Author Topic: STOPINJE V ASTROLOGIJI  (Read 111006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: STOPINJE V ASTROLOGIJI
« Reply #165 on: August 30, 2010, 10:23:33 AM »
"20. stepen je analogan znaku Škorpije i osobi može da donese oboljenje od karcinoma (kao i 10. stepen - stepen Jarca ), naravno ako na to ukazuju i drugi elemenati u horoskopu."

A 20. stopinja razen zbolevanja za rakom lahko kaže tudi na težave s srcem?
Moj oče ima tri take stopinje in je bil pred 13-imi leti operiran na srcu, bil v smrtni nevarnosti, bil klinično mrtev po operaciji in so ga oživili. Pravi, da so ga poslali nazaj. :-) Potem je bilo vse v redu, zdaj je zdrav.
 :U 20st  :B v 4.hiši
 :NE 20st  :de v 8. hiši
 (:li 20st  :vo)

Hvala!

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #166 on: August 30, 2010, 10:31:19 AM »
"20. stepen je analogan znaku Škorpije i osobi može da donese oboljenje od karcinoma (kao i 10. stepen - stepen Jarca ), naravno ako na to ukazuju i drugi elemenati u horoskopu."

A 20. stopinja razen zbolevanja za rakom lahko kaže tudi na težave s srcem?
Moj oče ima tri take stopinje in je bil pred 13-imi leti operiran na srcu, bil v smrtni nevarnosti, bil klinično mrtev po operaciji in so ga oživili. Pravi, da so ga poslali nazaj. :-) Potem je bilo vse v redu, zdaj je zdrav.
 :U 20st  :B v 4.hiši
 :NE 20st  :de v 8. hiši
 (:li 20st  :vo)

Hvala!

:U v :Sk v 4.
 :NE v :st v 5. tudi jaz... ::) Samo ga ne rabim. Hvala ;D

Drugače pa je za kaj takega pomoje treba gledat kompletno 1. in 6. vladarje in vse aspekte. Dvomim, da so samo stopinje dovolj ;)
« Last Edit: August 30, 2010, 10:34:58 AM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #167 on: August 30, 2010, 10:54:38 AM »
Ja saj vem.  ;) Jaz sem šele pri poglavju o stopinjah, ker sem še bolj zelene astrološke sorte.  :D
Pri mojem očetu je šlo nekako za ponovno rojstvo, vsaj on je to izkušnjo tako doživel, pa itak, saj je dejansko prišel nazaj. Od takrat je še bolj občutljiv (senzibilen), kot je bil prej, po drugi strani pa neka nova, večja samozavest...

Zanima me, kako je to lahko zapisano v karti. Je bil že kak članek na to temo?
Hvala!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #168 on: August 30, 2010, 02:42:26 PM »
Ja saj vem.  ;) Jaz sem šele pri poglavju o stopinjah, ker sem še bolj zelene astrološke sorte.  :D
Pri mojem očetu je šlo nekako za ponovno rojstvo, vsaj on je to izkušnjo tako doživel, pa itak, saj je dejansko prišel nazaj. Od takrat je še bolj občutljiv (senzibilen), kot je bil prej, po drugi strani pa neka nova, večja samozavest...

Zanima me, kako je to lahko zapisano v karti. Je bil že kak članek na to temo?
Hvala!

Pika vsaka karta je unikatna, zato boš iz splošno napisanega težko našla kakšno vzporednico.

Srčni infarkt je ponavadi vezan na disonantni položaj Urana in Sonca. Ko tranzitno dogajanje sproži natalno sceno se lahko to zgodi. Novo rojstvo pa npr. prinaša t Saturna 1 ali pa prehod Plutona preko AC. No, kombinacij je veliko, nikoli pa ena sama.
Vsako trditev moramo dobiti v horoskopu 3x zapisano.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #169 on: August 31, 2010, 11:29:06 AM »
Hvala, Tea!
 :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #170 on: August 09, 2011, 03:38:49 PM »
Sem malo pogledala te stopinje in mi je v "uč" padlo, da imata oba moja otroka N :Lu na stopinji  :te,
hči na 7 stopinji in sin na 19 stopinji, sama pa imam N :Lu v znamenju  :te :o :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #171 on: August 09, 2011, 04:18:16 PM »
Se itak deduje. In to fejst. Moja :Ve v 8 in  :Lu :kon :PL. oba mulca  :Ve v :Sk ... Samo ima tudi  :Lu v vagi, Tomaž pa :So ... Če boš šla primerjat družinske karte, boš videla, da se vsi osebni planeti+ ASC :J in  :Sa v bistvu ponavljajo iz roda v rod.

