Author Topic: Tranzit Neptuna  (Read 91301 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tranzit Neptuna
« Reply #135 on: February 24, 2012, 11:12:41 AM »
Ja vem ja, saj bom počakala da mine  ;D  Potem bom pa videla kaj a retro ali moja jeza  ;D

Po mojih izkušnjah oboje.  ;D 

Sem doživljala lani napade Saturna  :P, letos sem poročena z drugim moškim  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #136 on: February 24, 2012, 11:21:30 AM »
 ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #137 on: February 24, 2012, 09:00:20 PM »
Ja vem ja, saj bom počakala da mine  ;D  Potem bom pa videla kaj a retro ali moja jeza  ;D

Po mojih izkušnjah oboje.  ;D 

Sem doživljala lani napade Saturna  :P, letos sem poročena z drugim moškim  :P

:laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #138 on: October 23, 2012, 05:05:11 AM »
Ja Andres ..... boš imel kar pestro

T Uran na tvojem Kironu v osmi
T Saturn pa preko tvojega stelija v drugi hiši ...........
T Pluton pa na tvoji Luni

Za velike transformativne procese bo šlo. Vesolje pa težko loči fizično smrt od smrti identitete. V vsakem slučaju pa ni nič več tako kot je bilo.

Nekaj podobega doživljam tudi jaz:

T Pluton preko progresiranega Sonca
T Saturn pa preko natalnega Plutona
T Kiron na moji progresivni luni
T Neptun gre v kvadrat na Luno

Bova poročala čez leto dni .... oz. bodo poročali drugi, kako zelo sva se spremenila  ;D

Tole iz zgodnjih postov te teme se je prisalo marca  2008 in kajpak še vedno živi.   Istega meseca sem ustanovil podjetje, kar je kajpak rojstvo, moral sem menjati avto, kasneje novembra novembra sem potem kupil mojega kužija iHerculesa in proti koncu se je tudi uradno k meni prepisal sin, čeravno je zadnja leta pred tem datumom živel pri meni.

In tako so leta minila, kar štiri že od takrat, planeti so sedaj drugače, nakar se srečujem pri novem problemu. Sin kot kaže ima slabo družbo. Voha kje bi travo kadil kot mi je bilo prišepljeno, tudi pijan je že bil, mama pa mu pijačo celo kupuje, oziroma kot vem mu jo je kupila.

Vse se dogaja vse od časa ko mu je stopil Neptun v ribe.  Morda pa je le še kje drugje.

Karto sem vstavil, toda  opažam, da je precej velika, dostop do shrani pa imam zablokiran. Torej bo link dovolj, verjamem.

http://www.nenavadno.com/mihiokt2012.gif

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: October 23, 2012, 08:49:29 AM »
Andres - T Saturn se počasi premika proti 4 hiši in sončni mrk v tvoji 4 hiši sigurno govori o tem, da bo tema dom, družina in več ukvarjanja s tem področjem.

V Mihaelovi karti pa je natalno Luna konjunkcija Neptun kar daje neke vrste zasvojenost, vendar pa je v dobrih aspektih, kar niti ne bi bilo nujno, da povzroča težave, vendar pa močan AC Škorpijon z kotnim Plutonom govori o tem, da so to teme, s katerimi težko sodelujemo. Pluton je pa tudi vladar 11 hiše - družba, prijatelji.

Sedaj ko je Saturn vstopil na to področje je tema sprožena in so učil o tem, katera družba je za nas /Miha/ ustrezna in kdo bo iz tega kroga odpadel in v katere skupine se bomo vključevali.
Mrk mu pade v 12 - ja - čaka spoznanje osamitve, občutek, da smo za vse sami, da nimamo dovolj podpore itd...../neptunska in ribja tema/
Vzeti pa si bo treba dovolj časa, umika, da predelamo pravzaprav kdo smo in iti v praizvor - določiti kaj je od tega našega, kaj pa je vpliv generacije, saj je 12 hiša pri Mihu v škorpijonu in smo spet pri Plutonu /se pravi - osredotoči se na pozicijo natalnega Plutona in kaj on zahteva od Miha - po mojih izkušnjah tak položaj zahteva, da vse probamo na svojih izkušnjah, da se skozi življenje dogodi veliko "smrti" oz. da se pogosto transformiramo in začenjamo na novo - itd....../

Druga tema je, da je sedaj T Pluton v 2 hiši /kot dispozitor 11, 12, in AC/, pa kot dispozitor novembrskega mrka

govori o transformaciji vrednot - vrednosti sebe v odnosu do drugih, vrednost telesa - smo zadovoljni z njim, ali ne. Kako se cenimo - kaj dajemo in kaj v zameno dobivamo - kar se potem navezuje na osebne odnose in spolnost /8 hiša - ki je nasprotno kompatibilna in je tudi škorpijonsko plutonska/ - pa tudi na vrednost, ki je izražena fizično /telo in denar/ - pomeni da dobimo znanja kakšno je najbolj ustrezno delo in koliko za opravljeno delo zaslužimo denarja.

