Author Topic: STOPINJE V ASTROLOGIJI  (Read 110834 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: STOPINJE V ASTROLOGIJI
« Reply #180 on: August 12, 2011, 03:59:31 PM »
Kaj govorite zapriseženemu samcu?  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #181 on: August 19, 2011, 09:23:33 AM »
Sinov  :J je 2 stopinji pred mojim  :Sa in
hčerin  :Me je 3 stopinje pred mojim  :Sa.
Hm, ni mi preveč všeč, da je to ravno  :Sa :-\
Drugače pa ima sin ASC v  :rak in hči ima na ASC  :Lu (naravni vladar  :Lu je  :rak), sama pa imam  :So, :Ma in  :Ve:rak, tako da sta  tega  :rak očitno povzela po meni :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #182 on: August 23, 2011, 10:17:29 AM »
Drugače pa ima sin ASC v  :rak in hči ima na ASC  :Lu (naravni vladar  :Lu je  :rak), sama pa imam  :So, :Ma in  :Ve:rak, tako da sta  tega  :rak očitno povzela po meni :P

Iz tega se razbere, da boš njun dober učitelj, sploh ni slabo, njo boš prizemljila, da je ne odnese, njega pa treznega in resnega mišljenja. Se vidi iz zasedenosti raka, da sta precej iz tvojega testa.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #183 on: August 23, 2011, 10:19:41 AM »
O, hvala Lunca za tele besede,so res spodbudne ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #184 on: August 23, 2011, 10:21:49 AM »

Iz tega se razbere, da boš njun dober učitelj, sploh ni slabo, njo boš prizemljila, da je ne odnese, njega pa treznega in resnega mišljenja. Se vidi iz zasedenosti raka, da sta precej iz tvojega testa.

Verjetno si mislila, da bom sina prizemljila, ker ima on  :J na mojem  :Sa in hči bom naučila  :Sa treznega in resnega mišljenja, ker ima  :Me na mojem  :Sa. ang:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #185 on: August 23, 2011, 04:26:34 PM »
Kaj pa npr. tole:
Moja hči ima  :Lu na mojem  :J, moja  :Lu in njen  :J sta v trigonu, njen MC na mojem AC, luni sta si v opoziciji  ???, njen AC je v opoziciji z mojo  :Ve, no ene 4 st. orbisa, drugače na uč je pa več modrih črt kot rdečih.  ;)
Moj  :PL in njena  :Lu sta v kvadratu.  ???, tudi moje  :So je z njeno  :Lu v kvadratu.
 :-\

Najbrž še vedno premalo za ciganski golaž, morda se vsaj razloči, ali je dovolj, premalo ali preveč slan.
« Last Edit: August 23, 2011, 04:29:45 PM by Pika »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #186 on: August 23, 2011, 04:50:18 PM »
Potem je Luna padla na tvoj veliki križ ....

No Plutonska tema je ponavadi kar praizvorna in tvoj Plutonski kvadrat k Luni se bo očitno odrazil tudi v vajinem odnosu. Fajn, da bo Jupiter dodal svoj optimističen in filozofski pristop.

Drugač pa sinastrija opozicije ne jemlje kot slabe.

Največkrat se tako ali tako zelo živi kompatibilno nasprotno znamenje, ko gre za osebne planete in AS npr. .... torej prepričana sem, da tvoja Luna v Raku dostikrat izžareva Kozorogovsko naravnanost
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: August 23, 2011, 05:29:16 PM »
Potem je Luna padla na tvoj veliki križ ....

No Plutonska tema je ponavadi kar praizvorna in tvoj Plutonski kvadrat k Luni se bo očitno odrazil tudi v vajinem odnosu. Fajn, da bo Jupiter dodal svoj optimističen in filozofski pristop.

Drugač pa sinastrija opozicije ne jemlje kot slabe.

