Author Topic: Da ne pozabimo kdo smo....  (Read 6923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
Da ne pozabimo kdo smo....
« on: August 01, 2009, 10:33:14 AM »
Jaz ________________________ izjavljam, da sem bitje svetlobe, enosti in ljubezni. Od tega trenutka dalje bom med ljudmi siril spoštovanje, ljubezen, veselje in radost.

Z ljubeznijo sprejemam tudi ljudi, ki drugače razmišljajo, ki imajo drugačen pogled na življenje, ki imajo drugačno barvo kože ali drugačno veroizpoved. Vse energije, ki ne služijo mojemu višjemu namenu, nadomeščam z brezpogojno energijo ljubezni.

V svojem življenju se osredotočam na pozitivne stvari, globoko v sebi sem našel ljubezen, ki jo radostno delim naprej. Zavedam se, da je edina resnica brezmejna ljubezen, in da je vse ostalo iluzija. Sem v stiku s samim seboj, s svojim srcem, s svojim bitjem in z vsemi ljudmi v celotnem vesolju.

Izjavljam, da bom - ne glede na to, kaj se bo zgodilo v tem svetu - vedno po svojih najboljšh močeh, zmoznostih in priložnostih širil brezpogojno energijo ljubezni. Tudi ko bom v svetu videl odsotnost ljubezni, bom se naprej sledil svoji poti radosti, veselja, enosti, miru in ljubezni.

Kamorkoli grem in s komerkoli govorim - vedno delujem v imenu ljubezni, in to božansko energijo širim naprej. Ljudje začutijo, da sem bitje ljubezni, zato tudi sami spremenijo vibracijo in postanejo ljubezen, veselje, radost in sočutje.

Vem da sem ljubezen, in tako se počutim živim in se izražam do sebe in do vse okolice. V mojem DNK je prisotna brezmejna ljubezen, ki spreminja vsak atom mojega telesa v zdravje, srečo, obilje, neskončnost in enost z vsem. Jaz sem brezmejna ljubezen, zdravje in obilje.

Naj vas spremlja obilje ljubezni in pozitivne energije!
namaste

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Da ne pozabimo kdo smo....
« Reply #1 on: August 01, 2009, 12:11:40 PM »
Zelo lepo. Hvala ti.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: August 01, 2009, 12:17:47 PM »

OtrokLuči, zelo lepo. Hvala :-*
ThetaHealing Practitioner™

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #3 on: August 10, 2009, 03:33:25 PM »
Gary Go - Wonderful

The person that you were has died
You’ve lost the sparkle in your eyes
You fell for life - into its traps
Now you wanna bridge the gaps
Now you wanna bridge the gaps
Now you want that person back

And all your ammunition’s gone
Run out of fuel to carry on
You don’t know what you wanna do
You’ve got no pull to pull you through

Say “I am”
Say “I am”
Say “I am wonderful”

Say “I am”
Say “I am”
Say “I am wonderful”

If what you’ve lost cannot be found
And the weight of the world weighs you down
No longer with the will to fly
You stop to let it pass you by
Don’t stop to let it pass you by
You’ve gotta look yourself in the eye

Say “I am”
Say “I am”
Say “I am wonderful”
Oh you are

Say “I am”
Say “I am”
Say “I am wonderful”

Cause we are all miracles
wrapped up in chemicals
We are incredible
Don’t take it for granted, no
We are all miracles
Oh we are

Say “I am”
Say “I am”
Say “I am wonderful”
Oh you are

Don’t take it for granted, no
We are all miracles
wrapped up, yeah we’re wrapped up
Oh we are wonderful

namaste

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #4 on: August 14, 2009, 04:01:33 AM »
Mislim, da takšno simbolično temo že imamo. Morda gre za tisto, ki se ji reče Ogledalo. Sicer pa, jaz nebi kaj dosti napisal, ker vsi me poznate. Portir pač.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #5 on: August 24, 2009, 12:51:39 PM »
KORAK ZA KORAKOM POT

Bilo je precej lepih turic, ki sem jih prebila s Teboj v samoti in tišini.
Vsake toliko si se mi oglasil in mi razsvetlil kakšen temen kotiček moje duše.
Skupaj sva postajala močnejša in čistejša.
Včasih si mi prišel dobesedno naproti in stopila sem vate-občutek--Ljubezen-.
pa sem stopila naprej, ker sem mislila da bo trajalo. Skrenila s poti, se vsedla v samoto in
čakala da se vrneš - nič.

