Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranzit Neptuna
Tea:
Zanimivo.
Je pa sigurno v igri tudi Pluton /v sosednji sobi si napisala/, v kvadratu na Merkurja te izzivajo ljudje z besedami in dejanji. Povečuje tudi občutljivost na vse v tvojem okolju. Vsekakor pa ti bo prinesel čistkoin jasnost v tvojih mislih.
Mislim, da v osnovi Neptun na Saturnu ni toliko prinašalec zmede, kot to, da nekako v situacijah uravnovesimo kar je tukaj in zdaj in kar se nam samo zdi, da je v tem času in prostoru. Neptun ti seveda samo odnaša tisto, kar si si kot fiksno postavila. Glede na Plutonov aspekt na Merkurja zraven, gre za vzorce in prepričanja, ki so ti do sedaj krojila življenje.
Pritisk bo popustil, ko boš z več mehkobe in razumevanja prepustila zgodovino in počasi začela uvajati novo sebe - način razmišljanja, prijateljski krog, na novo postavila življenjsko strukturo.
Tea:
Evo
Jaz sem preživela konjunkcijo P lune in T neptuna v kvadratu z natalno luno.
Zdaj čakam, da se lunca premakne iz kvadrata
Potem počakam še T Neptuna, ki bo ponovno šel v kvadrat z natalno, pa bo ...
Moram povedat, da sem se bala, da bo huje. Vsekakor sem pričakovala meno, pa ni nobenega sledu ;D ;)
mavrica:
za meno pa je pri tebi malo prezgodaj...bo že kak drugi tranzit to prinesel ;)
Tea:
--- Quote from: mavrica on September 02, 2008, 10:39:47 AM ---za meno pa je pri tebi malo prezgodaj...bo že kak drugi tranzit to prinesel ;)
--- End quote ---
haha, hvala Mavrica.
Sem pa v tem času Neptunskega tranzita po mojih luncah opazila, da mi hormoni drugače delajo. Včasih sem imela PMS danes pa čutim dva tri dni napetost med ovulacijo, tisti PMS pa je čudežno izginil. ;D
mavrica:
seveda, saj si srečna ženska, ki polno živi svoje življenje...takrat hormoni delujejo optimalno ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version