In trenutno je T Pluton v kvadratu na Kirona in MC - pomeni da se ovrednotenje sebe kaže na družbeno-socialnem področju, v tem kako nam drugi "ploskajo" - torej ali so to pohvale, graje - pa seveda tudi status, ki ga tam imamo in tudi kako bi si želeli graditi svojo kariero.

Kiron na vrhu karte - kotni - v znamenju Tehtnice - odnosi - vsekakor pa gre za temo usklajevanja s samim sabo in kolektivnim, čiščenjem in gledanjem sebe preko ogledala, potreba narediti red iz nekega kaotičnega stanja in želja po novih izkušnjah, ki jih doživljamo globoko v sebi.

Vidiš tako gre tvoj sin sedaj skozi proces povezovanja z drugimi, pa vendarle znotraj teh odnosov bo moral spoznati za sebi lastno spoznanje in vizijo - kdo je in na kakšen način se bo potem kot individualno bitje družil z drugimi brez potrebe, da bi zato kaj plačeval oz. da je vreden že zato, ker je - tak kot je. Pot samospoznanja pa je dostikrat povezana z tem, da se ocenjujemo po rekacijah drugih

Mogoče bi ga spodbudil v kakšno umetniško kreiranje - da bi zadostil skupino,
 ki bi mu ponudila neke drugačne vrednote - saj ne nazadnje ima Mihael v 7 hiši /hiša odnosov/
R Venero v dvojčku - kot vladarico 10 hiše

Kiron na vrhu karte v vagi - je velika lekcija prepoznavati tisto kar je prav in tisto kar je pravično. Zato se večkrat srečavajo prav z bolečino te pozicije - nepravičnostjo - to pa je tudi njegovo karmično vprašanje!

Upam, da sem ti pomagala vsaj delno osvetliti vzrok, motiv trenutnega dogajanja. Preštudiraj vse skupaj in mu pomagaj na njegov način, če lahko.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #140 on: October 24, 2012, 05:51:06 AM »
Tea.  Hvala lepa, si mi zelo obširno napisala in tako tudi pomagala. Tekst bom moral še večkrat prebrati in počasi malo preklopiti vse to v njegov trenutni vsakdanjik.  Pravzaprav je te dni le doma in dela svoje stvari, nekaj malega pa se tudi uči, ne vem pa kaj piše na privat njegovi družbi, do česar se moram še dokopati nekako.

Mihael sicer hitro najde nepravičnost kar ni po njegovi volji. Četudi razmišljati logično zna, pogosto rad izsili, kar se pri meni ne da, torej se lahko zaradi teh stvari kar hitro udariva. 

Glede njegovega umetništva. On to načeloma ni, le da mu Ukulele leži in opažam, da je na tem področju samouk in mu nekako tudi gre.  Pravi tudi, da bo šel v šoli na krožek za film in podobno. Upam, da ga bodo te stvari potegnilo kjer bo našel sam sebe, ne pa v družbi kakršno ima sedaj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #141 on: October 24, 2012, 07:15:35 AM »
ne vem pa kaj piše na privat njegovi družbi, do česar se moram še dokopati nekako.

Zakaj moraš pa to vedeti  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #142 on: October 24, 2012, 08:36:27 AM »
ne vem pa kaj piše na privat njegovi družbi, do česar se moram še dokopati nekako.

Zakaj moraš pa to vedeti  ;)

Se tudi jaz sprašujem.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #143 on: October 24, 2012, 10:05:12 AM »
Zato, da mu bo lahko pomagal, da ga bo lažje razumel, da bo vedel kaj se z njim v resnici dogaja.
Tako to jaz razumem.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #144 on: October 24, 2012, 11:28:13 AM »
Zato, da mu bo lahko pomagal, da ga bo lažje razumel, da bo vedel kaj se z njim v resnici dogaja.
Tako to jaz razumem.

Ja ampak to so privatne stvari. Starši dostikrat pod pretvezo pomagati nadzorujemo otroke, mogoče nekdo nenamerno. Jaz osebno sem kot otrok in še vedno to dojemala kot hud vdor v mojo zasebnost. Nimaš kaj brati mojih dnevnikov in brskati po predalih ko mene ni. Zaupanje se dobiva na drug način in žal še danes s starši ne razglabljam nič, ker sta zaupanje zgubila že zdavnaj.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #145 on: October 24, 2012, 11:31:15 AM »
Tako to jaz razumem.