Kako doživeti Boga ?
Ne obstaja beseda, kretnja, razlaga, za to opisat.
Lahko ti ponudim korak za na pot, kar le moraš storiti je volja in namen,
da ga poiščeš v srcu.
Ljubiti Boga, oh to je občutek, ki te polni, da včasih misliš, da te bo razneslo
od same nežnosti, vznesenosti in ljubezni.

Stopiti v to Ljubezen - Blaženost
Postati ta Ljubezen - Uresničenost

Camino - je pot, ki jo pričnemo na začetku stvarstva,
ko naredimo prvi korak iz ničte točke.
S tem korakom začnemo ustvarjati prostor okrog sebe
in ko se giblemo sem in tja, naprej nazaj,ustvarjamo čas.
In Pot se začne v : Kdo je Pot ?
Jaz Sem Pot,
ker Jaz Sem tisti, ki se gibljem in Pot ustvarjam.
Cilj kamor grem obstaja in ga ni, ker ko prideš na" cilj",
greš naprej, se premakneš naprej in s tem širiš svoj prostor in čas v neskončnost..

Pot začnemo vedno v temi, ker ti je neznano kam greš in kam boš stopil, kaj to je in kako izgleda.
Vsak korak na tej poti, ti razsvetli zavest - tvoje zavedanje,
proti komu ali čemu si se gibal, kako izgleda, kje si stopal in kaj to sploh je.
Tako ustvarjaš, ozaveščaš, gledaš poslušaš in občutiš to,
kar z vsakim korakom ustvarjaš.
in ko to razlagaš drugemu, ki ga srečaš na Poti. ni to tudi njegova izkušnja,
ker je njegov korak stopil lahko le malo stran od tvojega,
njegovo telo je lahko le malo težje ali lažje,
njegove stopinje ne bodo enake tvojim.

Spoznati Boga, je korak za korakom osvetljevati Pot v temi, se zavedati, da je:
Bog tisti, ki dela korake
Bog tista tema po kateri stopa
Bog tisti, ki razsvetjuje temo - Pot

Spoznati Boga je spoznati in v Luči pogledati vse kar si ustvaril,
pa naj bo to lepo ali grdo.
Če zate grdega ne boš osvetlil , bo ostalo tam v temi in s tem del tebe.
Le poglej dobro kar si ustvaril in če ti ni všeč, vzemi nežno v roke svojo stvaritev,
jo osvetl iz vseh strani, dobro jo poglej in spoznaj.
potem jo nadgradi, dodelaj v nekaj boljšega, čistejšega, božanskega.

Tako se tvoje stvaritve vedno izboljšujejo, izpopolnjujejo in na koncu postanejo popolne,
kot je popoln ta ki je naredil prvi korak.
Korak za korakom ustvarjaš popolnost.
Skozi svoja stvarjenja - učenja-, postajaš močnejši, neustrašen.
Zmorem Jaz zmorem je sedaj tvoj moto, ne ustavi te več okvara , ovira, napaka, Ne.
Jaz zmorem preko vsega
Tako razsvetliš zadevo, stvarjenje, svoj svet in spet korak naprej, naprej, naprej.
Tako spoznavaš in uresničuješ Boga v najvišje bitje in postajanje.
In to je Pot - Camino- Božja pot, ki te pripelje povsod kamor hočeš.
Le stopiti moraš nanjo, pa si spet v času in prostoru in ustvarjaš
novo, nov svet, drugačen svet, drugačno dimenzijo...
Naredi korak in že si na Poti,
ti odrejaš, kje se boš ustavil,
kam boš zavil,
kako prešel izzive.

Ko postane korak v Tvojem Življenju Poezija Ljubezni,
takrat si spoznal Boga in si eno z Njim.

