Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
STOPINJE V ASTROLOGIJI
taja6:
6-ti stepen bika obichno se nalazi kod sveshtenika, monaha, kaludjerica ili onih koji nemaju namjeru da se vjenchavaju...prosutne su i mnoge tjelesne povrede.
9-ti stepen Bika se chesto nalazi u horoskopima zlatara, kao i gurmana.
13-ti stepen Bika je nepovoljan za brak, a prijeti opasnost od krupnih zhivotinja.
17-ti stepen Bika chesto visoki ljudi, a i chesto prisutan u horoskopima muzichara, pjesnika, slikara.
Zhene koje imaju neku planetu na 19-tom stepenu Bika su velike ljubiteljke plesa.
20-ti stepen Bika trovanje i problemi sa ishranom.
26-ti stepen Bika blizu vrha osme kuce mozhe dati kriminalca, a Mars na ovom stepenu chesto oznachava ubicu!
Planete na 27-mom stepenu Bika daju ljude sklone kocki
6-ti stepen Blizanaca - stepen inteligencije
8-mi stepen Blizanaca - chesto visoki ljudi, a ako su na ovom stepenu Venera ili Saturn osoba je najcheshce skulptor
13-ti stepen Blizanaca - stepen putovanja..Ljudi od pokreta, kao shto su taksisti ili poshtari.
14-ti stepen Blizanaca - problem sa ochima.
22-gi stepen Blizanaca - chesto u horoskopima ljudi bez shake ili ruke.
5-ti stepen Raka - tvrdichluk
15-ti stepen Raka - stepen novca
18-ti stepen Raka- osoba veoma zainteresovana za muzichke i vojne nauke
6-ti stepen Lava - slava
11-ti stepen Lava-stepen srece
12-ti stepen Lava - zanatlija
20-ti stepen Lava - opasnost od zhivotinja
22-gi stepen Lava- veoma naglashen u horoskopima glumaca i klovnova
24-ti stepen Lava -naglashava ili pretjeranu tjelesnu tezhinu ili isuvishe malu tezhinu.
http://www.zvezdavodilja.com/index.php/topic,134.23.html
Jane:
Tukaj pri teh stopinjah potem, če prav razumem ni 1 - enako ovnu, dve biku itd. Ampak gledamo konkretno v katerem znamenju se nahaja?
Tejka:
--- Quote ---11-ti stepen Lava-stepen srece
--- End quote ---
Madoniš kje stoji moj ASC :o Lucky me hahaha :D ;D
Iščem pozitivne točke moje karte... ;)
sasa:
--- Quote from: taja6 on August 29, 2010, 04:28:07 PM ---Devica
10. stepen - Fiksna zvezda Zosma vezuje se za Isusovu majku i slavu nakon što osoba bude žrtvovana na neki način.
Škorpija
3. stepen - Mesto moći, jaka regeneracija, mesto pada MO ( život ) i egzaltacija PL ( smrt ), pa je ovo mesto ogromne energije, totalnog uništenja starog i stvaranja nečeg sasvim novog. Ovo je i stepen Svete Petke.
--- End quote ---
:o
:Ma v :de, a bom žrtvovana al kaj? ;D
:PL v :Sk, tega si pa še ne znam razlagat čist glih ornk dobro. Pa še v 11. hiši je...
taja6:
lahko se zmeniva, da greva skupaj, če pride do tega :D imam :So n 10. STOPINJI :de
;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version