Največkrat se tako ali tako zelo živi kompatibilno nasprotno znamenje, ko gre za osebne planete in AS npr. .... torej prepričana sem, da tvoja Luna v Raku dostikrat izžareva Kozorogovsko naravnanost

Moja luna vedno bolj izžareva kozorogovsko naravnanost. Če prav razumem, kako to izgleda. Sem večkrat zadržana, kar se tiče izražanja čustev. Navzven. Jih je enostavno preveč in jih moram nekako "držat pod kontrolo", da ne pobezljajo. A je to to?
Navezana na dom, korenine, preteklost sem se večkrat skušala "prisilit", da bi to omilila. Ali pa recimo... zavestno in nalašč in dokaj na krut način sem sama sebe v nekem preteklem obdobju metala v okoliščine, kjer sem bila prisiljena odrasti, stati na svojih nogah, ker sem se ustrašila svoje navezanosti na starše in nesamostojnosti.
Meni se moja hči zdi tako neverjetno odrasla. Včeraj je odločno in samozavestno "napadla" znance, ki so ubijali ose. S tekstom: "Kaj pa počnete? Saj vam nič nočejo! A ne razumete, da si vsaka žival zasluži živet in da je vsak molj na tem svetu za nekaj dober in koristen!!" Vsi so obstali z odprtimi usti.
Ne morem opisat, kako sem bila ponosna nanjo.

Nekoč mi je bilo omenjeno, da je ena izmed mojih nalog ta, da hčero naučim biti "ženska". Torej... bo morda tudi ogledalo moje ženskosti oz. dojemanje mene kot ženske.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: August 23, 2011, 05:35:17 PM »
Fajn si napisala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #189 on: January 05, 2012, 10:36:09 AM »
Sem se spet malo pigravala s številkami in sem opazila, da ima moja hči skoraj vse planete na istih stopinjah kot imam jaz planete potem v znamenjih.
Npr:
 :Lu ima na 7. stopinji, moja  :Lu je v  :te
 :Ve ima na 4. stopinji, moja  :Ve je v  :rak
 :Me ima na 21.stopinji, moj  :Me je v  :dv
 :J ima na 6.stopinji, moj  :J je v  :de
 :Sa ima na 28. stopinji, moj  :Sa je v  :ov
 :PL ima na 24.stopinji, moj  :PL je v  :de

:So, :Ma, :U, :NE so na drugih stopinjah, ki jih ne morem povezati s svojo karto. Menim, da energije teh planetov predstavljajo energije njenega očeta, vsi zgoraj navedeni pa mojo energijo.

Ima katera kakšno izkušnjo s temi povezavami?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #190 on: January 05, 2012, 10:41:43 AM »
Sem pogledala še sinovo karto in nisem našla prav nobene povezave, razen  :Lu ima na  :ov stopinji kot ima njegov oče potem svojo  :Lu:ov. Vse ostalo je ravno kontra najinim znamenjem in res bi rekla, da gre najin sin povsem svojo pot, izžareva povsem svojo energijo, ki je popolnoma drugačna od najinih.
Vse osebne planete ima na ognjenih stopinjah, jaz nimam npr. skoraj nič ognja v karti.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #191 on: January 05, 2012, 10:51:03 AM »
Sem se spet malo pigravala s številkami in sem opazila, da ima moja hči skoraj vse planete na istih stopinjah kot imam jaz planete potem v znamenjih.
Npr:

:So, :Ma, :U, :NE so na drugih stopinjah, ki jih ne morem povezati s svojo karto. Menim, da energije teh planetov predstavljajo energije njenega očeta, vsi zgoraj navedeni pa mojo energijo.

Sanjalka - 21 stopija je  :st
28 stopinja -  :rak
24 stopinja -  :ri

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #192 on: January 05, 2012, 11:07:18 AM »
Kolikšen orbis je dovoljen pri vozlih, da se smatra za konj. npr. s  :So?
Kako je pa z južnimi vozli v konj. s planeti, konkretno z  :Me?
Hvala!

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #193 on: January 05, 2012, 12:38:58 PM »
Npr:

Hm, sama sem gledala seštevek števil, se pravi 21.stopinja je seštevek 3 in to je  :dv, 28 stopinja je seštevek 1 in to je :ov in 24 stopinja je seštevek 6 in to je  :de.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: January 05, 2012, 12:55:45 PM »
Npr:

Hm, sama sem gledala seštevek števil, se pravi 21.stopinja je seštevek 3 in to je  :dv, 28 stopinja je seštevek 1 in to je :ov in 24 stopinja je seštevek 6 in to je  :de.

Sanjalka, po Stojanoviću je 1stopija :ov in tako naprej do 12, ki je  :ri, potem greš dalje 13 spet  :ov do 24, ki je  :ri, tako naprej do 29 stopinje, ki je levja stopinja.

To teorijo poznam, zato sem ti popravila. Druge teorije ne poznam. :-*