Bog je Mogočna Prisotnost,
ker je vse v vsem, ker vse je.
Bog je Mogočna Prisotnost Jaz Sem, ki Sem,
ko je v delovanju
in deluje vedno tako da se poistoveti s tem kar ta trenutek je.
namaste

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #6 on: August 26, 2009, 09:13:48 PM »
Open Arms

Whatever happened to truth
Lost without a trace
Whatever happened to the mirror
That showed me a happy face
Whatever happened to sorry
You know it’s never too late
Whatever happened to good things coming
Coming to those who wait
Whatever happened to this city
It’s not like it used to be
Whatever happened to you
Whatever happened to me

Gotta look myself in the eye
And say it’s gonna be alright
Maybe everything won’t be alright
All the time
I’ve gotta take these chances where they are
It’s gonna be alright
I’ve gotta see things for what they are
At the time

Lost with no place to begin
I’ll slowly adjust to the sun just face I’m in

Whatever happened to the list
of things I wanted to be
Whatever happened to you
Whatever happened to me

All the time
I’ve gotta take these chances where they are
And it’s gonna be alright
At the time, at the time

Yeah the words are on the seam
Ready to receive
I’m the ocean you’re the stream
Ready to receive
It’s like open arms to me
Ready to, ready to receive

All the time
No, I’ve gotta take these chances where they are
And it’s gonna be alright
At the time
At the time,
At the time ..

video:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=55430837
namaste

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #7 on: September 07, 2009, 05:00:26 PM »
Krishna Das o svojem guruju  ang:

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=4BlZrlyi7jA[/youtube]
namaste

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #8 on: September 24, 2009, 06:28:35 PM »
 V PRIČAKOVANJU

Sant Darshan Singh

Včasih čakamo našega Ljubljenega. Mine nekaj minut. Ljubljeni se ne pojavi. Mine še nekaj trenutkov. Še ni prišel, toda ko mineva čas vedno bolj naraščata naša napetost in hrepenenje. Mine še nekaj trenutkov. Naše oči so uprte v vrata. Ljubljeni se nam še vedno izmika, zato nas stiska pri srcu. Zaslišimo šum stopinj neznanca in naše srce začne biti močneje, toda na našo grozo in obup, na naše razočaranje Ljubljeni še ni prišel. Zapiha veter in listje na drevju zašelesti. Spet pomislimo, da so to njegove stopinje in vse naše bitje se spremeni v eno samo oko, a vendar ne ugledamo zvezde vodnice našega srca. Naposled se nam zazdi, da je vsak utrip našega srca stopinja našega Ljubljenega.
Poglejte, kako kruta je narava. Šali se z nami in nam laže, tako da nas prevarajo šelestenje listja na drevesu, koraki neznanca in celo bitje našega srca. Ob tem čakanju, ko mislimo samo na našega Mojstra, na Mojstra naše duše, na Gospoda našega srca, na objekt naše vizije, sem doživel, in verjetno tudi mnogi med vami, popolno pozabo samega sebe. Pri tem pozabimo celo na okolico in na tiste, ki so okrog nas. Imamo samo eno misel, en objekt, eno hrepenenje, eno željo, da bi videli blestečo, sijočo in veličastno pojavu našega Mojstra. V tej agoniji pričakovanja smo eno z njim. Vse naše telo postane tedaj eno samo oko, ki vztrajno in hrepeneče zre proti vratom. Vse naše bitje je eno samo veliko uho, ki skuša zaznati stopinje našega Mojstra. Toda on ne pride. Vidite torej, če je naše hrepenenje resnično in močno, postanemo pravzaprav eno z Mojstrom. Začutimo Mojstrovo pristnost, toda ne samo začutimo, lahko celo doživimo njegovo fizično prisotnost . Pravi Mojster se lahko celo fizično manifestira na tisočerih krajih v istem trenutku.
Opis tega mučnega čakanja je plod mojih lastnih izkušenj. Muke, ki sem jih prestal, sem skušal izraziti v verzih:

Je to resnično šum stopinj neznanca?
Je to v resnici očarljiva melodija Nebeških Muzikantov?
Ali je to morda utrip mojega srca, ki se šali z menoj?