Menda se aspekti  :PL in :Lu (ali pa luna v  :Sk) večinoma dedujejo. No Tomaž aspekta med  :Lu in  :PL hvalabogu nima, Samo pa ima žal :sek (pišuka poldi pa tako se trudim, da bi bila boljša) in pa seveda  :PL :kon :So ::) in :Me vse skupaj :op :Sa iz 12. ...

No pa da ne razpravljam preveč hehe, v glavnem je dedno ;)
« Last Edit: August 09, 2011, 05:44:42 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #172 on: August 10, 2011, 10:49:07 AM »
Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T  :LM šel skozi 8. hišo in N  :J.
9ZK 674

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #173 on: August 11, 2011, 04:41:15 PM »
Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T  :LM šel skozi 8. hišo in N  :J.

To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #174 on: August 11, 2011, 05:42:31 PM »
Jaz sem pa ugotovila, da imam ASC na isti stopinji kot ma moja mami sonce, in da sem bila spočeta v času, ko ji je T  :LM šel skozi 8. hišo in N  :J .

To kaže močno karmično povezanost in tisti, ki imajo sonce, luno v povezavi z ASC ali severo lunino zanko, večkrat se to pokaže v kartah mama, otrok, žena, mož..., zato si verjetno večji del iz njenega testa. ;D

Jap, res je. Moj severni vozel, pade točno na sinov AC  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #175 on: August 11, 2011, 06:26:58 PM »

Hm, pa nisem tolko iz njenega testa, samo oblika postave, ostalo sem vse po očijevi strani. Sem pa šla primerjat najini karti, moje  :So je v  :kon z njenim ASC (zgolj stopinja razlike), moja  :Lu v ribah je v  :op z njenim  :Me v  :de in v  :kon z njenim Saturnom v njeni peti hiši, in v  :op z njenim  :U v  :de, ki ga ima ona natalno v 12. Če zraven prištejem še konjunkcijo njenega Urana in mojega Marsa, potem ni čudno, da bi ob njen učasih kar eksplodirala. Res ima dejansko ona name učinek kot T Uran na N Marsa. Nikol ne veš, kdaj bom eksplodirala ob kakšni njeni pripombi in včasih se moram res brzdat, da se ji ne začnem nazaj dret ko mili vrag.  ::)

Da je skledica še bl polna, pa moj Uran kvadrira na njenega Merkurja. A se pol še kdo čudi, da sva učas ko dva razbesnela psa  :D
9ZK 674

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #176 on: August 11, 2011, 06:49:03 PM »

Srčni infarkt je ponavadi vezan na disonantni položaj Urana in Sonca. Ko tranzitno dogajanje sproži natalno sceno se lahko to zgodi.

Se strinjam Tea, da disonantni položaj urana in sonca prinese kap, mislim, da, če je vladar sonca mars, gre v tem primeru verjetno za možgansko kap. No, bom povedala, če bom lahko, ko aspekt izbije. ;D

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #177 on: August 11, 2011, 07:51:22 PM »

Pa res... Moj  :LM je manj kot 2 stopinji od fotrovega  :J, Asc pa manj kot 2 stopinji od materine  :Lu

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: August 12, 2011, 02:30:21 PM »

V karti tvojih otrok bo verjetno precej podobno. ;)
Pa res... Moj  :LM je manj kot 2 stopinji od fotrovega  :J, Asc pa manj kot 2 stopinji od materine  :Lu

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #179 on: August 12, 2011, 02:32:59 PM »
V karti tvojih otrok bo verjetno precej podobno. ;)
Koga? Jaz ne bi bil tako ziher...  ;D