Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Sporočilo za tebe 2. del

<< < (8/58) > >>

Andres:
No, če je tako, potem je zdaj avto cirkusa konec. 

Zanimivo, da bržkone nobena ni prebrala, ali zaznala še drugih dveh sporočil, ki sem jih zgoraj napisal.  Vprašanje celo, če čas teh preostalih dveh ni že mimo.

Andres

Tea:
Jaz sem prebrala

Načeloma revij ne kupujem, vage pa nimam :D

Andres:

--- Quote from: Tea on February 04, 2010, 06:59:05 AM ---Jaz sem prebrala

Načeloma revij ne kupujem, vage pa nimam :D

--- End quote ---

Hja, potem si mogoče zgrešila sporočilo, če je bilo tebi namenjeno.  Toda mislim, da ravno zate pa ni bilo.  :)

Andres

Andres:
Pred časom je ena že imela hemeroide. Zdaj jih ima spet ena. Mogoče ista v kar močno dvomim.  Naj koprive namoči v vodo za 24 ur in potem splakuje s to vodo rito. :)  Problem kajpak nastane, ker v tem letnem času kot vem kopriv ni.  Mogoče ji pa hemeroide premaknemo na drug letni čas, ko koprive bodo.   

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on February 05, 2010, 04:07:53 AM ---Pred časom je ena že imela hemeroide. Zdaj jih ima spet ena. Mogoče ista v kar močno dvomim.  Naj koprive namoči v vodo za 24 ur in potem splakuje s to vodo rito. :)  Problem kajpak nastane, ker v tem letnem času kot vem kopriv ni.  Mogoče ji pa hemeroide premaknemo na drug letni čas, ko koprive bodo.   

Andres

--- End quote ---

;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version