Včasih sem doživljal takšne trenutke nezavedanja samega sebe, ki pa so se spremenili v trenutke blaženosti in ekstaze, ko sem ob sebi našel svojega Mojstra. Pred njegovimi nogami sem izrazil vse spoštovanje, on pa me je vzel v naročje, me potrepljal in nato je, ker je najprijaznejši Mojster kar jih je videl svet, tudi od znotraj govoril z menoj. Nato me je dvignil nad zavedanje telesnosti, me vzel s seboj v višje sfere, za seboj sva pustila notranje zvezde, mesec in sonce. Postal sem eno z njim v njegovi žareči in blesteči podobi. Popeljal me je v trenutke večnosti, preko meja časa in prostora, mi podaril ljubeč pogled in dvignil v še višje nivoje, peljal me je v najvišje sfere duhovnosti. Na poti me je predstavil različnim Mojstrom, ki so blagoslovili zemljo od pradavnih časov in poskrbel, da sem lahko govoril z njimi. Govorili smo v jeziku, ki nima besed in abecede, v jeziku, ki je večen in v katerem tudi zdaj govorijo božji ljubljenci. To je jezik, ki bo obstajal vse do konca vseh časov. Tolikšna je bila milost mojega Mojstra.
Po tem, ko me je popeljal v naš Večni Dom, Sach Khand, me je vzel s seboj v še višje sfere, imenovane Agam in Agochar. Te sfere so nedoumljive in presegajo vse človeške domišljije. Nato sva prispela v Anami, skrajno področje, ki nima meja in ne omejitev in ki nima imena. Ko smo v fizični, astralni ali kavzalni sferi, lahko imenujemo vse stvari, če pa se dvignemo nad te sfere, nam zmanjka besed in vse, kar lahko vzkliknemo je to, da smo iz iste esence kot Bog. Ko duhovno napredujemo, naraščata naša strast in vnema, da bi prispeli do našega radodarnega Stvarnika. Vse to je mogoče doseči s postopkom, ki je najpopolnejša znanost.
Medtem ko lahko duhovnost po eni strani imenujemo najpopolnejšo znanost, je hkrati po drugi strani tudi najpopolnejša umetnost. To je umetnost, s katero se vžge božanski plamen, ki tli v nas in ki nas dvigne na krilih Nebeške Glasbe in Božje Luči.
Čakanje je torej blagoslov in prepričan sem, da so v njem posebno trpljenje, bolečina in posebno hrepenenje. Občasno se zdi, da bo izčrpalo vse življenje iz nas, hkrati pa se lahko to čakanje spremeni v blaženost in spokojnost ter v dokončno združenje duše s Stvarnikom. Budno čakanje na Mojstra vodi do prve stopnje združitve z Vsemogočnim. To je prvi korak na naši poti v naš Večni Dom. To je prvi premik na potovanju skozi neskončni ocean solz, ki nas na koncu popelje do praizvora vseh ekstaz, vsega veselja, vse blaženosti, nam pomaga izgubiti našo identiteto in doseči dokončno združitev z Gospodom vseh Gospodov, z Mojstrom vseh Mojstrov, z Najvišjim Stvarnikom. Nek pesnik je zapisal:

Izpolnitev je dosežena,
ko gori ogenj ljubezni v njemu, ki ljubi
in v Ljubljenemu z enako močjo

Torej me niste samo vi čakali, tudi jaz sem vas napeto čakal. Toda to je pot, na kateri se moramo držati določenega načina vedenja in življenja, kot so to že od pradavnine opisovali na različne načine tisti, ki so ljubili.

Neki drugi pesnik je zapisal:

Obstajajo običaji in postopki,
ki se jih morajo držati tisti,
ki pijejo prekipevajočo radodarnost
božanskega Točaja.

