Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol VI del.

<< < (62/73) > >>

Jane:
nisem, so pred mano mislim da. Amapk na spregled jih ni, tako da kaj bi čakal, veselo na delo  ;D

Andres:
Aha. Jane se je na erotično masažo mimo vrste prešvercala, kar mojemu daljnogledu seveda ni ušlo.  Tako vam lahko iz prve roke postrežem s fotografijo telesa za Bojana.

Andres

Bojan The Bojan:

--- Quote from: jane on May 19, 2010, 10:23:03 AM ---nisem, so pred mano mislim da. Amapk na spregled jih ni, tako da kaj bi čakal, veselo na delo  ;D

--- End quote ---

aha...
Kakorkoli že, javite se kdaj ste na vrsti, jaz nisem plačan za to da mislim, ampak da gnetem  :P

Andres, ja, ja... ampak to je slika pred masažo, ker po masaži več ne bo mogla sama sedeti  :D

Andres:
Seveda razumem tvoje sporočilo Bojan. Bržkone mora vsaka ali vsak, ki pride k tebi na masažo, imeti dobro utrjeno rit, da potem lažje sedi.  Naj potem priporočam, da gonijo vsaj dva tedna. Kolo kajpak, saj le tako se jim bo vsaj deloma utrdila rit in bodo po masaži lahko celo sedele.

Andres

Neska:
Mene sta preskočila :'(

--- Quote from: Bojan The Bojan on May 19, 2010, 03:57:45 PM --- ampak to je slika pred masažo, ker po masaži več ne bo mogla sama sedeti  :D

--- End quote ---

Ojoj...pol pa bolje da počakam, kako bo kaj Jane po masaži :o, pa se kasneje oglasim :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version