Author Topic: Tarot II. del  (Read 73506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Tarot II. del
« Reply #150 on: August 09, 2007, 07:27:34 PM »
Najlepša hvala Tar_Mar, nisem pa napisala 2 dni kasneje da bi te priganjala ali kaj takega. sem mislila samo tako, da bo jasno zakaj je moj post kasnejši pa vendar pred Pikičinim.
Sem pa imela na sumu, da to ne bo najboljši "biznis" zame, a upanje ostaja...
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #151 on: August 09, 2007, 08:53:48 PM »
Srčna hvala za tvoj vpogled Tar_Mar,

tudi tebi želim lepe že predjesenske dneve ;) :D

Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #152 on: August 12, 2007, 01:59:29 PM »
Dragi Tar_Mar,
kar nekaj mesecev je od tega, kar si mi pomagal s svojim vpogledom v tarot pri  mojem prebolevanju pretekle veze in pri tem, da sem se obrnila naprej, v prihodnost in začela še bolj intenzivno delati na sebi, se spoznavati in prepoznavati, sprejemati lastne vsebine, ki so se mi prav s tem preteklim odnosom " odprle ". Danes sem resnično daleč stran od T. , kakršna sem bila do lani in od želje po obnovitvi pretekle veze. Jasno mi je čemu je bila le ta namenjena. In sem definitivno dosti bolj srečna...delam pa seveda dalje ;)

Lepo bi te prosila, če še enkrat zame vpogledaš v tarot in mi poveš, kako me vidiš sedaj in pa predvsem ali se ti kaže, da sem bližje novemu partnerskemu odnosu? Vem, da je časovno opredeljevanje zelo relativno, saj je od nas odvisno, s kakšnim tempom rastemo, delamo se gibljemo naprej. Imam namreč tudi novo znanstvo in me zanima, ali se le to razvija v smeri prijateljstva ali ljubezni? Je nekako mešano, zmedeno...nič jasno....Vem, da se bo odkrilo, razjasnilo, ko bo pravi čas za to, a malce sem vseeno radovedna...Najlepše se ti zahvaljujem za tvoj odgovor in te lepo pozdravljam, T. :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote from: taja6 on December 10, 2006, 05:06:38 PM
Tar-mar,

si tako prijazen in pokukaš še malo v tarot za mojo malenkost in sicer kaj mi prinaša kratkoročna prihodnost na področju ljubezni:
-kako se bo (raz)(za)pletla veza oz. odnos z sedaj še bivšim fantom? In- ali mi prihaja kakšna nova oseba v moje življenje? Wink

Lepo se zahvaljujem za odgovor in vse lepo ti želim, T. Cheesy

Taja6

Veš pri tebi je tako, da še vedno, hrepeniš po odnosu, ki ti je bil všeč in je na žalost postal preteklost. To te tudi malo psihično nažira. Konec je s starim odnosom, ki ga čim prej preboli.
Naučila si se pa veliko iz tega odnosa.
Glej pogledati moraš resnici v oči in naprej. Čaka te nova prijetna veza. Zelo lepa in polna romantike. Torej nisi nič izgubiila.
Glej časovne dobe ne rad pišem, ker potem ni več zanimivo, vendar v tvojem primeru bom naredil izjemo v desetem mesecu 2007 ti bo že lepo z drugim.

Vse najlepše in lepo ti želim

Tar_Mar
« Last Edit: August 12, 2007, 02:03:22 PM by taja6 »

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #153 on: August 12, 2007, 05:20:53 PM »
Tko, dopustov je konc, jaz grem naprej ;D delat nujo kariero .Kako naj bi slo naprej, pa kaksna miselna ujčkana sentimentalnost spet iskriva?
sol XIX
devil XV
puscavnikIX
let it be