Tudi če hočemo postati dobri delavci, se moramo držati določenih strogih predpisov vedenja. Moramo se držati samodiscipline, ki je nujna na vsaki poti. Razširjeno je mnenje, da ljudje izgubijo prave občutke, če se predajo pijači in so v stanju omame sposobni reči karkoli in se obnašati na način, ki ga družba ne odobrava. Toda pivci božanskega vina se morajo vedno držati določenih zakonov vedenja in jim vedno ostajajo zvesti. Ta zakon je posebno strog in ima svoje nevarnosti in posebnosti. Pot Mojstrov je torej pot ljubezni. Na tej poti moramo prestati mnogo hudih preizkušenj, ki so nepremostljive z vidika posvetnih ljudi. Za tiste, ki hodijo po tej poti pa so način življenja.
Duhovna pot je pot potrpežljivosti in vztrajnosti. To je pot vztrajnega čakanja na Ljubljenega in zato se moramo navaditi na njegova čudaštva in posebnosti. Čakanje ima svoj čar in zavzema v literaturi o misticizmu pomembno mesto. Tisti, ki hodijo po tej poti, bi morali to razumeti in s tem tudi živeti. To je pot solz, pot hrepenenja in pot čakanja. V našem sodobnem svetu pričakujemo, da bo vse potekalo po določenem načrtu.
Navadili smo se, da vse probleme rešujemo s pritiskom na gumb in si domišljamo, da bi tudi v duhovnosti morala veljati ista pravila. Kadar si zaželimo družbe našega Ljubljenega, pričakujemo da pride po določenem planu. Ko je danes nekdo iniciran, po dveh mesecih pričakuje, da se bo dvignil nad zavedanje telesnosti, po nekaj naslednjih mesecih pričakuje združitev s svojim Mojstrom in kmalu nato dokončno združitev z Vsemogočnim. Toda to ne gre tako lahko in napredek na duhovni poti ni avtomatičen. Na tej poti se moramo prilagoditi pravilom našega Mojstra, pa čeprav se nam zdijo ekscentrična. V skladu so s pravili, ki vladajo na tej poti in določajo način vodenja tistih, ki hodijo po tej poti. Trije pomembni vidiki poti so potrpežljivost, vztrajnost in čakanje na Mojstra.
Za romantično književnost je značilno, da se ljubljeni vedno izmika njemu, ki ljubi, vendar ta vztraja in čaka. Podobno je na področju duhovnosti. Eden mojih verzov pravi:

Srečanje z Ljubljenim ni nič drugega
kot neprestano obljubljanje.
Ko mine ena noč,
moraš čakati na drugo.