Ja ampak to so privatne stvari. Starši dostikrat pod pretvezo pomagati nadzorujemo otroke, mogoče nekdo nenamerno. Jaz osebno sem kot otrok in še vedno to dojemala kot hud vdor v mojo zasebnost. Nimaš kaj brati mojih dnevnikov in brskati po predalih ko mene ni. Zaupanje se dobiva na drug način in žal še danes s starši ne razglabljam nič, ker sta zaupanje zgubila že zdavnaj.

Ja, saj bo Andres povedal za kaj gre, jaz ne vem. Zase vem, da če bi moj otrok hudo zabredel, da bi se žal poslužila tudi tega, vse bi naredila, da bi prišla do nekih uvidov kaj se z njim dogaja, pa četudi bi bilo to vohunjenje, priznam.
Mi to nikoli ni bilo treba, ker smo zelo povezani, ampak se zgodi, da včasih stvari ne gredo tako kot bi morale iti in potem iščeš vse možne rešitve, ki pač obstajajo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #146 on: October 24, 2012, 11:34:43 AM »
Sej nikoli ne veš kaj je prav in kaj ne. Samo otrok bo zvedel, da vohuniš in verjemi da bo to zelo zameril, sploh če je škorpijonski kot pri Andresu. Itak vsak zase ve kaj je najbolje, govorim iz perspektive nekoga, ki je bil zelo nadzoravan.
Pa so zame tudi govorili da sem ZELO zabredla. Pa ni blo nič hujšega. Če bi bila danes še enrkat stara bi šla še enkrat skozi to. Sem pa pogrešala to, da bi se še lahko šla staršem zaupat ne da bi me zraven obsojala.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #147 on: October 24, 2012, 11:40:26 AM »
Sej nikoli ne veš kaj je prav in kaj ne. Samo otrok bo zvedel, da vohuniš in verjemi da bo to zelo zameril, sploh če je škorpijonski kot pri Andresu. Itak vsak zase ve kaj je najbolje, govorim iz perspektive nekoga, ki je bil zelo nadzoravan.
Pa so zame tudi govorili da sem ZELO zabredla. Pa ni blo nič hujšega. Če bi bila danes še enrkat stara bi šla še enkrat skozi to. Sem pa pogrešala to, da bi se še lahko šla staršem zaupat ne da bi me zraven obsojala.

Jaz tudi!

Meni je tudi hud vdor v zasebnost, da greš brskat po mojih stvareh in se posluževati tehnik vohunjenja. Najhuje je bilo, da sta verjela (predvsem mati) govoricam, ki so bile popolnoma neosnovane, izmišljene. Ko sem povedala, da temu ni tako, pa mi nista verjela. Kaj boš potem?

Jaz še dandanašnji ne delim izjemno zaupnih informacij in ja, tudi jaz sem pogrešala zatočišče pri starših, da se jima lahko zaupam. Dejstvo pa je, da če ne bi počela tega, kar sta, potem bi imela zaupnika, tako pa jih nimam, ker sta vsakič, ko sem se jima skušala zaupat, to zaupanje zlorabila. Kaj mi potem to pomaga?

Pa vem, da delata najbolje, kar pač lahko, smo drugačnih nazorov, vrednot, tako pač je.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #148 on: October 24, 2012, 11:53:40 AM »
Skratka, če kdo vohuni, naj naredi to tako, da se ne bo izvedelo.  ;D Sicer raje ne.

Meni so tudi kdaj povohunili, ampak so s tem samo sebi nakopali slabo voljo.
Ker vseh stvari nisem mogla zaupat, jih nisem pravila. Povem toliko, kot okolica lahko prenese. Razumeti bi morali, da je v njihovo dobro, če sem kdaj kaj prikrila. In kar sem, je bilo vse lepo speljano in izvedeno in nisem bila nikoli v nobeni nevarnosti.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #149 on: October 24, 2012, 12:14:21 PM »
Ah, vsi imamo skrivnosti-drugace bi bil clovek pac tako narejen, da bi videl v drugega, da bi mu bral misli, pa zaenkrat se nismo na tej stopnji. Je pa res, da ce si z nekom zelo povezan, to ze deluje. Tukaj gre za osebno zgodbo 16 letnika in oceta in mislim, da ni prav, da dajemo predpostavke kaj se sme in kaj ne. Naj uredita tako, da bo za oba najbolje, nacin tukaj niti ni najbolj pomemben. Zelim jima, da se zopet najdeta. Vso sreco Andres in "mali" Andres :-*