Dragi Tar_Mar,
kar nekaj mesecev je od tega, kar si mi pomagal s svojim vpogledom v tarot pri mojem prebolevanju pretekle veze in pri tem, da sem se obrnila naprej, v prihodnost in začela še bolj intenzivno delati na sebi, se spoznavati in prepoznavati, sprejemati lastne vsebine, ki so se mi prav s tem preteklim odnosom " odprle ". Danes sem resnično daleč stran od T. , kakršna sem bila do lani in od želje po obnovitvi pretekle veze. Jasno mi je čemu je bila le ta namenjena. In sem definitivno dosti bolj srečna...delam pa seveda dalje 
Lepo bi te prosila, če še enkrat zame vpogledaš v tarot in mi poveš, kako me vidiš sedaj in pa predvsem ali se ti kaže, da sem bližje novemu partnerskemu odnosu? Vem, da je časovno opredeljevanje zelo relativno, saj je od nas odvisno, s kakšnim tempom rastemo, delamo se gibljemo naprej. Imam namreč tudi novo znanstvo in me zanima, ali se le to razvija v smeri prijateljstva ali ljubezni? Je nekako mešano, zmedeno...nič jasno....Vem, da se bo odkrilo, razjasnilo, ko bo pravi čas za to, a malce sem vseeno radovedna...Najlepše se ti zahvaljujem za tvoj odgovor in te lepo pozdravljam, T. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quote from: taja6 on December 10, 2006, 05:06:38 PM
Tar-mar,
si tako prijazen in pokukaš še malo v tarot za mojo malenkost in sicer kaj mi prinaša kratkoročna prihodnost na področju ljubezni:
-kako se bo (raz)(za)pletla veza oz. odnos z sedaj še bivšim fantom? In- ali mi prihaja kakšna nova oseba v moje življenje? Wink
Lepo se zahvaljujem za odgovor in vse lepo ti želim, T. Cheesy
Taja6
Veš pri tebi je tako, da še vedno, hrepeniš po odnosu, ki ti je bil všeč in je na žalost postal preteklost. To te tudi malo psihično nažira. Konec je s starim odnosom, ki ga čim prej preboli.
Naučila si se pa veliko iz tega odnosa.
Glej pogledati moraš resnici v oči in naprej. Čaka te nova prijetna veza. Zelo lepa in polna romantike. Torej nisi nič izgubiila.
Glej časovne dobe ne rad pišem, ker potem ni več zanimivo, vendar v tvojem primeru bom naredil izjemo v desetem mesecu 2007 ti bo že lepo z drugim.
Vse najlepše in lepo ti želim
Tar_Mar