Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranzit Neptuna
Jane:
Malo sem se spravila na preučevanje :NE , ker mi je res čuden, kup ene megle :D No očitno bi ga na svojo dvanajsto morala bolj razumet, pa ga ne.
Me zanima, če je kdo imel podobne aspekte in izkušnje z njimi. Mene ta "rošada" čaka junija.
T :Ma bo delal :kv na :NE - obenem v istem času bo :Sa na :PL ( torej bo aktiviran JOD) - vse mi je jasno, samo neptun ne hehehe.
V istem času bo T :NE delal :tr :Me in quincux :Sa kar pomeni, da bo v bistvu v :kv na natalnega :NE in smo spet pri JODU?!
Ko je bila ta konfiguracija prvič podprta s strani saturna sem šla v medijstvo. Kaj bo pa zdaj tale norc :NE prinesel, pa ne vem.
Tea:
--- Quote from: Jane on February 24, 2012, 06:39:25 AM ---Malo sem se spravila na preučevanje :NE , ker mi je res čuden, kup ene megle :D No očitno bi ga na svojo dvanajsto morala bolj razumet, pa ga ne.
Me zanima, če je kdo imel podobne aspekte in izkušnje z njimi. Mene ta "rošada" čaka junija.
T :Ma bo delal :kv na :NE - obenem v istem času bo :Sa na :PL ( torej bo aktiviran JOD) - vse mi je jasno, samo neptun ne hehehe.
V istem času bo T :NE delal :tr :Me in quincux :Sa kar pomeni, da bo v bistvu v :kv na natalnega :NE in smo spet pri JODU?!
Ko je bila ta konfiguracija prvič podprta s strani saturna sem šla v medijstvo. Kaj bo pa zdaj tale norc :NE prinesel, pa ne vem.
--- End quote ---
Saturn ne bo več na Plutonu - separativni 1° orbisa do njega
Neptun pa sekstil na natalnega
Saturn sicer naredi 150 na Luno - junija
R Venera /tudi disp. tvoje Lune/ bo na Soncu
Merkur dispozitor pa v Raku in na vozlu ....
P Venera na vozlu, P Luna v Raku in ne pozabi na Urana sekstil PF .....itd....
Bolj kot ta jod, bo aspektirano vprašanje Venere - vrednosti ženskosti in ljubezni /tudi saturn v 5/, lune - tudi vladarica 2
dispozitor obeh in dispozitor mrkov maj/junij - 12
in prehod jupitra preko 12
Meni se kaže kot priložnost, da nek svoj ženski, notranji kreativni potencial postaviš v novo obliko
Drugič pa glede na mrke os 12 in 6 - glede na sovladarja 6 jupitra in merkurja kot vladar majskih mrkov - glede na venero in luno = nova oblika kreativnosti in vrednosti z nekim novim projektom, ki lahko prinaša spremembo v načinu služenja denarja ali ovrednotenja tistega kar delaš na drugačen notranji način
meni je čist OK tole.
Jane:
No sej sem vedla, da je :NE megla, da zamegljeno vidiš ;D Ja :Sa bo malo prej na :PL , to sem govorila tko kaj se bo dogajalo v tem dvomesečnem obdobju maj-junij-julij.
Glede na včerajšnji dan bi rekla, da bo podpis ločitve ;D Danes je že bolje ;D
Hvala Tea :-*
Tea:
--- Quote from: Jane on February 24, 2012, 09:32:46 AM ---No sej sem vedla, da je :NE megla, da zamegljeno vidiš ;D Ja :Sa bo malo prej na :PL , to sem govorila tko kaj se bo dogajalo v tem dvomesečnem obdobju maj-junij-julij.
Glede na včerajšnji dan bi rekla, da bo podpis ločitve ;D Danes je že bolje ;D
Hvala Tea :-*
--- End quote ---
Ah saj veš, da v R ni dobro podpisovat :P
Jane:
Ja vem ja, saj bom počakala da mine ;D Potem bom pa videla kaj a retro ali moja jeza ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version