Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma

<< < (31/87) > >>

zaspana:

--- Quote ---Lahko, če tako čutiš. Gre pa vsekakor za neko pozornost, ki so jo sanje izzvale, kot so jo pač najbolj znale, da bi ti približale tisto, kar pogrešaš.
--- End quote ---
pomojem bolj tisto, kar si zelim  :) drugace upam, da to ni samo plod mojih zelja, ampak da so bile sanje prerokovalske :P
lalala

hvala obema :)

duan:

--- Quote from: Regina on November 07, 2006, 03:19:15 PM ---Duan, še tukaj in enkrat hvala za lepe želje. Bil je zadetek v polno. ;)
Kar se pa sanj tiče, si pa že sama povedala. Šle so ti že na živce, kaj ti ne bi potem šel na živce tisti dejanski občutek razdvojenosti, ko nikakor ne veš, kdaj in kako se bo v službi izšlo. Pravljice in slikanice namreč zelo nazorno predstavljajo tisto nedolžno željo po vrnitvi "v otroštvo", ko nisi imela teh skrbi. Nakit pa... to je bogastvo, ki je v tebi, to si ti. Ne dovoli, da to zaradi težav ostane na tleh in se razvleče v nekaj dolgočasnega.  ;)

--- End quote ---

Hvala ti za razlago,sem razmisljala v tej smeri ;)

Princes:
Draga Regina, dobro jutro!

Nocoj sem imela tako žive sanje, da jih opišem in prosim za tvoje mnenje:

Z možem sva se peljala v avtu po zelo dobri in utrjeni asfaltirani cesti, prvo po ravnem potem je cesta zavila navkreber do predora, kjer je bilo takoj zaznati, da je to delovišče. Pred vhodom v predor sta bila dva delavca, eden je celo zažvižgal - tako skozi dva prsta v ustih (ne vem kako se druga reče), vendar nisva slišala žvižga slišala. Mislim, da je hotel opozoriti na neprevoznost ceste. V predoru je bilo kupe cementa in drugega materiala, ampak mož je vozil naprej po ozki potki, ki ni bila pot amapak prostor med globoko luknjo in zemljo. Skratka vozil je po ozkem delu zemlje na obeh straneh. Rekla sem si, jaz tega ne bi zmogla. No in srečno sva prišla skozi predor, ki je bil sicer kratek. Na drugi strani, ko sva že skoraj obupala, se je odprla široka cesta ampak blatna, ki se je spuščala navzdol. Mislim, da sva oba občutila olajšanje...

Ker imava rahlo krizo :'(, si mislim, da sanje nakazujejo izhod iz te krize, ki bo sicer dober ampak ne najboljši (blatna cesta) in bova morala še kaj postoriti za boljši jutri, ali drži? ???

Drugi del sanj je tudi zanimiv, ampak tu me zmanjka, ne vem, kaj mi dopovedujejo :(. Midva živiva v stanovanju, ob pročelju stanovanja si s sosedi delimo vsak svoj košček vrta. V sanjah sem videla, da je bil ta vrt globoko izkopan z veliki skalami in sem vedela, da morava ta vrt zapolniti z zemljo, da bo nastala lepa zelenica in bomo potem lahko postavili "sušilo za perilo" :o na njo.

Regina, kaj to pomeni?

Regina:
Pozdravljena, Princes!
Prvi del sanj si si zelo dobro razložila. Razlaga za drugi del je precej podobna, saj so si tudi sanje precej podobne, le da se v njih poigraš z drugimi simboli. Prve ti kažejo časovno obdobje in način, s katerim bosta iskala cilj, druge pa te usmerjajo v vsebino tistega, kar naj bi za vaju pomenilo boljši jutri.
Vrt lahko primerjaš s svojim življenjem, lastnim potencialom ali potencialno energijo in možnostmi, ki so pred vama, po tej analogiji pa naj bi na njem nekaj zrastlo in vama dalo duševno hrano. Kar precej tistih velikih skal (težave, nevšečnosti, mučne trenutke, nesoglasja, ....) sta sposobna odstraniti in navoziti zemljo, težava pa se pojavi, ker na njem nimata namena ničesar zasaditi, ampak postaviti sušilo za perilo. Po krizi je seveda treba najprej umazano perilo oprati, se znebiti vseh obsojanj in občutkov krivde, poskrbeti pa je treba tudi  za tiste ovire, ki so očem skrite. Če bodo te ostale kot madež na vajini duši, bodo samo omogočale nadaljne spore, duševnega miru, zadovoljstva, sreče in ljubezni, pa takšen vrt ne ne more zagotoviti.
Mislim, da boš iz te razlage sanjski nasvet zlahka izluščila.

Princes:
Joj, Regina, frapirana sem nad mojim nezavednim svetom in tvojo čudovito razlago.
Ja, razumela sem bistvo. Težka bo, vendar se bom potrudila postoriti vse, kar je v moji moči. Naj naju bog varuje in nama podeli več modrosti in strpnosti.

Regina, čudovita si :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version