Author Topic: Angelske karte  (Read 153559 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #210 on: December 02, 2007, 02:57:16 PM »
Hvala, Taja, lepo si me dopolnila. Res je tako. S svojim vedenjem in načinom življenja dajemo otrokom vzorce in nauke o življenju.

Vidiš, Sabina, nisi sama. :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #211 on: December 02, 2007, 07:28:25 PM »
Nataša, zelo lepo si podala življenjsko zgodbo  in to zelo težko zgodbo. Na takih primerih se lahko marsikaj naučimo.

Res pa je, da ko smo v temi, ne vidimo luči. Ampak, mi poskušamo biti majhne lučkice, ki poskušajo osvetliti temo.

Naj gori čimveč lučk :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #212 on: December 02, 2007, 07:39:01 PM »
Najtemnejše je vedno tik pred zoro.
Soltec
   ;)

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #213 on: December 02, 2007, 08:30:12 PM »
Moje mnenje je, da takrat, ko smo v temi, sami potrebujemo zelo veliko moči, da vidimo luč. Velikokrat nam te moči zmanjka. Takrat je dobro, da imamo sočloveka, ki nas razume. Zato sem tudi napisala, kako pomemben je stisk roke, prijazen nasmeh....
Ne zmoremo vedno sami, zato je dobro biti v skupnosti, ki nam da kakršnokoli podporo, da gremo lažje naprej.
Tudi, ko smo preobremenjeni s svojimi skrbmi pogosto ne vidimo rešitve. Je ne moremo. Lahko pa nam jo pokaže nekdo drug. Življenje je tako velika skrivnost, ki je pa najbrž zelo preprosta. Le razumeti jo moramo.
Tu smo, da si pomagamo. In vedno moramo iti naprej.

Vendar zdaj sem pa preveč zasedla prostor naši Nensi. Nensi se ti opravičujem.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #214 on: December 03, 2007, 08:04:26 AM »
Moje mnenje je, da takrat, ko smo v temi, sami potrebujemo zelo veliko moči, da vidimo luč. ....Tu smo, da si pomagamo. In vedno moramo iti naprej.

Vendar zdaj sem pa preveč zasedla prostor naši Nensi. Nensi se ti opravičujem.

Nataša, saj si tako lepo napisala, da smo tukaj, da si pomagamo, vsi skupaj, tako da nič ne zasedaš prostora ne meni, ne komu drugemu.
Bog ne daj, da bi samo jaz pisala, bi postalo tako dolgočasno, da bi se verjetno vsi počasi razbežali.
Jaz prav rada berem vaša mnenja in izkušnje ter se iz njih učim.  :)

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #215 on: December 03, 2007, 04:39:37 PM »
Kaj naj rečem na vse te krasne besede, ki ste mi jih namenili? Taja, Nataša, Princes, Nensi, Apemaya: res imate zlato srce in toplo dušo!

Vse bolj opažam, da sem imela do sedaj bolj ali manj opravka z ljudmi, ki še poslušati ne znanjo, kaj šele, da bi znali koga tolažiti...tukaj pa me popolni tujci vzpodbujajo...res sem ganjena in hvaležna prav vsem!
Nekje v daljavi je že pomežiknila lučka na koncu temnega in žalostnega tunela in to po vaši zaslugi!

Nensi, oprosti, da sem temo angelskih kart "izkoristila" za izlitje svoje bolečine in strahov...to nikakor ni bil moj namen! 

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #216 on: December 03, 2007, 04:46:08 PM »
Sem vesela zate, Sabina! :)
In naj ti ta lučka postane velika močna luč, ki ti bo osvetljevala življenje.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #217 on: December 03, 2007, 06:47:00 PM »
Sabina

saj je vseeno kam si napisala, samo da je pomagalo, me res veseli zate  :)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #218 on: December 03, 2007, 08:17:47 PM »
Danes sem kupila Knjigo o angelih-Francis Melville

Lep večer vsem skupaj,Darja :)

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #219 on: December 03, 2007, 09:02:24 PM »
Nensi, ali te lahko prosim, da še zame malo angelčke povprašaš?
Tako, na splošno?

Saj veš, vsako mnenje je dobrodošlo.

Pozdravček :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #220 on: December 03, 2007, 09:33:39 PM »
Veš da bom, pa ti napišem. Pozdrav.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #221 on: December 03, 2007, 09:36:32 PM »
O, hvala, Nensi! :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #222 on: December 04, 2007, 12:04:57 AM »
Nensi, ali te lahko prosim, da še zame malo angelčke povprašaš?
Tako, na splošno?

Saj veš, vsako mnenje je dobrodošlo.

Pozdravček :)

Nataša

okrog tebe so zelo močne energije, mislim da do zdaj zaenkrat tega ob vpogledu v karte še nisem doživela tako močno. Najprej mi je kar vse karte iz roke "razmetalo" naokrog, so kar brez reda v kupih ven letele. Sem si morala narediti kar dosti močnejšo zaščito kot ponavadi, da je bil mir.
Sem pa delala s kartami boginj, tvoje energije sem čutila tako, da so se mi te zdele najprimernejše.
Trenutno si zaskrbljena, te tvoje projekcije strahu so ti lahko prepreke na tvoji poti. Stopi v svetlobo, ki bo razjasnila tvoje misli. Zaskrbljenost tudi blokira dobre energije, sile ki te iščejo.
Lahko si dovoliš tvegati če to želiš, podaj se v smeri ki ti jo kaže tvoje srce.
Svoj sveti prostor poišči v sebi, tam boš odkrila simbole in energije ki so resnično močni. Krepili se bodo bolj ko se boš povezovala z njimi in božanskim.
Svoj dom na enega od načinov očisti nakopičenih energij. Svoje telo in misli očisti nakopičenih "strupov".
Poklicana si, da pomagaš pri varstvu okolja, Zemlje. Tukaj je s tabo Mawu, afriška boginja lune, za katero verjamejo, da je s svojim možem, sončnim bogom Lizom ustvarila življenje.
Izida, egipčanska visoka svečenica in boginja Lune se ti pojavlja kot vez z preteklimi življenji. Mogoče moraš razčistiti še spomine in dogodke iz preteklih življenj? Z delom svojega bistva si nekako zasidrana v spominih iz daljnje preteklosti. Ko take spomine zakopljemo se zaščitimo pred stisko ali bolečino povezano z njimi. Ko si te lekcije razkrijemo, se pomaknemo naprej, kako pa ti veš tudi sama, saj si povezana z starodavnimi znanji.
Je pa Izida tudi znana kot boginja božanske magije in alkimije. Lahko jo pokličeš pri razreševanju spominov iz preteklih življenj, če to želiš.

Kar močan zalogaj, a ne?  ;)
Nočko Nataša.
« Last Edit: December 04, 2007, 12:10:23 AM by nensi »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #223 on: December 04, 2007, 12:11:57 AM »
Nataša zdaj vidim, da je bil tale odgovor tebi 222 v tej temi... tudi ti marsikaj pojasni, tako tebi kot meni. Hvala ti za tole izkušnjo.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #224 on: December 04, 2007, 12:21:15 AM »
U, Nensi, to pa je nekaj, kar bom verjetno še nekajkrat morala prebrati.
Res velik zalogaj. So se mi kar oči odprle :o

Zelo lepo si mi napisala in hvala ti za tvoj trud :-*

Lahko noč tudi tebi in naj bojo angelčki kot ponavadi s teboj :)