Astrologija-zvezde so nad nami > Drugi astrološki okvirji
ELEKCIJE
Jane:
OK še eno butasto vprašanje, ker nisem glih stručko elekcij. Glede na to, da je drugo leto katastrofa, jaz pa mislim svojo firmo v tem času na noge postavljati ( torej pridobivanje novih strank, pisanje priročnika in skupaj z možem postati uvoznika za česen) a je to sploh pametno, al je važno da so bile ideje zasnovane prej. Mož je sklenil dogovor z dobaviteljem v ugodnem času, edino stranke, bova pridobivala v tem polletnem čudnem obdobju :D
Tea:
Ti firmo že imaš - se pravi ne gre za nič novega, še posebno, če so bile ideje že prej
Jane:
o super, se mi je zdelo samo raje preverim. Sicer jo ima mož, jaz sem svojo morala zapret. Tako da se mislim malo švercat čez moževo, pa na zavod, pa probat kako subvencijo iztržit pa šele potem svojo odpret.
Andres:
--- Quote from: Tea on November 29, 2013, 07:53:01 AM ---Ti firmo že imaš - se pravi ne gre za nič novega, še posebno, če so bile ideje že prej
--- End quote ---
Tea. Ampak eni stiki s potencialnimi kupci so pa prvi.
Andres
Jane:
--- Quote from: Andres on November 29, 2013, 09:24:35 PM ---
--- Quote from: Tea on November 29, 2013, 07:53:01 AM ---Ti firmo že imaš - se pravi ne gre za nič novega, še posebno, če so bile ideje že prej
--- End quote ---
Tea. Ampak eni stiki s potencialnimi kupci so pa prvi.
Andres
--- End quote ---
No sej to me mal "skrbi". Predvsem tisti del z moževim česnom, OK moje stranke, so itak take da pridejo in grejo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version