Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranzit Neptuna
cvetka:
--- Quote from: Maja on March 01, 2018, 01:09:40 PM ---Prosila bi za kakšen pozitiven komentar glede mojega T :NE, ki bo začel kvadrirati :Lu :kon :U v 12. hiši.
--- End quote ---
Po mojem mnenju ta :NE tranzit ne bo prinesel nič pomembnega, predvsem zato, ker v natalni karti :NE ne tvori aspekta niti z Luno niti Uranom.
Ne vem, če je to pozitiven komentar? Dobro bodi.
Maja:
Cvetka, hvala, je pozitiven komentar. Raje vidim, da ne bo nič večjega, zlasti, ker gre za :NE in :kv ...
Škratinja Nagaya:
Koliko časa po vaših izkušnjah še deluje Neptunov kvadrat na natalno Sonce, ko je tretjič in zadnjič v aspektu in že separira?
Natalno Sonce je v 6. hiši.
Hvala!
Jane:
Če seperira potem ne deluje več. Ne vem sicer za sonce, bi morala pogledati kdaj mi je delal ta kvadrat. Se pa spomnim zadnjega z venero, tretji prehod je razjasnitev in konec muk haha.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on February 23, 2025, 10:11:30 AM ---Če seperira potem ne deluje več. Ne vem sicer za sonce, bi morala pogledati kdaj mi je delal ta kvadrat. Se pa spomnim zadnjega z venero, tretji prehod je razjasnitev in konec muk haha.
--- End quote ---
Nekaj minut je čez, natančen kvadrat je bil nekaj dni nazaj.
Je pa začel pri prvem kvadratu delovat že nekaj minut prej (se je približeval) in takrat so se začele konkretne težave, postavljena je bila diagnoza, seveda v skladu z Neptunom zelo verjetno napačna.
Računam na razjasnitev, ja. In srčno upam na izboljšanje stanja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version