Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Skupinsko zdravljenje, četrti del.
Jane:
Tokrat rabim vašo podporo. Izbrana sem bila v ožji krog za službo, ki je res "dream job". V torek imam razgovor, kjer bodo preverjali moje znanje računovodstva, baje bo obsežno in bo trajalo kar nekaj časa.
Če mi lahko nekdo naloži znanje, da bom imela same prave odgovore, da bom "razturala" in uspešno opravila razgovor.
Sama sem trenutno čisto v tem filmu, samo še o tem razmišljam, pa rabim nekoga drugega, da tiste gor malo pocuka za rokav:)
Hvala, hvala, hvala :-* :-* :-*
Andres:
Bodi posebno pozorna na tisto, tistega, ki bo v rdeči barvi. To je lahko kakršen koli del oblaćila, ki bo rdeč.
Andres
Jane:
Hvala. Misliš v dobrem smislu ali slabem?
Gaia:
--- Quote from: jane on December 25, 2009, 08:09:31 AM ---Tokrat rabim vašo podporo. Izbrana sem bila v ožji krog za službo, ki je res "dream job". V torek imam razgovor, kjer bodo preverjali moje znanje računovodstva, baje bo obsežno in bo trajalo kar nekaj časa.
Če mi lahko nekdo naloži znanje, da bom imela same prave odgovore, da bom "razturala" in uspešno opravila razgovor.
Sama sem trenutno čisto v tem filmu, samo še o tem razmišljam, pa rabim nekoga drugega, da tiste gor malo pocuka za rokav:)
Hvala, hvala, hvala :-* :-* :-*
--- End quote ---
Jaz bi želela, da ti to naredi nekdo, ki te bolje pozna kot jaz. Če ne bo prostovoljcev, sem pa pripravljena.
:-* Gaja
Jane:
No problem Gaja ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version