Author Topic: Skupinsko zdravljenje, četrti del.  (Read 109569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lou

• Novinec
  • *
Re: Skupinsko zdravljenje, četrti del.
« Reply #435 on: June 22, 2010, 09:38:27 AM »
Gaja, sem že zrihtala pri Kratorju :  desno od vhoda na sedmo raven te čaka zlata omara in v njej morje brezpogojne ljubezni Kreatorja. Tam boš celo našla  eno čudovito stekleno flaško v kateri je mazilo za bolno pacientko. Lahko ga uporabiš in namažeš bolno maternico, zdrave celice se bodo po tem ojačale in same opravile z rakavimi. Srečno  ang:

Objem,

PS:  Ključ od omarice je pri Kreatorju!

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #436 on: June 22, 2010, 09:41:04 AM »
Gaja, sem že zrihtala pri Kratorju :  desno od vhoda na sedmo raven te čaka zlata omara in v njej morje brezpogojne ljubezni Kreatorja. Tam boš celo našla  eno čudovito stekleno flaško v kateri je mazilo za bolno pacientko. Lahko ga uporabiš in namažeš bolno maternico, zdrave celice se bodo po tem ojačale in same opravile z rakavimi. Srečno  ang:

Objem,

iiii..kak lepo  ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #437 on: June 22, 2010, 09:52:23 AM »
Dajči  :-* :-* :-*.  
Ko smo že pri zdravljenju, a mi nekdo lahko pove kako se tretira morska bolezen (to je tista bolezen ko je človeku slabo ko je na ladji, bruha, ima vrtoglavice ...)? Kakšna so prepričanja za tem in kakšen naj bi bil ukaz? KVKJ ukazujem, da otkloniš morsko bolezen (???) :(  Hvala za odgovor.

Morsko bolezen ima vsak ki gre na ladjo, ker je to pogojeno s centralnim živčnim sistemom. Seveda so oblike blažje ali hujše, umirijo se ponavadi po 2-3 dnevni plovbi oz. bivanju na plovilu.
/preberi na internetu o morski bolezni/

Damo ukaz, da se naše sistem prilagodi gibanju na morju.

Seveda so zadeve pogojene tudi z psihološkim vplivom, če imamo prepričanje, da nam bo slabo.

Tukaj čistimo s prepričanji

Obstajajo tudi posebni obliži za to zadevo, ki medna delujejo. Mogoče tudi samo kot psihološki faktor, da pomagajo.

Pomagamo si s tem, da se ne zadržujemo v podpalubju v času plovbe /tam niha še bolj/, ne delamo opravil, kjer so zaposleni možgani in roke /kuhamo, lupimo krompir, beremo ipd..../, ne gledamo v morje, nimamo sklonjene glave, pač pa gledamo daleč na obzorje.

Ukaze jaz oblikujemo s pozitivnimi konotacijami. Nikoli ne rečem "pozdravi morkso bolezen" ker vesolje besede sliši kot odmev in jih pošlje nazaj.... kaj dobimo: morsko bolezen

Zato oblikujem ukaz tako, da se oseba na barki počuti čudovito,varno, uživa v plovbi, v gibanju, nihanju, svežemu zraku in se počuti fantastično, polna energije in vitalnosti, dobrega počutja in iskrivosti v novih dogodivščinah, itd......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #438 on: June 22, 2010, 10:08:48 AM »

Objem,

To si pa lepo zrihtala, hvala. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #439 on: June 22, 2010, 11:06:51 AM »
Sicer grem danes zvečer v kino a upam, da bom do 22h že doma. Če bom se z veseljem pridružim. Objem vsem
Lovely

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #440 on: June 22, 2010, 11:30:55 AM »
Bom prisotna

Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #441 on: June 22, 2010, 12:18:47 PM »
Dajči  :-* :-* :-*.  
Ko smo že pri zdravljenju, a mi nekdo lahko pove kako se tretira morska bolezen (to je tista bolezen ko je človeku slabo ko je na ladji, bruha, ima vrtoglavice ...)? Kakšna so prepričanja za tem in kakšen naj bi bil ukaz? KVKJ ukazujem, da otkloniš morsko bolezen (???) :(  Hvala za odgovor.

