Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma--tretji del
Jane:
Daia sem ti poslala na mail, ker jo že tako dolgo čakaš ;)
bik7:
--- Quote from: Daia* on November 18, 2010, 01:14:05 PM ---Zdej pa ne vem, a se mi ne upate povedat, da se mi ne bo nič odprlo :D ali pa res nobeden ni imel časa pokukat?
Delam, manifestiram, gledam oglase pa kr nič glede službe..sem že dala roke stran in rekla vesolju - ZRIHTAJ, ampak sem pretežno ziheraš in dokler nimam kaj zmenjeno, me malček gloda.. :P
--- End quote ---
Daia prašaj fižolčke mogoče oni kaj vejo.
Daia*:
Hvala jane in bikec..bikec fizolcki so mi ze enkrat zelo fajn napovedali in bom rajsi tist veckrat prebrala ;)
Mi je pa Jane lepo razlozila, da se je pri meni smukal Saturn in da je sel, tak da lazje diham, kar sem tudi sama zacutila kot nekaksno umirjenost in nekako sozitje z vsem.
Okoli rojstnega dneva sem tudi naredila nekaksno inventuro in ugotovila, da sem res srecen clovek, sploh ker imam taksne ljudi okoli sebe, zlatega partnerja in najslajsega otrocka.
Glede sluzbe sem pa tud rekla, ce je namenjeno, jo bom itak dobila, manifestirala sem, ce ne, bom pa doma in se spravila koncat faks :) Vse je za nekaj dobro :D
Tea:
--- Quote from: Daia* on November 22, 2010, 08:41:16 AM ---Hvala jane in bikec..bikec fizolcki so mi ze enkrat zelo fajn napovedali in bom rajsi tist veckrat prebrala ;)
Mi je pa Jane lepo razlozila, da se je pri meni smukal Saturn in da je sel, tak da lazje diham, kar sem tudi sama zacutila kot nekaksno umirjenost in nekako sozitje z vsem.
Okoli rojstnega dneva sem tudi naredila nekaksno inventuro in ugotovila, da sem res srecen clovek, sploh ker imam taksne ljudi okoli sebe, zlatega partnerja in najslajsega otrocka.
Glede sluzbe sem pa tud rekla, ce je namenjeno, jo bom itak dobila, manifestirala sem, ce ne, bom pa doma in se spravila koncat faks :) Vse je za nekaj dobro :D
--- End quote ---
No vidiš, vse lepo na svojem mestu
Saturn te uči potrpežljivosti in omejitev, skromnosti in prizemljenosti
Daia*:
Tea..res je res..sploh potrpežljivost je moja večna lekcija :o ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version