Author Topic: Angelske karte  (Read 153608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Angelske karte
« Reply #375 on: May 20, 2008, 06:50:30 AM »
Danes je z mano angel Fiona.

Angelski pozdrav vsem angelčicam  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #376 on: May 20, 2008, 08:01:54 AM »
Danes je z mano angel Fiona.

Angelski pozdrav vsem angelčicam  :D

Angelski pozdrav tudi tebi draga angelčica Tea 
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #377 on: May 20, 2008, 10:00:58 AM »
Ojla

Jaz bi danes tudi rabila enega angela.... :-* ;) :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #378 on: May 20, 2008, 10:09:18 AM »
Ojla

Draga Darja, žal v službi nimam kart s seboj. Če želiš, bom z veseljem vprašala angelčke. A imaš kako posebno vprašanje?

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #379 on: May 20, 2008, 10:13:19 AM »
Ojla

Draga Darja, žal v službi nimam kart s seboj. Če želiš, bom z veseljem vprašala angelčke. A imaš kako posebno vprašanje?

O Princes...vprašanj cel kup,rada bi kaj iz sebe nardila pa ne vem kje naj začnem? Saj sem na poti... :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #380 on: May 20, 2008, 10:26:24 AM »
Ojla

O Princes...vprašanj cel kup,rada bi kaj iz sebe nardila pa ne vem kje naj začnem? Saj sem na poti... :)

Darja, za prvo silo poglej pod angelske številke :)

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #381 on: May 20, 2008, 08:31:59 PM »
Ceprav vidim, da je tema na zalost na stranskem tiru, bom vseeno vprasala, morda pa kdo zna odgovorit.

Ko angelske karte premesam, postavim vprasanje in jih na koncu pospravljam, vedno pogledam zadnjo (spodnjo) karto v kupcku. In v 80% je ena in ista karta. Sicer karta govori o tem, o cemer razmisljam. Kaj naj razumem iz tega?

Lp apemaya

Draga apemaya, karkoli narediš, katerokoli karto izvlečeš in takrat ravnaš po intuiciji - potem vedno ravnaš prav. Pri angelih, saj po mojih izkušnjah, vedno deluje intuicija - notranji glas in ta je vedno pravi.

Ja, ta tema kar sameva, žal. Ni povpraševanja po angelskih readingih.

Vse lepo apemaya :)

Hvala, Princes!

Saj tako si tudi jaz razlagam. Se mi zdi pa zanimivo, da ta karta predstavlja moje resnicne zelje. No, bomo videli, ali se bo v tej smeri kaj dogajalo v kratkem.

Vse lepo tudi tebi! ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #382 on: May 21, 2008, 06:31:00 AM »
Draga angelčica Darja,

Nadangel Uril te prosi, da opustiš jezo in se osvobodiš negativnih čustev, ki so se uskladiščili v tvojem srcu. Predaj se zdravljenju preko nadangela Uriela, zaprosi ga, da pride k tebi v tvojo auro in ti pomaga očistiti ves strup iz tvojih misli in čustev. Dovoli mu, da ti priskoči na pomoč. Začni korak za korakom, ko se poglobiš vase in odkrivaš tančico za tančico. Vsak tak korak je boleč, vendar se splača, saj ti je za vsako negativno situacijo, ki jo predelaš, bogato poplačano. Predvsem se poglobi v zamere, ki so  shranjene nekje v globini. Reci si,"dovolj imam. Zdaj je čas, da opustim vse zamere. Pozabiti mi ni potrebno, lahko pa odpustim, saj nisem pripravljena več nositi te bolečine s seboj. Prepuščam jo Bogu in angelom. Hočem se osvoboditi tega".

Da bo proces zdravljenja lažji te angeli prosijo, da si vzameš čas samo zase. Bodi nežna s sabo, pojti na zabavo, pojdi na dopust. Naredi odklop. Zdaj si v ospredju ti. Za drugih si garala dovolj. Angeli bodo poskrbeli, da bo dovolj časa za obveznosti in za tvoje razvajanje. Dovoli si vzeti čas zase.

Naslednji korak je pot k višjemu jazu. Dnevno te spremljajo misli, ki te nagovarjajo, da je napočil čas, da stopiš korak naprej. Da pričneš z aktivnostmi, ki te bodo vodile do uresničitve tvojega življenjskega poslanstva. Začni še danes  in pri tem prosi angele za vodstvo. Skozi tvojo intuicijo te bodo vodili do pravega učitelja, ki ga potrebuješ ravno v tem trenutku.
Na pravi poti si, zato se ne obračaj nazaj. Glej samo naprej, kajti temelji so postavljeni in čas je, da začneš graditi prvo vrsto, zidak za zidakom......

Naj te angeli varujejo Darja, 

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #383 on: May 21, 2008, 06:34:00 AM »
Ojla

Darja

Zate sem danes izvlekla angela PATIENCE, ki ti odgovarja na vprašanje: "Kje naj začnem?"

Angel Patience govori, da si v odločilni fazi zbiranja, učenja, preučevanja, zato se ne obremenjuj s tem, da imaš občutek, da stojiš na mestu. Mislim, da precej intenzivno delaš prav na učenju, meditacijah, pogovorih in da pridobivaš informacije, da bi se potem podala na novo življenjsko pot. si namreč tik pred pomembno akcijo, v katero te bodo Angeli poklicali in uporabili tvoje bogato znanje.

