Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #345 on: December 01, 2010, 08:45:11 AM »
Jernej jaz bi tale pravila malo popravila, saj konec koncev so pravila zato, da se kršijo hehe

Stvari pridejo same k tebi, ko si jih pripravljen sprejet oz. ko si s stvarjo seznanjen /če samo čakaš, boš vedno v čakanju .... una od Pestnerja ... stojim na postaji in čakam ..../

Z drugo pa se strinjam, brez vrinjene povedi ......pa brez tistega enkrat. Jaz bi stavek oblikovala takole: "Fino bi mi bilo doživet .....in bi poslala v vesolje" pol pa na to pozabila.

Je pa normalno, ker si  :B in Biki ste tako komotni  ;D ;D ;D da počakate, da ......

Tea, glede na lastne natalne aspekte :U :kon AC in  :Me :kv :Lu  lahko rečem, da se kršijo se samo tista pravila, ki so neživljensko posplošena in jih policaji uporabljajo za polnenje proračuna tam, kjer DURS ne more več. Kateri človek normalno razgibanega uma se bo peljal po ravni, prazni štiripasovnici, ko ob enih zjutraj nikjer ni žive duše, 50km/h zgolj zato, ker je v ZVCP tako napisano? Samo zombi.  ::)
 :J  :quin  :PL pa pravita, da se pravila, do katerih sam pridem, nikoli ne kršijo :P

Če sva že pri manifestacijah, potem se človek izogne pogojnikom in željam, temveč samo ukaže. Glede na  :Me:dv mi zadostuje, da vsako izkušnjo doživim enkrat, jo odkljukam na seznamu in se lotim naslednje. Ampak, da to ne bi postala potreba, po kateri bi hrepenel oz. postal navezan nanjo, rečem, da ni nujno. Ker res ni. Mogoče zaradi pomanjkanja planetov v znamenjih ognja.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #346 on: December 01, 2010, 08:51:45 AM »
Jernej jaz bi tale pravila malo popravila, saj konec koncev so pravila zato, da se kršijo hehe

Stvari pridejo same k tebi, ko si jih pripravljen sprejet oz. ko si s stvarjo seznanjen /če samo čakaš, boš vedno v čakanju .... una od Pestnerja ... stojim na postaji in čakam ..../

Z drugo pa se strinjam, brez vrinjene povedi ......pa brez tistega enkrat. Jaz bi stavek oblikovala takole: "Fino bi mi bilo doživet .....in bi poslala v vesolje" pol pa na to pozabila.

Je pa normalno, ker si  :B in Biki ste tako komotni  ;D ;D ;D da počakate, da ......

Tea, glede na lastne natalne aspekte :U :kon AC in  :Me :kv :Lu  lahko rečem, da se kršijo se samo tista pravila, ki so neživljensko posplošena in jih policaji uporabljajo za polnenje proračuna tam, kjer DURS ne more več. Kateri človek normalno razgibanega uma se bo peljal po ravni, prazni štiripasovnici, ko ob enih zjutraj nikjer ni žive duše, 50km/h zgolj zato, ker je v ZVCP tako napisano? Samo zombi.  ::)
 :J  :quin  :PL pa pravita, da se pravila, do katerih sam pridem, nikoli ne kršijo :P

Če sva že pri manifestacijah, potem se človek izogne pogojnikom in željam, temveč samo ukaže. Glede na  :Me:dv mi zadostuje, da vsako izkušnjo doživim enkrat, jo odkljukam na seznamu in se lotim naslednje. Ampak, da to ne bi postala potreba, po kateri bi hrepenel oz. postal navezan nanjo, rečem, da ni nujno. Ker res ni. Mogoče zaradi pomanjkanja planetov v znamenjih ognja.

