Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Sporočilo za tebe 2. del

<< < (5/58) > >>

Andres:
Mislim na desno nogo Gaja, dislekcija pa me resnično malo daje. :) Ne vem kako bi skombiniral tole z bradavico. Morda pa gre za čisto nekaj drugega in imaš posledice na nogi zaradi Novega mesta ali avta Subaru.

Andres

Gaia:

--- Quote from: Andres on January 07, 2010, 05:39:47 PM ---Mislim na desno nogo Gaja, dislekcija pa me resnično malo daje. :) Ne vem kako bi skombiniral tole z bradavico. Morda pa gre za čisto nekaj drugega in imaš posledice na nogi zaradi Novega mesta ali avta Subaru.

Andres

--- End quote ---

Z desno nogo nimam resnično nobenih težav. V Novem mestu sem bila le nekajkrat do zdaj in še takrat se ni zgodilo nič dramatičnega. V Subaruju sem se nekajkrat peljala, a tudi nimam nobenih slabih spominov nanj.

:-* Gaja

Andres:

--- Quote from: Gaja on January 07, 2010, 11:50:06 PM ---
--- Quote from: Andres on January 07, 2010, 05:39:47 PM ---Mislim na desno nogo Gaja, dislekcija pa me resnično malo daje. :) Ne vem kako bi skombiniral tole z bradavico. Morda pa gre za čisto nekaj drugega in imaš posledice na nogi zaradi Novega mesta ali avta Subaru.

Andres

--- End quote ---

Z desno nogo nimam resnično nobenih težav. V Novem mestu sem bila le nekajkrat do zdaj in še takrat se ni zgodilo nič dramatičnega. V Subaruju sem se nekajkrat peljala, a tudi nimam nobenih slabih spominov nanj.

--- End quote ---

To mi pa nekaj ne diši.  Vse kar sem napisal nisi potrdila, zato bo mogoče veljalo za prihodnost kaj. Kaj pa vem.  Še dobro da gre samo za bradavico. :)

Amdres

Gaia:
Temu prepričanju se bom rajši izognila.  :D Morda gre za kakšno drugo temno dolgolasko. :o

Andres:
Na to pa niti nisem pomislil, da bi šlo za kakšno drugo.  Bržkone zato, ker sva se samo midva pisala tule vmes.  Le ne prpričuj se, da ti je vsaka pot v Novo mesto in predvsem vožnja s Subarujem  lahko škodljiva. :)  Mogoče pa gre res za kakšno, ki ima priležnika doktorja. Ta vozi Subaru in živi v Novem mestu.  Za fetiš pa ima lizanje desne pete. :D

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version