Author Topic: Vlada  (Read 11747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
Re: Vlada
« Reply #15 on: February 08, 2008, 04:33:37 PM »
Ah, lepo bi bilo, če bi se ti naši vladniki malo bolj zanimali za socialne probleme, kot za svoj žep.

Brez zamere vladniki, vendar v Sloveniji je preveč ljudi, ki trpijo pomanjkanje. Takšnih, ki trpijo, vendar jih nihče ne sliši... Razen izjem, ki pa niso v vladi.

Le kako naj bo Slovenija močna država, če pa ima toliko socialnih primerov?

Ljudem je potrebno pomagati!

Bi bila vesela, če bi se kakšen gospod iz vlade opogumil in kakšen svoj prispevek dal.

Srečno.

Patrik

• Guest
« Reply #16 on: February 08, 2008, 04:43:56 PM »
Nataša, se popolnoma stranjam s teboj! :)
Preveč je obljub, premalo je dejanj. In posledično trpi narod, sploh tisti, ki so finančno ogroženi. :'(

Ne razumem, zakaj potrebjejo toliko denarja mesečno. Naj vsaj 5 - 10 % tistega, kar zaslužijo, podarijo družinam in ljudem v stiski. Res jih ne razumem. :'( Le s skupnimi močmi dosežemo konsenzum oz. dogovor, ki bi koristil širši javnosti!!!

Upam, da se bodo streznili in opazili, kakšno je stanje naše preljube Slovenije. Kot članica Europske unije bi lahko uvideli, da tako ne gre naprej!!!

Z dobrimi misli na prihodnost se preuščamo politikom, ki pa verjetno ne bodo spremenili svoje taktike! :'( Res ne vedo, da denar ni vse. Da je ta denar "zgrajen" na solzah revnih!!! :'(

Pozdravček!

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: February 08, 2008, 04:48:51 PM »
Andres, oprosti, morda sem sedaj prekoračila mejo, saj je le to tvoj forum.
Vendar me zaboli, ko se spomnim, s kakšno hvaležnostjo so me sprejeli brezdomci, ko sem jim neko malenkost pripravila za Božič, kako hvaležni pogledi so bili s strani oči otrok in staršev, ki sem se jim približala, koliko hvaležnosti je bilo v očeh ljudi potrebnih pomoči, ko sem jim prisluhnila.

Če sem ga kaj ubiksala, Andres, se opravičujem. Res pa me boli trpljenje ljudi.
Krivica mi ne da miru.

Brez zamere. Če je kaj narobe, prevzamem na svoja ramena.

Joj, včasih moram sama sebe po prstih.

Srečno.

Patrik

• Guest
« Reply #18 on: February 08, 2008, 04:53:09 PM »
Res lepo in pohvalno dejanje, ki si ga izvedela!!! :) Joj, veš kako so ti hvaležni. Vrnila si jim upanje, da so še le ljudi - da v bistvu obstajajo ljudi, ki jih razumejo in jih sprejemajo.

Vedi, da ti bo vse dobro povrnjeno! :) Res! :)

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: February 08, 2008, 05:15:34 PM »
Ja, Patrik, to je bilo čutiti v njihovih izgubljenih a vendarle nekako optimističnih očeh.

Saj ni treba, da je meni vrnjeno, naj le ljudje v stiski preživijo. Je pa premalo te pomoči. Še vedno je v Sloveniji preveč revščine, da bi se šli Veliko Slovenijo.
Jaz sem samo mala ribica, ki lahko malo pomaga. Veliko pa je velikih rib, ki bi lahko veliko pomagale.

Hvala, Patrik in srečno vsem skupaj. :)

Patrik

• Guest
« Reply #20 on: February 08, 2008, 05:21:11 PM »

Joj, kako resnične so tvoje besede. To bi morali slišati naši politiki! :) Morda pa kdaj bodo ... :) Ampak upam, da takrat ne bo prepozno! :'(

V glavnem, veliko še moramo narediti, da bomo Velika Slovenija. Kot prvo pa moramo poskrbeti za naše rojake, čeravno so le-ti socialno ogroženi. Resnično potrebujemo velike ribe! Upam, da bodo čimprej prišle. To je to, kar potrebuje Slovenija. Ne pa praznih obljub!! :-\

Moramo gledati optimistično in nikdar obupati. Le poglejmo si boge reveže, ki so kljub situacijam vedno nasmejani in polni volje!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #21 on: February 08, 2008, 05:27:10 PM »
Andres, oprosti, morda sem sedaj prekoračila mejo, saj je le to tvoj forum.
Vendar me zaboli, ko se spomnim, s kakšno hvaležnostjo so me sprejeli brezdomci, ko sem jim neko malenkost pripravila za Božič, kako hvaležni pogledi so bili s strani oči otrok in staršev, ki sem se jim približala, koliko hvaležnosti je bilo v očeh ljudi potrebnih pomoči, ko sem jim prisluhnila.

Če sem ga kaj ubiksala, Andres, se opravičujem. Res pa me boli trpljenje ljudi.
Krivica mi ne da miru.

Brez zamere. Če je kaj narobe, prevzamem na svoja ramena.

Joj, včasih moram sama sebe po prstih.

Srečno.

Nataša. Saj ne vem kaj bi prekoračila. Lepo,da sta oba obudila tole temo, od tebe pa se kar zadeva pomoči vidi zelo lepo dejanje. Mimogrede. Gre tudi za tvoj forum.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: February 08, 2008, 05:49:39 PM »
Ja, hvala, Andres za te besede. :) Nikakor pa ne želim kakšne težave povzročati. Sem pa vesela, da sem lahko udeležena tu, med vami in, da lahko izmenjujem mnenja.

Res pa da me velikokrat krivica zelo zaboli.

Hvala, Andres. Vem, da se tudi ti zavzemaš za pravičnost in naj le enkrat pravica zmaga nad krivico.

Srečno! :)