Dovoli si, da odvržeš vse stare omejujoče vzorce in prepričanja in bodi prazna posoda v katero nebesa in angeli zlivajo kozmično znanje. Tvoji talenti in znanje se bodo spojili na način, ki bo pomemben za ves planet in za ljudi, ki jim boš lahko pomagala na njihovi poti razvoja.

Angelski pozdrav
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #384 on: May 21, 2008, 06:36:05 AM »
Kako zanimivo Princes. Pisali sva istočasno  :D

naj bodo angeli še naprej s tabo
www.Astro-Star.net

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #385 on: May 21, 2008, 07:14:10 AM »
Joj ,res sta pisali istočasnoin kako se to vse dopolnjuje,točno to kar sta napisali je res,hvala obema in angeloim :-* :-* :-*

Lep angelski dan obema :)

Darja :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #386 on: May 21, 2008, 08:07:27 AM »
Kako zanimivo Princes. Pisali sva istočasno  :D

naj bodo angeli še naprej s tabo

Vesela sem, da sva bili na isti valovni dolžini :)

Tea, čudovit dan ti želim v objemu angelčkov

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #387 on: May 21, 2008, 11:47:55 AM »
Pozdravljene, angelcice!

Vem, da je casovno obdobje tezko napovedat ob vsakrsnem vpogledu v prihodnost. Angelske kart pa naj bi odgovarjale glede na sedanje stanje, razmisljanje...sprasevalca.

V prilozeni knjizici angelskih kart je v uvodu, kjer je opisano kako sprasevati in postavljati karte, omenjeno tudi, da lahko postavljamo vprasanja: Kdaj bom spoznal... (mislim, da je to vprasanje za ljubezen). In ce recimo res nekdo tako postavi vprasanje, kako naj zve kdaj? Torej ne razumem, zakaj je moznost postavljanja takega vprasanja, ce pa dobimo lahko zelo meglene odgovore: priblizuje se vam, potrpite se malo...

kakorkoli ze: jaz sem vceraj postavila vprasanje in sem rekla, naj ena karta predstavlja obdobje 3 mesecev. Odgovor je bil casovno ravno tak, kot mi je ena vedezevalka (zelo dobra) napovedala ze pred leti. Nakljucje ali je odgovor res bil na moje vprasanje? Ce se pa vse skupaj uresnici bom pa se videla.

Kaj mislite ve?

Offline Princes

• Mojster
« Reply #388 on: May 21, 2008, 02:50:40 PM »
Pozdravljene, angelcice!

Vem, da je casovno obdobje tezko napovedat ob vsakrsnem vpogledu v prihodnost. Angelske kart pa naj bi odgovarjale glede na sedanje stanje, razmisljanje...sprasevalca.

V prilozeni knjizici angelskih kart je v uvodu, kjer je opisano kako sprasevati in postavljati karte, omenjeno tudi, da lahko postavljamo vprasanja: Kdaj bom spoznal... (mislim, da je to vprasanje za ljubezen). In ce recimo res nekdo tako postavi vprasanje, kako naj zve kdaj? Torej ne razumem, zakaj je moznost postavljanja takega vprasanja, ce pa dobimo lahko zelo meglene odgovore: priblizuje se vam, potrpite se malo...

kakorkoli ze: jaz sem vceraj postavila vprasanje in sem rekla, naj ena karta predstavlja obdobje 3 mesecev. Odgovor je bil casovno ravno tak, kot mi je ena vedezevalka (zelo dobra) napovedala ze pred leti. Nakljucje ali je odgovor res bil na moje vprasanje? Ce se pa vse skupaj uresnici bom pa se videla.

Kaj mislite ve?

Apemaya, angelčica naša  :) Že samo dejstvo, da se z angelskimi kartami pogovarjaš pove veliko. Takrat si skupaj z angeli z dušo in telesom. Takrat stopiš v nevidni svet in tu dobiš ravno tiste odgovore, za katere si iskreno prostila. Če si se z določeno karto domenila, da pomeni določeno obdobje ali časovni potek, potem je to zate dobro. Ti in angeli že veste, kaj je prav :) :).

Moram reči, da sem do časovne opredelitve malo neopredeljena. Mislim, da se v angelskem svetu dogaja dogodek točno tisti moment, ki je zate najboljši oz. se bo določen dogodek zgodil točno takrat, ko bo to potrebno in ugodno.
Sem pa zasledila pri kartah Boginj nekatere, ki določajo čas pa še to "ko bo vse cvetelo.." iz tega razbereš, da je to pomladanski čas....

Prisluhni tvoji globoki intuiciji in počni s kartami točno to, kar ti ona svetuje :)

Lep dan ti želim,

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #389 on: May 22, 2008, 01:39:40 PM »
Hvala, Princes!

Tole pa se nisem pogruntla, je pa zanimiva interpretacija!

...Sem pa zasledila pri kartah Boginj nekatere, ki določajo čas pa še to "ko bo vse cvetelo.." iz tega razbereš, da je to pomladanski čas....

Pozdravcek ;)