Morsko bolezen ima vsak ki gre na ladjo, ker je to pogojeno s centralnim živčnim sistemom. Seveda so oblike blažje ali hujše, umirijo se ponavadi po 2-3 dnevni plovbi oz. bivanju na plovilu.
/preberi na internetu o morski bolezni/

Damo ukaz, da se naše sistem prilagodi gibanju na morju.

Seveda so zadeve pogojene tudi z psihološkim vplivom, če imamo prepričanje, da nam bo slabo.

Tukaj čistimo s prepričanji

Obstajajo tudi posebni obliži za to zadevo, ki medna delujejo. Mogoče tudi samo kot psihološki faktor, da pomagajo.

Pomagamo si s tem, da se ne zadržujemo v podpalubju v času plovbe /tam niha še bolj/, ne delamo opravil, kjer so zaposleni možgani in roke /kuhamo, lupimo krompir, beremo ipd..../, ne gledamo v morje, nimamo sklonjene glave, pač pa gledamo daleč na obzorje.

Ukaze jaz oblikujemo s pozitivnimi konotacijami. Nikoli ne rečem "pozdravi morkso bolezen" ker vesolje besede sliši kot odmev in jih pošlje nazaj.... kaj dobimo: morsko bolezen

Zato oblikujem ukaz tako, da se oseba na barki počuti čudovito,varno, uživa v plovbi, v gibanju, nihanju, svežemu zraku in se počuti fantastično, polna energije in vitalnosti, dobrega počutja in iskrivosti v novih dogodivščinah, itd......
OK. Hvala  :-*

Offline ŠIMA

• Novinec
  • *
« Reply #442 on: June 22, 2010, 05:25:00 PM »
Hejla!
Zvečer bom v podporo, pa tudi meni ne bo odveč malo božanskega zdravljenja. Danes se počutim rahlo "povoženo".
Lep pozdrav vsem
ŠIMA

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #443 on: June 22, 2010, 05:42:11 PM »
Sem absolutno zraven ;)

Pobož meni in moji družinici vsekakor dobrodošel, hvala :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #444 on: June 22, 2010, 05:42:46 PM »

Objem,

Tole je pa tako lepooooo :D
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #445 on: June 22, 2010, 06:05:59 PM »
v podporo še ne znam biti do septembra, bi pa tudi meni prišel prav majčken dotik.  :)
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #446 on: June 22, 2010, 08:22:08 PM »
Na seznamu za pobož oz. zdravljenje so naslednji:

Darja+njeni domači
Jane+Taj
Tea
Luana (roka, prehrana)
Šima
Neška+družina
Saša

Če želi še kdo, naj pove.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #447 on: June 22, 2010, 08:38:55 PM »
Pobož bi mi prav prišel in zraven bom tudi, če bom le še toliko prisebna...
Bi pa dodala mojo šefico na seznam, žal je za dovoljenje ne morem vprašat, ker je v bolnici na preiskavah (sum na MS in nevem kaj še vse) in nedosegljiva na telefon. Če bo njen višji jaz dovolil ;) Ime ji je Iris
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #448 on: June 22, 2010, 09:27:46 PM »
Aja.
Je treba povedat da se tudi crkljam.

OK
Sem zraven za pomoč in podporo ter crklanje :-)
Lep večer vam želim

Hvala Gaja, čudovita si ko se takole razdajaš za vse nas :D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #449 on: June 22, 2010, 10:47:33 PM »
No takole, zdravljenje in crkljanje je za nami. Upam, da ste uživali tako kot jaz.

Luana, na roki vse štima. V prebavnem traktu je Kreator porihtal sapnik in prečistil črevesje. Zdaj si kot nova.

Tejka, Iris je sprejela pošiljko, poslala sem jo tudi Pinki in šla je domov.

Drugače ni bilo nekih večjih posebnosti. Eni niso ljubezni sprejeli takoj, v nadaljevanju pa.

Mitra :-* :-* :-*

Da ne boste mislili, napolnila sem tudi celotno svojo družino, vključno z menoj, pa forum, mojo učiteljico Thete ter ustanoviteljico Thete, Vianno. In še naši ljubi Zemljici ter očetu Kozmosu je bila poslana ljubezen.

Uživajte v teh energijah,

:-* Gaja
« Last Edit: June 22, 2010, 10:50:32 PM by Gaja »
www.theta.si
DZK 519