Jernej jaz bi tale pravila malo popravila, saj konec koncev so pravila zato, da se kršijo hehe
Stvari pridejo same k tebi, ko si jih pripravljen sprejet oz. ko si s stvarjo seznanjen /če samo čakaš, boš vedno v čakanju .... una od Pestnerja ... stojim na postaji in čakam ..../
Z drugo pa se strinjam, brez vrinjene povedi ......pa brez tistega enkrat. Jaz bi stavek oblikovala takole: "Fino bi mi bilo doživet .....in bi poslala v vesolje" pol pa na to pozabila.
Je pa normalno, ker si
in Biki ste tako komotni
da počakate, da ......
Tea, glede na lastne natalne aspekte

AC in

lahko rečem, da se kršijo se samo tista pravila, ki so neživljensko posplošena in jih policaji uporabljajo za polnenje proračuna tam, kjer DURS ne more več. Kateri človek normalno razgibanega uma se bo peljal po ravni, prazni štiripasovnici, ko ob enih zjutraj nikjer ni žive duše, 50km/h zgolj zato, ker je v ZVCP tako napisano? Samo zombi.

:J

pa pravita, da se pravila, do katerih sam pridem, nikoli ne kršijo
Če sva že pri manifestacijah, potem se človek izogne pogojnikom in željam, temveč samo ukaže. Glede na

v

mi zadostuje, da vsako izkušnjo doživim enkrat, jo odkljukam na seznamu in se lotim naslednje. Ampak, da to ne bi postala potreba, po kateri bi hrepenel oz. postal navezan nanjo, rečem, da ni nujno. Ker res ni. Mogoče zaradi pomanjkanja planetov v znamenjih ognja.