Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma
duan:
--- Quote from: Regina on October 10, 2006, 01:25:56 PM ---
--- Quote from: duan on October 10, 2006, 10:37:19 AM ---Res mi je cudno vse skupaj,hvala vnaprej za bilokaksen namig
--- End quote ---
Verjetno tudij ni edina stvar, v katero mora vloiti precej svoje energije, ampak ima e veliko drugih načrtov, ki bi jih rada gladko speljala. Čeprav si sedaj e po izpitu, je psiha z njimi e vedno obremenjena, sanje pa ne govorijo samo o trudu, ki si ga v tudij vloila, ampak tudi o posledicah tega napora. Moreče sanje zdaj skuajo vzpostavit ravnoteje, da bi laje razumela izvor nekih svojih reakcij. Lahko, da si se v času izpita popolnoma zagrizla vanj, nekaj drugega pa prepustila bolj kot ne, naključju ali "slepi sreči" in ti zdaj malo nagaja slaba vest. ;)
--- End quote ---
Mas ze prav, se vedno sem malo zmatrana od tega izpita,psihicno mislim.In sigurno odklopim dosti stvari ko se bliza izpit,vsaj hvala bogu da je ostal samo se eden ;D In sigurno se v tem casu ne ubadam z drugimi stvarmi in jih ne resujem,ampak kakor si napisala prepustim slepi sreci ;) Hvala ti za odgovor,lep dan
Regina:
Lep dan tudi teb, duani in seveda, držim pesti za zadnji izpit. ;)
duan:
--- Quote from: Regina on October 10, 2006, 02:13:59 PM ---Lep dan tudi teb, duani in seveda, drim pesti za zadnji izpit. ;)
--- End quote ---
hvala ti :)
vidka:
Zivjo, sem ponesreci napisala post v drugi del sanjskega foruma. Tam sem pridno zbrisala. Bom pa napisala tu :)
Sanje... Pri meni se mi zdi, da imam v sanjah vedno kaksno sadje :)
Tokrat so bile tako zive, ko sem se zbudila sem se vedno imela obcutek v ustih po ...
Sanjala sem da sem imela polne roke, zrelih, velikih, slastnih, socnih BRESKEV.
In sem jih jedla, kot da bi jih jedla prvic. To sem sanjala nekaj dni nazaj. Do zdaj pa ocitno nekaj dni tema. Brez sanj. :o
Regina:
Pozdravljena, vidka. :)
Sadje je očitno tvoj simbol, s pomočjo katerega podzavest najlažje s teboj komunicira. Tokrat so to breskve, ki ti nekoliko bolj intenzivno sporočajo, kako je s tvojim pogledom na življenje, zdravjem in splošnim zadovoljstvom.
Zrelo, veliko, sočno, slastno.... mmm, očitno si tako polna energije tudi sama v tem trenutku, zato to svoje dobro počutje čim bolj izkoristi. Kajti, glavna sezona breskev je že skoraj povsem mimo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version