkve, verjamem v obstoj nečesa višjega, kar v mojem besednjaku sicer nima imena, ampak verjamem da obstaja. Mogoče pa bi to lahko bili angeli, ne vem.

--- End quote ---

Zdravo

ne ni treba biti vernik v klasičnem smislu, npr. v enega boga, krščanskega ali kateregakoli pač, saj tudi meni cerkev kot taka predstavlja preozek okvir.
Angeli so povezani z božanskim izvorom, energijo vsega kar obstaja. Izrazoslovje je pač nekako "versko" ker se je v zgodovini v tem kontekstu največ uporabljalo.

Mogoče je pa lažje z besedami: naj se zgodi kar je v moje najvišje dobro.

Seveda se pa nič ne zgodi od danes do jutri, je potrebno kar nekaj vztrajnosti.
Jaz sem pri sebi prve odzive in "rezultate" opazila po kakem mesecu rednega dela z angeli, vsaj takrat sem jih z gotovostjo prepoznala in si priznala da to je pa res to, predvsem pa deluje, če človek v srcu iskreno verjame v to, da angeli in njim podobna bitja obstajajo in nam pomagajo.

Zaupaj in ti bo uspelo, pa hiti počasi.  ;)

Regina:
Zdajle pa priznam, da me je malo presunilo. Rekla, sem si, če sem že član angelskega kluba,  ;) pa dajmo po dolgem času spet malo v knjigo pogledat in poklepetat z angelčki.
In nensi, ne boš verjela.  ::) Takoj, ko sem knjigo vzela v roke, sem jo odprla na strani, kjer je obtičala vešča (pojma nimam kako in kdaj se je sploh tam znašla), ampak tam je ležala vsa posušena med Frančiško, Grace in Antonijo, in seveda, krila ima, kot pač vsi angeli in kot si v svoji domišljiji lahko pač predstavljam boginjo Metuljno devico, ki si jo v odgovoru zame omenila.
Naključje ali kaj ali drugega? Seveda sem tudi prebrala, kaj mi sporočajo prav te strani.  Verjetno ti ne rabim razlagat njihovih sporočil, ker jih itak sama zelo dobro poznaš, ampak dopolnjujejo se s tvojim odgovorom bolj, kot bi lahko verjela.
Včasih pač scenarij še ni napisan in moji angelčki so čakali, da se odločim sama.
To pa je že nekaj več, kot samo dober občutek. ;D
Hvala ti, še enkrat.

nensi:

--- Quote from: Regina on October 24, 2007, 07:13:08 PM ---Zdajle pa priznam, da me je malo presunilo. Rekla, sem si, če sem že član angelskega kluba,  ;) pa dajmo po dolgem času spet malo v knjigo pogledat in poklepetat z angelčki.
In nensi, ne boš verjela.  ::) Takoj, ko sem knjigo vzela v roke, sem jo odprla na strani, kjer je obtičala vešča (pojma nimam kako in kdaj se je sploh tam znašla), ampak tam je ležala vsa posušena med Frančiško, Grace in Antonijo, in seveda, krila ima, kot pač vsi angeli in kot si v svoji domišljiji lahko pač predstavljam boginjo Metuljno devico, ki si jo v odgovoru zame omenila.
Naključje ali kaj ali drugega? Seveda sem tudi prebrala, kaj mi sporočajo prav te strani.  Verjetno ti ne rabim razlagat njihovih sporočil, ker jih itak sama zelo dobro poznaš, ampak dopolnjujejo se s tvojim odgovorom bolj, kot bi lahko verjela.
Včasih pač scenarij še ni napisan in moji angelčki so čakali, da se odločim sama.
To pa je že nekaj več, kot samo dober občutek. ;D
Hvala ti, še enkrat.

--- End quote ---

Regina

zelo me veseli tvoja najdba, kot da ti vešča hoče simbolično podariti krila za nov podvig.
Tvoja razlaga dogajanja bi pa lahko bila šolski primer, kako angelska sporočila in teorija delujejo, ter kako se prelijejo v prakso.

Angelsko sporočilo zate je nakazalo možnost, ki so ti jo angeli/življenje ponujali.  Sama si se v trenutku, ko si bila pripavljena na to, podala ali se boš podala, naprej po tej poti.

Se pa stvari vedno dogajajo pravočasno, ko smo nanje pripravljeni, ker šele takrat tudi opazimo znake na poti, če nismo pripravljeni jih spregledamo, nam ne pomenijo nič, ne znamo povezati drobcev v sliko.

Deluje zakon sinhronosti, ki v mozaik našega življenja vabi tiste drobce, informacije, sporočila, ki jih potrebujemo za sestavljanje slike.

Če jih, ko nismo pripravljeni spregledamo, pač počakajo na kasneje, ko spet brskamo po vreči možnosti.

Jaz to razumem kot sestavljanje "puzzlov", ko najtežji deli oziroma kosi ostanejo za na koncu, takrat, ko vemo kje jih porabiti, ker prej ali slej jih, tudi če smo jih imeli že parkrat v roki, pa smo jih odložili, ker nismo vedeli kaj naj z njimi.

Hvala tebi za tako lepo povratno informacijo, ki bo verjamem ppomagala še kakšnemu članu "angelskega kluba".  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version