Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte V. del
Princes:
--- Quote from: Nena on November 07, 2009, 01:50:37 PM ---Ob priliki bi jaz prosila za eno sporočilo iz kart, ker sem ji doma pozabila :-*
--- End quote ---
Draga Nena,
zate sem potegnila AFRODITO
prebudi tvojo notranjo boginjo s plesom, skrbjo zase in tako, da boš cenila svojo božanskost.
Drago dekle, odeni se v lepo oblačilo, nadeni si lep nakit in prepusti se lepoti tega dneva. Naj sonce obsije tvojo lepoto, da bo drugim ob tebi zastal dih.
:-* :-* :-*
Maja:
Lahko še jaz prosim za eno?
Princes:
--- Quote from: ženska on November 07, 2009, 03:20:57 PM ---Lahko še jaz prosim za eno?
--- End quote ---
Draga Ženska,
zate sem potegnila COVENTINO - Očiščenje
"Čas je, da tvoje telo in misli očistiš strupov".
Sledi vodstvu tvoje intuicije, kako spremeniti tvoj življenski stil. Prenehaj uživati alkohol in droge(če jih seveda). Izogibaj se predelani hrani kot so sladkor, bela moka in pdoobno. Jej več organske hrane. Naj bodo tvoje misli in govor pozitivni. Sprejmi vegetarijanski ali veganski način prehranjevanja. Začni se postiti ali začni z rastrupljevalno dieto (lahko je tudi potrditev, da je tvoja pravilna pot prava).
Maja:
--- Quote from: Princes on November 07, 2009, 03:30:59 PM ---
--- Quote from: ženska on November 07, 2009, 03:20:57 PM ---Lahko še jaz prosim za eno?
--- End quote ---
Draga Ženska,
zate sem potegnila COVENTINO - Očiščenje
"Čas je, da tvoje telo in misli očistiš strupov".
Sledi vodstvu tvoje intuicije, kako spremeniti tvoj življenski stil. Prenehaj uživati alkohol in droge(če jih seveda). Izogibaj se predelani hrani kot so sladkor, bela moka in pdoobno. Jej več organske hrane. Naj bodo tvoje misli in govor pozitivni. Sprejmi vegetarijanski ali veganski način prehranjevanja. Začni se postiti ali začni z rastrupljevalno dieto (lahko je tudi potrditev, da je tvoja pravilna pot prava).
--- End quote ---
Ja, delam precej na zdravju, ampak želim še več.
Mislim, da se tole bolj nanaša na očiščenje misli ... Včasih ne vem, če sem res na pravi poti ...
nensi:
Princeska a se danes tudi še kaj s kartami pogovarjaš, bi prosim še jaz eno, hvala :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version