To je pot, na kateri moramo noč za nočjo čakati Mojstra in čeprav nam ta mnogo obljublja, se te obljube izpolnijo šele ob primernem času. Izpolnijo se ob v naprej določenem času in se moramo ne glede na to, kako nestrpni smo, podrediti predpisom vedenja. Potrpežljivo moramo čakati in potrpežljivo hrepeneti, da bi prišel. Kot že rečeno, čakanje ima svoj čar.
Čakanje na ljubljenega poteka v različnih stopnjah. V začetni stopnji s pogledom na uro ugotovimo, da je nastopil dogovorjeni in planirani čas za zmenek, toda on ni prišel. Posta-nemo rahlo nemirni, a ker poznamo predpise vedenja na poti ljubezni, čakamo naprej. Vemo, da na tej poti ne moremo določiti zmenka ob pol osmih zvečer in v primeru, če ne pride, zapreti vrata in oditi. To je pot, na kateri ga čakamo, če ga resnično ljubimo. Naše srce bije vedno močneje. Z vsem hrepenenjem in nemirom pričakujemo. Stalno pogledujemo proti vratom, da bi se prepričali če je naš Ljubljeni že prišel. Včasih stopimo do glavnega vhoda, da bi videli, če je prispel. Toda njega še ni in hrepeneče čakamo dalje. V rahli sapici zašelesti listje na drevju in pri tem pomislimo, da so to morda koraki. Ob vsakem šumu planemo iz sobe, da bi videli, če že prihaja, a ugotovimo, da moramo še naprej potrpežljivo čakati, dokler celo bitja našega srca ne zamenjamo s šumom stopinj našega Ljubljenega. To je trenutek, ko smo popolnoma usklajeni in smo eno z njim. Na tej stopnji, ko gorimo za njim, se on končno pojavi.
Čakanje je torej prej pravilo kot izjema na poti ljubezni. To je ena od značilnosti te poti in tisti, ki hodijo po tej poti, morajo upoštevati njena pravila vedenja. Našim meditacijam moramo posvetiti čas. Z etičnim načinom življenja si moramo zgraditi temelje in nato potrpežljivo čakati na vzpon, ki pride, ko nam Mojster podari svoj lirični pogled. Za tolikšno srečo moramo čakati, moramo hrepeneti in si želeti teh pogledov z vso intenzivnostjo. Ko pridejo, smo sposobni uspešno hoditi po poti.
Mnogi moji bratje in sestre, sinovi in hčere, prihajajo k meni in pravijo: "Že dva meseca, že šest mesecev smo inicirani, pa še vedno nismo dosegli zadovoljivega napredka." Vprašam jih, koliko časa na dan meditirajo. Odgovorijo, da meditirajo pol ure in da kakšen dan meditacijo tudi izpustijo. Nato jim vedno odvrnem: "Kadar želite srečati svojega ljubega na tem svetu, ste pripravljeni čakati ure in ure. Če drži to za ljubega na tem svetu, koliko večja vztrajnost je torej potrebna za združitev z Večnim Ljubljenim?"
Ko ugotovimo, da smo prežeti z ljubeznijo do našega Mojstra, ko po naših venah ne teče kri, temveč ljubezen do njega, se na tej stopnji Mojster pojavi v naših meditacijah. Zdravniki pravijo, da začno delovati antibiotiki šele potem, ko je v krvi dosežena določena koncentracija le teh. Prve tablete ali injekcije ne učinkujejo takoj. Použiti moramo primerno količino antibiotikov, preden začno ti delovati. Podobno je na duhovni poti. Potrpežljivo moramo čakati, da pridemo do določene stopnje in ko jo dosežemo, postane duhovni blagoslov učinkovit sam od sebe in mi na notranjih planih avtomatsko prejmemo Mojstrov blagoslov. Na tej stopnji nas bodo blagoslavljali Mojstrovi pogledi ne samo od znotraj, včasih tudi od zunaj. Čakajmo torej Mojstra, hrepenimo za srečanjem in bodimo pri tem trdno prepričani, da bomo dosegli združitev. Združitev je nuja. Toda do združitve pride ob določeni uri. Do združitve pride, ko smo v vsakem trenutku prežeti z mislijo nanj.

http://www.dzdz.org/teme/v_pricakovanju.htm

knjiga:
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=8690122524
« Last Edit: September 24, 2009, 06:33:56 PM by OtrokLuci »
namaste

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #9 on: October 01, 2009, 04:06:41 PM »

HOME
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #10 on: October 04, 2009, 11:29:02 AM »
Janezovi prijatelji so menili, da potrebuje preprosto službo, delal naj bi enostavne stvari, ne pa se ubadal z odkrivanjem sebe. On pa je nehal iskati zunaj sebe, mirno je sedel in začel sprejemati. Začel je poslušati in slediti svojemu glasu. Odložil je knjige. Odložil je vse, kar so mu drugi govorili, spustil je borbo v srcu in borbo v umu. Šele zdaj je razumel, za kaj gre. Večji del v kokonu se je začel zbujati. Del v kokonu je končal z introspektivo, bil se je pripravljen zbuditi. In to kot otrok.

Si mislila, da je tvoj Resnični Jaz kot oče ali kot mama?
Ne, otrok je. In prva stvar, ki jo želi, ko se zbudi, je, da se združi s teboj. Iskati te začne.
To je prebujanje Kristusove zavesti v tebi.
Višji Jaz je otrok. Višji Jaz te išče, želi si združiti se s teboj.
Ko te najde, pride do prebujanja Kristusove zavesti.

