Takole je...otročke sem posebej obravnavala, ker jih je bila cela skupinica skupaj z mojimi...za njih sem dobila enotno sporočilo in sicer, da so premalo hidrirani....PIT, PIT in še enkrat PIT!!!
Pri mojemu to ze drzi, ker ful premalo pije. Ne mara steklenicke, tako da mu dajem iz zlicke, potem pa traja celo vecnost.
Je pa malo prejle koncno zaspal, potem ko je cel dan prebedel v joku. Revci moj 
Zakaj pa mu ne daješ kar iz lončka za pit? Moja dva sta že nekje od petega meseca dalje pila iz lončka, stekleničke niso marali, žlička pa je bila zamudna 
Ja kaj pa mu je revčku, a je kakšen virus staknil?
tisti magicni loncek (s katerim se uci pit), mu je kul samo za grickanje. Sem poskusila kar iz skodelice, samo se hitro navelica.
No, vceraj zvecer sem mu non stop ponujala tisti "magicni loncek" s cajem, in ker ga je kuhalo je bil fuuul zejen in je znal pit pa tudi iz tega loncka

Nimam pojma kaj in kje je to staknil. Ful tezko zaspi, ker ga kuha (svecke in Calpol pa ne primejo vedno), ce pa ze zaspi, se pa v parih minutah zbudi v groznem joku. To noc je bilo malo bolje, sedaj pa tudi ze eno uro spi.