Uh Jernej imaš podobne aspekte kot jaz  ;D
Saj v bistvu se zelo dobro razumeva hehe
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #347 on: December 01, 2010, 08:52:08 AM »

Hehe Jernej, ti me res vedno nasmeješ  ;D Ti povem, da je en tak zombi ( beri jaz) že fajn plačal kazen in skoraj ostal brez izpita  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #348 on: December 01, 2010, 09:03:19 AM »
Kaj vam je fajn, ko ste tako noter v astrologiji že, pri meni pa še ni prišla na vrsto  :o. Še teh znakov za planete nisem osvojila. Nekaj me zanima, razmišljam mimogrede. Moj ascendent je v strelcu, otroka sta oba strelca. Neko obdobje sem tudi, kogarkoli sem že spoznala ali se družila, naletela na znamenja strelec. Obstaja kakšna statistika, povezava, da se povezujemo, družimo, imamo najožje družinske člane, ki so podobnih znamenj kot mi?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #349 on: December 01, 2010, 09:08:03 AM »
Kaj vam je fajn, ko ste tako noter v astrologiji že, pri meni pa še ni prišla na vrsto  :o. Še teh znakov za planete nisem osvojila. Nekaj me zanima, razmišljam mimogrede. Moj ascendent je v strelcu, otroka sta oba strelca. Neko obdobje sem tudi, kogarkoli sem že spoznala ali se družila, naletela na znamenja strelec. Obstaja kakšna statistika, povezava, da se povezujemo, družimo, imamo najožje družinske člane, ki so podobnih znamenj kot mi?

Itak. Nažalost imam tvojo karto doma, da bi malo bolj podorbno pogledala, ampak ja vedno dobiš neke podobne energije kot so pri tebi. Jaz sem dvojček, moj sine tehtnica. V karti nimam nič ognja, moj mož je oven itd.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #350 on: December 01, 2010, 09:15:30 AM »
Aha, hvala za odgovor. No saj nisem mislila, da bi glih meni pogledala, na splošno razmišljam o teh povezavah. V življenju definitivno vlečemo energije, kakršne sami oddajamo. In tudi, če verjamemo v reinkarnacijo, moramo doživeti neke izkušnje, da se učimo.

Že delaš plačo?  ;) Jz sem urejala še vse drugo, začnem po malici enkrat. Hitro kajne  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: December 01, 2010, 09:15:59 AM »
Midva s partnerjem imava tako malo oz. NIČ sorodnega, da se je nekoč neka astrologinja prav začudila, kako sva SPLOH trčila skupaj. Že da sva se srečala, je neverjetno. Gledala in gledala je karti in nič ji ni bilo jasno.  ;)

Seveda se pa ne čudim, da se je čudila.  ;D ;D

Sploh imam okrog sebe pretežno ljudi, ki so že od mene skrajno drugačni, potem pa še skrajno med seboj.
Tudi partnerje... ne vem, po katerem ključu jih pritegnem. Kot da ni logike. NIČ podobnosti.
;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #352 on: December 01, 2010, 09:17:33 AM »
Že delaš plačo?  ;) Jz sem urejala še vse drugo, začnem po malici enkrat. Hitro kajne  ;)

Jap imam tale mesec cel kup vrnjenih s porodniške  ::) Uživaj v delu  ;D

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #353 on: December 01, 2010, 09:20:33 AM »
Midva s partnerjem imava tako malo oz. NIČ sorodnega, da se je nekoč neka astrologinja prav začudila, kako sva SPLOH trčila skupaj. Že da sva se srečala, je neverjetno. Gledala in gledala je karti in nič ji ni bilo jasno.  ;)

Seveda se pa ne čudim, da se je čudila.  ;D ;D

Sploh imam okrog sebe pretežno ljudi, ki so že od mene skrajno drugačni, potem pa še skrajno med seboj.
Tudi partnerje... ne vem, po katerem ključu jih pritegnem. Kot da ni logike. NIČ podobnosti.
;D

Sej nasprotja se tudi blazno privlačijo  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #354 on: December 01, 2010, 09:21:22 AM »
Uživaj v delu  ;D

Uživaj tudi ti.  ;D

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #355 on: December 01, 2010, 12:37:03 PM »