Janez je torej začel poslušati. Najprej je poslušal kot so ga učili drugi, pa ni prav dobro delovalo. Čeprav je skušal biti miren, je spet iskal, tokrat v umu - eno za drugo je poskušal »pravo« tehniko, »pravi« proces. Šele ko je prisluhnil na svoj način, je začel slišati energijo, ljubezen in strast dela, ki ga je pustil za sabo. Razumel je še nekaj, cesar ni mogoče razložiti drugemu, saj je izkušnja enkratna in osebna, ni jo mogoče začrtati. Od tu naprej ni procesa, ki bi ga bilo mogoče določiti ali svetovati. Lahko je govoriti o tem, kako ljudje ste kreatorji, kako se pride tja in o izkušnjah. A proces prebujanja božanskosti je globoko oseben. Ni ga mogoče določiti. Vsak človek ga bo razumel zase.

Janez je dovolil na ravni popolnega opuščanja. Začel je slišati in razumeti. Se zlivati z Resničnim Jazom, ki ga zamenjujete z vodniki, z zunanjo energijo, celo z Jezusom. Vsi ti te vodijo, delajo s tabo, te ljubijo, a zlitje in notranje združevanje in notranje odkrivanje so nekaj dosti večjega.
Prebuja se opuščeni večji del, Resnični Jaz. To si ti in prihaja iz notranjosti.

celoten tekst:
http://www.radostbivanja.org/wp-content/uploads/2009/09/stvarnik.html
namaste

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #11 on: October 04, 2009, 01:07:06 PM »
Ko se boš .. Več čudil, kaj bi Božanska volja zate lahko bila, ko te bodo hitri možgani tik pred odločitvijo skoraj paralizirali, samo miren izberi: Jaz sem v Božanski volji. Razumi, da kar bo sledilo, prihaja iz volje Boga. Če boš iskal odgovor in usmeritev zunaj - ne boš slišal nič.
Ko boš v Božanski volji, bo odgovor prišel k tebi.
Vedenje in razumevanje bo polno in bogato in nobenega dvoma ne bo, od kod prihaja.
Iz prostora ljubezni bo prišel odgovor, iz tvojega najbolj notranjega dela, ki nedvomno je Duh.
To ne bo mentalna vaja. Bo dinamičen in razširjajoč občutek, ki se dogaja noter, v tebi.
« Last Edit: October 04, 2009, 01:17:10 PM by OtrokLuci »
namaste

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #12 on: October 07, 2009, 10:36:30 AM »
Razširjanje Jaza

1. PREBUJENJE

iz spanja, v katerem se ne zavedaš, samo delaš človeške gibe. Se spominjaš trkanja, občutka, da nekaj ni v redu, vznemirjenosti globoko spodaj, da se nekaj spreminja, pa ne veš, kaj?

Prebujenje je prineslo novo svežo energijo, novo upanje, nov občutek, ki si ga hotela podeliti z okolico – nove sanje, nove energijske ravni. Zavijali so z očmi in te opravljali, rekli, da jih skrbi zate... V tej fazi so težave, saj se prebudi vse v tebi, ne samo Svetloba - tudi izkušnje in občutki in misli iz prejšnjih življenj. Skoraj pride do depresije, ko se izkaže, da prebujenje ni končni odgovor, da naenkrat ne bo vse dobro, da Bog in angeli ne bodo poskrbeli zate. Ha!

2. PROCESIRANJE

V fazi postopka postaneš izvedenka za razvoj. Obiskuješ zdravitelje in delavnice, ni in ni ti bilo dovolj procesa. Pomemben je bil, ker se je nekaj varilo v tebi. Po prebujenju si potrebovala novo razumevanje, rabila govoriti o prejšnjih življenjih, o težavah iz otroštva, se jeziti na bližnje, na Boga.

Jeza do Boga opusti ogromne količine zelo stare energije. Rabila si jokati, dovoliti čustva, igrati vlogo žrtve. Vse je moralo ven. Morala si govoriti o tem - kako so te bili siti!

Kdaj veš, da je čas za premik naprej?

Ko začneš ponavljati zgodbe. Ko te bolj navdihujejo prejšnja življenja kot sedanje.

Ko se stalno vračaš v preteklost, kar ti daje eno udobje v zvezi s tem, kje si. Takrat je čas za premik!

3. OPUŠČANJE

je faza, ko nastopijo višje angelske resnice in je težko.

