Author Topic: 12. HISA  (Read 75519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: 12. HISA
« Reply #150 on: March 23, 2016, 02:49:46 PM »
moja hči pa luno v 12 hiši (takorekoč na asc) in v konj z marsom...
mama (moja malenkost :)) je bila precej odsotna, definitivno od mene ni dobila vsega kar bi si ona želela in kar predstavlja arhetip mame...
sva pa kljub tej luni v 12 zgradili čudovit odnos, se učili ena od druge, no bolj jaz od nje...velikokrat mi je rekla, da je bila ona sigurno moja mama v prejšnjem življenju, ker stalno skrbi za mene....ko greva čez cesto, ona meni reče, mami pazi in me prime za roko :o ko sem imela težave, je bila vedno ob meni, ko sva imela konflikte s partnerjem, se je ona borila za mene...ko sem bila zaslepljena, mi je odpirala oči in zahtevala, da se borim, kazala tudi pot kako naj se borim....
po drugi strani, ko je bila ona v težavah, sem bila jaz njena rama za jokanje in tolažbo, kar je itak normalno :) skratka sva zelo povezani, imava duhovno povezavo, tako da mislim, da se je ta 12. izrazila na pozitiven način, res pa da sva šli prej obe skozi mnogo turbolenc in preobrazb ...

Reci ji, da te še malo opominja glede parkiranja... (jokeeeeeeee  :D. Danes mi hudički sekajo, taki nagajivi, ne zlobni sicer)  ;D

:laugh: :laugh: :laugh:
ja, saj me opozarja, mami čez rdečo luč si šla, mami kako voziš, mami kje voziš, mami ne parkiraj tukaj...
jaooo, kot bi bila ona moja mama :blank: :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #151 on: March 23, 2016, 02:54:39 PM »
ja, saj me opozarja, mami čez rdečo luč si šla, mami kako voziš, mami kje voziš, mami ne parkiraj tukaj...

Si kdaj gledala angleško humoristično serijo (ne vem naslova), mama je taka odštekanka, razvajena, vse dela po svoje in kao cel svet ji pripada, hčerka pa resna, kot da je mama?  :laugh: :laugh: :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #152 on: March 23, 2016, 02:59:26 PM »

Si kdaj gledala angleško humoristično serijo (ne vem naslova), mama je taka odštekanka, razvajena, vse dela po svoje in kao cel svet ji pripada, hčerka pa resna, kot da je mama?  :laugh: :laugh: :laugh:

ne nisem, ampak tako nekako je pri nas, ja :laugh:
mama razvajenka, ja ta mi je všeč :laugh:
daj pobrskaj kako je naslov tej nanizanki, da malo pogledam ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #153 on: March 23, 2016, 03:41:35 PM »

a tu une dve bejbi ko je zraven še una zblojena prijateljica Patty ali Patsy al kaj je že :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #154 on: March 23, 2016, 03:59:53 PM »

a tu une dve bejbi ko je zraven še una zblojena prijateljica Patty ali Patsy al kaj je že :D

Jaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa.... Pop...ko ju gledaš  :laugh: :P ;D

Komaj sem  našla, ker ne vem naslova. Poiskala pod slike pod English humour series :)
Naslov: Absolutely Fabulous

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #155 on: March 23, 2016, 07:19:10 PM »
ja, ja ti dve sta carici  :laugh: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #156 on: March 24, 2016, 08:29:55 AM »
No, tole si moram potem res pogledati, da se vidim kakšna sem ;D