Itak. Nažalost imam tvojo karto doma, da bi malo bolj podorbno pogledala, ampak ja vedno dobiš neke podobne energije kot so pri tebi. Jaz sem dvojček, moj sine tehtnica. V karti nimam nič ognja, moj mož je oven itd.

eno vprašanje jane, ko si glih te tri znamenja skupi dala, jst sem dvojček, nečak tehtnica sestra je oven, pa se vedno pritožuje nad nama, da sva oba ista, da sva obupna, sam je pa res da se zelo zelo dobro zastopva z nečakom, pa ja, včas v njem velik sebe vidim ja :) a je ta podobnost iz horoskopa, al pač vpliv okolja, ker sva celo življenje skupi rasla

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #356 on: December 01, 2010, 12:43:08 PM »

eno vprašanje jane, ko si glih te tri znamenja skupi dala, jst sem dvojček, nečak tehtnica sestra je oven, pa se vedno pritožuje nad nama, da sva oba ista, da sva obupna, sam je pa res da se zelo zelo dobro zastopva z nečakom, pa ja, včas v njem velik sebe vidim ja :) a je ta podobnost iz horoskopa, al pač vpliv okolja, ker sva celo življenje skupi rasla

Zarja to je zato, ker tako piše v tvojem horoskopu, sama znamenja imajo drugoten pomen, čeprav držijo

Torej tvoja 7 hiša je 5 hiša od tvoje sestre in ti imaš dobro postavljena

Torej vladar hiše nečaka je Merkur, vkleščeno znamenje Raka = luna in vse skupaj v trigonih na njegovo Tehtnico, bo pa že nekoliko natančnejša razlaga
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #357 on: December 05, 2010, 03:23:09 PM »
Ker pri kartah svojih domačih nikoli nisem objektivna, prosim za pomoč. Iščem podatek, če je moj sine na kaj alergičen. Zadnje čase ima nonstop pike po vratu in po prsih. Rada bi vedela, če je alergik in na kaj. Sošolke, tršica in ostali hvala za pomoč  :-*

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #358 on: December 05, 2010, 03:48:06 PM »
Če gledamo vladarja 6 = kozu in pri tem znamenju so pogoste težave z kožo oz. nekakšne pike in podobno se pojavijo pač na koži.
Ker to ugotavlaš zadnje čase je čist možno, da je prehod P Lune preko Saturna sprožil nekaj zadevic = čustvene zadeve, ki se jih boji ali strah za svojo varnost. Poleg tega je to v devici /itak večja občutljivost na hrano/ in v 3 hiši /vrtec, okolje ipd..../ predvsem pa najbrž da domača situacija, ker T saturna prihaja v 4 hišo .......še nekoliko prej pa je bil na Soncu.....

Občutljiv bo še ko mu bo T SAturna povozil tisto trojico v 4 in seveda P .............v nadaljevanju.

Na kaj je otrok lahko občutljiv. Če je to ta zadnji čas, potem predvsem glej čemu Saturn vlada pri hrani /mrzlo,suho,sarma,zelje ipd.../ pa Luno /mleko? in mlečni izdelki itd......

Saturn je šel tudi preko Sonca, ki je vladar AS, pa še luna je v Levu, torej glej tudi za Sonce in leva /kar se tiče hrane/.

Sam da ga ne bi na kakšne teste vozila, ker pol bo itak na vse alergičen. Več varnosti in več pozornosti pa bo vse OK. :D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #359 on: December 05, 2010, 04:09:08 PM »
Hvala Tea. Kam paše svinjina  ??? ??? Na teste ga pa ne bom vozila, ker so mu kot dojenčku že delali teste, ker je imel ful krčev, pa niso nič pokazali, tako da nima smisla. Meni tudi kaka hrana ne paše, pa verjetno testi ne bi nič pokazali.

Je pa res, da je imel zadnje čase ful odpor na vrtec, prav histerija je bila ko je bilo treba it- saturn v tretji, kar je verjetno res sprožila P luna. Kar sem nekako dobila odgovore tudi v theti. Če pa slučajno kej vidiš za domače okolje, pa prosim ne šparaj besed ;)

Moja astro karta