Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte
nensi:
--- Quote from: taja6 on December 30, 2007, 10:17:05 PM ---Nensi,
imela bi samo eno vprašanje in sicer bi želela vedeti, kaj ne razumem v določeni situaciji, ki me je presenetila in mi najbolj zaseda glavo in srce v zadnjih dveh dneh oz. kako naj delujem v zvezi s tem naprej?
lepo se ti zahvaljujem in seveda, ko boš imela čas ;) :D
pa lepe praznike ti želim, Taja :D
--- End quote ---
Taja
očitno razčiščuješ stvari na več področjih svojega življenja. Prvo kar se ti pokaže je namig, da sprejmi pomoč angelov, ker je to tisto za kar si prosila. Sprejmi jo brezpogojno, brez slabe vesti ob sprejemanju.
Kaj moraš vedeti za naprej: tvoje sanje se počasi uresničujejo, pomembno je da ostaneš optimistična in ne odnehaš tik pred zdajci. Prepusti se svojim srčnim željam, skoči v vodo, zaplavaj, zaživi tisto kar si od srca želiš.
Več pa veš sama.
Vdihni - izdihni, pa dovoli si uživati.
apemaya:
Malo za hec, ampak tudi malo za res.
Ocitno zares, ker cim sem zgornji stavek napisala, mi je iz vticnice padel ven vtikac modema :o
zadnjic sem pomislila na Regino in potegnila eno karto: Artemida:Varuhinja, danes spet nekaj obracam karte, pomislim na Regino in si mislim, kaj ce bo spet Artemida in ko zmesam potegnem karto- Artemida.
Potem pa se zgodi zgornje- :-X
Regina, kaj mi delas ??? ::)
Regina:
--- Quote from: apemaya on January 04, 2008, 08:16:27 PM ---Malo za hec, ampak tudi malo za res.
Ocitno zares, ker cim sem zgornji stavek napisala, mi je iz vticnice padel ven vtikac modema :o
zadnjic sem pomislila na Regino in potegnila eno karto: Artemida:Varuhinja, danes spet nekaj obracam karte, pomislim na Regino in si mislim, kaj ce bo spet Artemida in ko zmesam potegnem karto- Artemida.
Potem pa se zgodi zgornje- :-X
Regina, kaj mi delas ??? ::)
--- End quote ---
Evo, čisto nič. Lepo na miru ždim in pripravljam en članek, vmes pa malo pogledam kaj se tukaj dogaja. ;D
Pa to ni res. ::) Vse se dogaja v tvoji glavi, kriva sem pa jaz, kot da sem danes dežurna :D
apemaya:
Ja, ja, toliko nedolzna pa spet nisi. :D
Kar povej, kar mi imas za povedat :D
taja6:
--- Quote from: apemaya on January 04, 2008, 08:49:36 PM ---Ja, ja, toliko nedolzna pa spet nisi. :D
Kar povej, kar mi imas za povedat :D
--- End quote ---
vidve čebelci pa imata pravo gonjo druga za drugo po tem forumu ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version