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #154 on: August 14, 2007, 09:42:07 AM »
No v kriznih trenutkih po vzpodbudne besede...
Kakšen bo najin partnerski odnos v prihodnje, trenutno je vse prej kot rožnato :(.
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #155 on: August 15, 2007, 04:36:41 PM »
Zaenkrat si se vezal na zadevo, ki ti niti malo ne paše oziroma te celo mantretira
boš pa zadevero rešil na inteigenten način in sam, ter si dal naprej duška.
smeh zdej,
ljudje niso zreli tam,kjer sem dnevno, ne razumejo, si razlagajo po svojem razumu in zreloti dojemanja, jaz moram jih potem flikat z besednim praktičnim dokazom; moje mnenje je...
a čutnost se vedno vriska nekje v zraku...
svet XXI
sonce XIX
zmernost XIV
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #156 on: August 15, 2007, 06:30:20 PM »
Dragi Tar_Mar,
kar nekaj mesecev je od tega, kar si mi pomagal s svojim vpogledom v tarot pri  mojem prebolevanju pretekle veze in pri tem, da sem se obrnila naprej, v prihodnost in začela še bolj intenzivno delati na sebi, se spoznavati in prepoznavati, sprejemati lastne vsebine, ki so se mi prav s tem preteklim odnosom " odprle ". Danes sem resnično daleč stran od T. , kakršna sem bila do lani in od želje po obnovitvi pretekle veze. Jasno mi je čemu je bila le ta namenjena. In sem definitivno dosti bolj srečna...delam pa seveda dalje ;)

Lepo bi te prosila, če še enkrat zame vpogledaš v tarot in mi poveš, kako me vidiš sedaj in pa predvsem ali se ti kaže, da sem bližje novemu partnerskemu odnosu? Vem, da je časovno opredeljevanje zelo relativno, saj je od nas odvisno, s kakšnim tempom rastemo, delamo se gibljemo naprej. Imam namreč tudi novo znanstvo in me zanima, ali se le to razvija v smeri prijateljstva ali ljubezni? Je nekako mešano, zmedeno...nič jasno....Vem, da se bo odkrilo, razjasnilo, ko bo pravi čas za to, a malce sem vseeno radovedna...Najlepše se ti zahvaljujem za tvoj odgovor in te lepo pozdravljam, T. :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...Tar_Mar pozabil name ::)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #157 on: August 16, 2007, 02:02:54 PM »
Hvala Tar_Mar, bom hvaležna za samo kakšen namig glede novega znanstva, ki je zelo zelo zanimivo in intenzivno... :D čisto neka nova življ. izkušnja....

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #158 on: August 16, 2007, 07:50:58 PM »
Iz srca ti hvala Tar_Mar, :D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #159 on: August 16, 2007, 08:25:49 PM »
Tar_mar, pred menoj je nova in povsem neznana izkušnja. Ali pogum v tem primeru velja? Lahko pričakujem pozitivni premik?
Hvaležna ti bom za kakršni koli namig.

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #160 on: August 16, 2007, 08:57:22 PM »
Tar_Mar hvala za odgovor. Sicer neiskrenost... hmmmm ne vem, iz moje strani vse povem, če ne drugače pa v jezi ;D. Imava pa res marsikaj za razčistit, pa nekako ne prideva do tega. Odkrito povedano, se bojim, da če začneva "pucat" je potem lahko samo še konec.
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #161 on: August 17, 2007, 10:34:27 AM »
Zivjo Tar_Mar!

Po dolgem casu se spet oglasam. Daj mi malo pokukaj v karte. Saj ves, kaj me ponavadi zanima! ;)

Lepo se imej! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #162 on: August 17, 2007, 08:59:36 PM »
Sem kar pričakovala takšen odgovor. Tako nenadoma kot je prišlo, tako na hitro  bi verjetno tudi odšlo, od vsega skupaj pa nobene prave koristi.

Imaš kar prav, tar_mar in hvala ti.  :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #163 on: August 17, 2007, 09:21:17 PM »
Sem kar pričakovala takšen odgovor. Tako nenadoma kot je prišlo, tako na hitro  bi verjetno tudi odšlo, od vsega skupaj pa nobene prave koristi.

Imaš kar prav, tar_mar in hvala ti.  :)

Mogoče je pa tudi to vpliv Venere v tem času Regina.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858