Nagibaš k novem razumevanju in razsvetljenju, čeprav se držiš preteklosti.

Leta si opuščala izgubljene službe, partnerje, izgubljen občutek identitete, ampak moralo je iti.

V tej fazi je največ teže in izzivov. Tudi študentje bodo opuščali košček za koščkom; naenkrat je skoraj nemogoče prenehati opuščati. Zaradi izgubljenega občutka identitete stare sebe si šla v temo, v praznino, kjer je bilo vse zaprto in potem občutek ponovne praznine.

Spomini na praznino po zapustitvi Doma! Dvojni izziv in teža.

Opuščanje ni zanikanje pretekle in trenutne sebe, ampak spuščanje pogojev stare energije okrog izkušenj. Izkušnje še vedno obstajajo, samo reakcije opuščaš, pa občutke, razumevanja in stališča do izkušenj. Staro čustveno energijo žrtve zlorabe iz otroštva, npr. Ne potiskaš stvari pod preprogo, ampak spuščaš dojemanje izkušnje – energijo žrtve, da se ti vedno dogajajo slabe stvari, da nisi vredna drugega kot teme. V stališčih stare energije je določeno udobje, včasih je lažje biti žrtev kot stvarnik in obtoževati druge; rečejo da opuščajo, pa se držijo starih načinov.

Ti pa si dovolil, da smo delali s teboj, te potiskali, premikali, te strašili v sanjah in potem si spustil.

Kljub spremembam si tu, varen, v zdaj in bolj kot kdaj - Bog.

Energijo preobraziš in ustvariš novo vibracijo - ko res spustiš.

S preobrazbo stare energije spremeniš potencial svoje prihodnosti.

Preobrazba v fazi opuščanja spremeni potencial – prihodnost je pozdravljena preteklost!

4. ZLITJE BOGA IN ČLOVEKA

Del tebe še ne sprejme svoje božanskosti.

Slišiš besede, a srce blokira občutke.

Veš, da je čas, pa se ne čutiš vredna.

Veš, da je Kristusovo seme v tebi, pa se ne čutiš dovolj čista, da bi mu dovolila v svoje življenje. Zadržuješ. Ne veš, če si pripravljena, če to lahko sprejmeš.

Bog je pripravljen biti človek – je človek pripravljen biti Bog?

Razširjanje identitete je serija procesov, dosti opuščanja in dosti integriranja.

Ko prideš do novega razsvetljenja – prebujenja – veš, da je čas za proces.

Razvoj/proces je namesto teže žrtve lahko veselje, ki te skatapultira tako, da zlahka opustiš.

V Milosti, s fineso profesionalca, nadarjenega plesalca milosti.

Temu sledi preseganje in preobražanje, nova raven božanske energije pride v življenje.

Vrneš se v krog novega prebujenja, v način razumevanja skozi procesiranje, novo opuščanje, novo preobrazbo, do nove ravni razumevanja božanskega. Spet in spet. Frustracija in depresija. Krožno vrtenje, serija krogov, ki se širijo ven in ven. Spirala je, ki gre sočasno gor in dol in na vse strani, ki je meddimenzijska.

Smo v 5 dimenziji, ko to govorimo? Ne, v vseh dimenzijah smo.

Kako priti v 6 dimenzijo? Bodi v zdaj in dovoli božanskosti skozi!

Kaj je v 12 dimenziji? Ni pomembno!

Angeli ne razlikujemo segmentov, vsi se dogajajo v zdaj. Ni ti treba potovati ven v druge dimenzije, enostavno razširi sebe v zdaj in dovoli, da dimenzije pridejo k tebi!

Še naprej boš šla skozi cikle razširjanja zavedanja Jaza.

Razumi, da spiralizira gor in dol in na strani, noter in ven. Blagoslov in veselje sta v koncu enega cikla, ko si že pripravljena začeti novega. Novo prebujenje te čaka. Veseli se, igraj!

Na koncu vsakega cikla se več božanskosti lahko integrira v tvojo človeškost.

http://www.radostbivanja.org/wp-content/uploads/2009/09/novaenergija.html
namaste