Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma--tretji del
Jernej:
Jane : Ne potrebuješ nobenih gesel. Proti koncu dneva, ko računalnika ne boš več potrebovala, zaženi čiščenje diska (Start -> Programs -> Accessories -> System tools -> Disk cleanup) oz. (Start -> Programi -> Pripomočki -> Sistemska orodja -> Čiščenje diska) počakaj, da računalnik analizira stanje, obkljukaj vse kvadratke in stisni OK. Če tega že dolgo nihče ni napravil se zna zgodit, da bo mlelo tudi tričetrt ure. S tem izbrišeš vse začasne datoteke, ki jih je sistem generiral ob - naprimer - odpiranju priponk iz elektronske pošte in ostale smeti. V ekstremnih primerih sem že očistil 3-4 gigabajte prostora na ta način.
Druga stvar je defragmentiranje diska, ki se najde v istem meniju. Traja - odvisno od velikosti - tudi celo noč.
Tretje je kontrola dodeljevanja virtualnega pomnilnika; kot četrto pa naj ima računalnik vsaj 40% diska prostega. Bolj kot je poln, počasneje deluje.
Počasno odpiranje lahko povzroči tudi majhna pasovna širina internetnega dostopa. Če vas je več v mreži in nekdo zaseda večino kapacitete, si morate ostali razdelit drobtinice.
Tako, dosti računalništva. Tea, se strinjam, da rojstna karta pripelje do roba, dnevni položaj pa čez porine. Ampak, hipotetično: reciva, da obstaja najsrečnejši človek na svetu s sanjsko natalno karto. Potem mu življensko neugodne tranzicije povzročijo ... kaj? ??? Zlomljen noht?
In če razmišljam naprej, a je taka karta sploh možna, glede na temeljno dejstvo, da nekateri planeti "niso kul". Potem smiselnost debate v to smer nekako izgine. Pravzaprav, zakaj bi se nek duhec sploh hotel inkarnirat na Zemlji, če je vse v redu z njim?
Ni logično.
Tea:
--- Quote from: Jernej on September 08, 2010, 11:15:48 AM ---
Tako, dosti računalništva. Tea, se strinjam, da rojstna karta pripelje do roba, dnevni položaj pa čez porine. Ampak, hipotetično: reciva, da obstaja najsrečnejši človek na svetu s sanjsko natalno karto. Potem mu življensko neugodne tranzicije povzročijo ... kaj? ??? Zlomljen noht?
In če razmišljam naprej, a je taka karta sploh možna, glede na temeljno dejstvo, da nekateri planeti "niso kul". Potem smiselnost debate v to smer nekako izgine. Pravzaprav, zakaj bi se nek duhec sploh hotel inkarnirat na Zemlji, če je vse v redu z njim?
Ni logično.
--- End quote ---
Jernej jaz sem se malo naveličala o tem filozofirat. Sem se pa v svojih rosnih letih, ko sem začela študirat, na vse pretege trudila, da bi dokazala, da ..... si moreš mislit, da sem zdajle na moji mizi zagledala kobilico - no kobilo, veliko vsaj 10 cm - me spominja malo na vesoljčka -
jao .... no ... v glavnem sem jih dobila po riti povsod tam, kjer sem hotela bit neskončno pametna in realna.
Nisem še videla take karte, ki bi bla kul ...... vedno je kakšna zaj*
Sicer pa z mano je vse v redu ... jebela me gleda naravnost v oči ........pa čeprav mam v karti križ podolgem in počes. Če verjameš, drugače sploh ne bi hotela da je, ker mi ravno to daje energijo in potencial. Sam da sem do tega prišla, sem si pa zlomila marsikateri noht, ki danes niso več dolgi in rdeči, hmmm, niti lakiram si jih več ne.
;D
Grem v temo o tehle živalih ... še vedno me nepremično gleda ::) :o
Tea:
--- Quote from: jane on September 08, 2010, 10:30:04 AM ---Jernej z veseljem bi ti ga prepustila, je pa sluzbeni in na njegovo nedelovanje nimam vpliva.
Ker nam to pedena eden zunanjih izvajalcev, ki vsa gesla tako skrbno varuje, drugace bi ze sama popedenala : D.
Lahko pa uletis na kofe :)
--- End quote ---
Men ponavadi pomaga Miha, če tisti trenutek ne, potem že vem, da si moram malo odpočit oči in pogledat kaj lepega
Hmm, kobila je zdaj prekrižala sprednje noge in se mi gotovo smeje ........
Tejka:
Tea še enkrat hvala. Sicer se mi je zdelo, da bo to tisto, pa še vedno sama sebi ne verjamem ::)
"Kobila" ti pa sigurno kaj pozitivnega sporoča. Meni so prav simpatične ;)
Tea:
--- Quote from: Tejka on September 08, 2010, 12:17:32 PM ---Tea še enkrat hvala. Sicer se mi je zdelo, da bo to tisto, pa še vedno sama sebi ne verjamem ::)
"Kobila" ti pa sigurno kaj pozitivnega sporoča. Meni so prav simpatične ;)
--- End quote ---
Ah Tejka, saj je vse OK.
Hm, kot sem prebrala kobile ne prinašajo ravno dobrih novic ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version