Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.sepet-sanj.com
Azra:
--- Quote from: vidka on July 04, 2007, 12:35:06 PM ---Ko smo ze ravno pri drevesih,... mogoce kdo ve je kak globji pomen ce nekdo pije samo sadne ali pa samo zeliscne caje? Ali gre zgolj za okus...
--- End quote ---
Hmmmm...zanimivo vprasanje! Jaz pijem vse caje, najraje pa zelene, tudi crne in rdece, ker vem, da so zdravi ... potem pride v navado. Najmanj rada imam sadne. Nekako umetni se mi zdijo.
vidka:
--- Quote from: Azra on July 04, 2007, 12:51:54 PM ---
--- Quote from: vidka on July 04, 2007, 12:35:06 PM ---Ko smo ze ravno pri drevesih,... mogoce kdo ve je kak globji pomen ce nekdo pije samo sadne ali pa samo zeliscne caje? Ali gre zgolj za okus...
--- End quote ---
Hmmmm...zanimivo vprasanje! Jaz pijem vse caje, najraje pa zelene, tudi crne in rdece, ker vem, da so zdravi ... potem pride v navado. Najmanj rada imam sadne. Nekako umetni se mi zdijo.
--- End quote ---
Ja pri meni je isto. Res nekako ne maram sadnih cajev, zdi se mi, kot da mi ne dajejo zadostnega ucinka uzivanja ob pitju. Hm... me je to zdaj asociiralo na... ce ljudje pijejo sadne caje jemljejo cutne uzitke bolj povrsinsko, ljudje ki pijejo prave in zeliscne caje jemljejo in dozivljajo stvari globje, z vec pozornosti. Hm kdo bi vedel. ???
Regina:
Se še spomnite lanskega članka o lovilcih sanj? Tokrat si lahko na spletni strani ogledate nekaj vzorcev, če bi si jih želeli narediti sami. Kot zanimivost - po astroloških znamenjih.
Regina:
Ven z njim, Helena. ;D
Regina:
Za vse, ki bi se radi "igrali" vedeževanje ali si samo popestrili dopustniške dni, si lahko na spletni strani http://www.sepet-sanj.com/vedezevanje/Prerokovanje.htm ogledate, kako so to počeli včasih in kako lahko iste elemente v naravi uporabljamo še danes.
Pa uživajte, kjerkoli pač ste in karkoli počnete. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version