Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Princes on March 22, 2010, 09:35:46 PMProsim, Gaja NADANGEL GABRIJEL - VODSTVO: Čas je, da prevzameš svojo vodstveno moč in vlogo ter ljubeče vodiš druge. Gaja
Prosim, Gaja
jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi....prosim hvala!
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:33:18 PMQuote from: jane on March 22, 2010, 06:57:25 PMjaz, jaz Jane, zate je prišla karta NADANGELA RAFAELA - ZDRAVO ŽIVLJENJE: Prehranjuj se zdravo, zadosti spi in redno telovadi za optimalno zdravje.Zraven je padla še karta NADANGEL AZRAEL - TOLAŽBA: Ob tebi sem, ko potrebuješ tolažbo in ti pomagam, da se ti zaceli srce. GajaHvala Gaja, Rafaela trenutno res potrebujem
Quote from: jane on March 22, 2010, 06:57:25 PMjaz, jaz Jane, zate je prišla karta NADANGELA RAFAELA - ZDRAVO ŽIVLJENJE: Prehranjuj se zdravo, zadosti spi in redno telovadi za optimalno zdravje.Zraven je padla še karta NADANGEL AZRAEL - TOLAŽBA: Ob tebi sem, ko potrebuješ tolažbo in ti pomagam, da se ti zaceli srce. Gaja
jaz, jaz
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:44:57 PMQuote from: Princes on March 22, 2010, 09:35:46 PMProsim, Gaja NADANGEL GABRIJEL - VODSTVO: Čas je, da prevzameš svojo vodstveno moč in vlogo ter ljubeče vodiš druge. GajaDraga angelčica Gaja, hvala ti iz srca . Razumem sporočilo.
Quote from: sonce on March 23, 2010, 09:00:09 AMjaz tudi, jaz tudi, jaz tudi....prosim hvala! Čisto angelska ura posta. NADANGEL HANIEL - LUNINI CIKLI: Bodi pozorna na to, kako luna vpliva na tvojo energijo in manifestiranje ter se okoristi s tem znanjem. Gaja
Quote from: Tea on March 23, 2010, 07:29:35 AMProsim tudi zame NADANGEL RAGUEL - BOŽANSKI RED: V tem trenutku je vse tako, kot mora biti. Poglej izza iluzije, da boš videla prikrit red. Zraven je padla še karta: NADANGEL RAFAEL - DIHAJ: Nekajkrat globoko vdihni in počasi izdihni, da prebudiš svojo energijo in opustiš stare vzorce. Gaja
Prosim tudi zame
Quote from: Tejka on March 23, 2010, 07:39:31 AMTudi jaz, če nisem prepozna NADANGEL ZADKIEL - JASNOSLIŠNOST: Bodi pozorna na ljubeče vodstvo, ki ga slišiš v notranjosti uma ali od drugih ljudi. (Morda si zato tako občutljiva na zvoke, ker se ti razvija ta kanal intuicije). Gaja
Tudi jaz, če nisem prepozna
Quote from: Neska on March 22, 2010, 07:14:19 PMTudi jaaaaaaaz....hvala Neška, zate ima sporočilo NADANGEL ŠAMUEL - SPREMEMBA KARIERE: Tvoje življenjsko poslanstvo je spodbudilo blagoslovljeno spremembo kariere. Tudi tebi je zraven padla dodatno karta, in sicer NADANGEL HANIEL - STRAST: Zaupaj in sledi obnovljeni strasti na področju ljubezenskega življenja ali kariere. Gaja
Tudi jaaaaaaaz....hvala
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:55:37 PMQuote from: sonce on March 23, 2010, 09:00:09 AMjaz tudi, jaz tudi, jaz tudi....prosim hvala! Čisto angelska ura posta. NADANGEL HANIEL - LUNINI CIKLI: Bodi pozorna na to, kako luna vpliva na tvojo energijo in manifestiranje ter se okoristi s tem znanjem. GajaHVAAAALAAA ...a veš, da sem res začela že pred časom opažati, da luna absolutno vpliva name samo skapirati jo še moram
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:50:02 PMQuote from: Tea on March 23, 2010, 07:29:35 AMProsim tudi zame NADANGEL RAGUEL - BOŽANSKI RED: V tem trenutku je vse tako, kot mora biti. Poglej izza iluzije, da boš videla prikrit red. Zraven je padla še karta: NADANGEL RAFAEL - DIHAJ: Nekajkrat globoko vdihni in počasi izdihni, da prebudiš svojo energijo in opustiš stare vzorce. GajaHvala Gaja Menda bo Raguel pomagal pri tem, ko sem ga že zjutraj potegnila kot karto dneva. Hvala
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:52:18 PMQuote from: Tejka on March 23, 2010, 07:39:31 AMTudi jaz, če nisem prepozna NADANGEL ZADKIEL - JASNOSLIŠNOST: Bodi pozorna na ljubeče vodstvo, ki ga slišiš v notranjosti uma ali od drugih ljudi. (Morda si zato tako občutljiva na zvoke, ker se ti razvija ta kanal intuicije). GajaHvala . Možno je, si želim, da bi lahko thetkala tudi v tem hrupu
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:39:36 PMQuote from: Neska on March 22, 2010, 07:14:19 PMTudi jaaaaaaaz....hvala Neška, zate ima sporočilo NADANGEL ŠAMUEL - SPREMEMBA KARIERE: Tvoje življenjsko poslanstvo je spodbudilo blagoslovljeno spremembo kariere. Tudi tebi je zraven padla dodatno karta, in sicer NADANGEL HANIEL - STRAST: Zaupaj in sledi obnovljeni strasti na področju ljubezenskega življenja ali kariere. GajaTale sprememba kariere me "lovi" že nekaj časa...hmmm, se moram prepustit Hvala draga
Quote from: ženska on March 23, 2010, 01:25:49 AMLahko še eno zame?Hvala. NADANGEL RAFAEL - DIHAJ: Nekajkrat globoko vdihni in počasi izdihni, da prebudiš svojo energijo in opustiš stare vzorce. Gaja
Lahko še eno zame?Hvala.
Quote from: sonce on March 23, 2010, 01:58:27 PMQuote from: Gaja on March 23, 2010, 01:55:37 PMQuote from: sonce on March 23, 2010, 09:00:09 AMjaz tudi, jaz tudi, jaz tudi....prosim hvala! Čisto angelska ura posta. NADANGEL HANIEL - LUNINI CIKLI: Bodi pozorna na to, kako luna vpliva na tvojo energijo in manifestiranje ter se okoristi s tem znanjem. GajaHVAAAALAAA ...a ve, da sem res začela e pred časom opaati, da luna absolutno vpliva name samo skapirati jo e moram Prosim. Ferdo, pii...
Quote from: Gaja on March 23, 2010, 01:55:37 PMQuote from: sonce on March 23, 2010, 09:00:09 AMjaz tudi, jaz tudi, jaz tudi....prosim hvala! Čisto angelska ura posta. NADANGEL HANIEL - LUNINI CIKLI: Bodi pozorna na to, kako luna vpliva na tvojo energijo in manifestiranje ter se okoristi s tem znanjem. GajaHVAAAALAAA ...a ve, da sem res začela e pred časom opaati, da luna absolutno vpliva name samo skapirati jo e moram