Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol VII del.

<< < (46/67) > >>

Tejka:

--- Quote from: Tea on August 05, 2010, 07:05:40 AM ---
--- Quote from: Andres on August 04, 2010, 08:19:05 PM ---Mimogrede Tea. Bojan je dobil zelo dobre rekomendacije za njegovo erotično masažo.  Svoj čas je bila vrsta, tako, da sem se kar vstran postavil. Zdaj sicer ne vem koliko prometa ima, a vendarle menim, da bi imela več od tega, če te zmasira on, kot pa jaz.  :D :D

Andres

--- End quote ---

Hvala za novo delovno orodje - jupi - spet bomo s sesalcem okrog letali  :D

Andres, definitivno bi tvoja masaža zalegla - konec koncev že dolgo skupaj korakava skozi tale življenja.  :D

--- End quote ---

Seveda saj se tako spodobi za moderne čarovnice ;D

Andres:

--- Quote from: Andres on August 04, 2010, 08:19:05 PM ---Mimogrede Tea. Bojan je dobil zelo dobre rekomendacije za njegovo erotično masažo.  Svoj čas je bila vrsta, tako, da sem se kar vstran postavil. Zdaj sicer ne vem koliko prometa ima, a vendarle menim, da bi imela več od tega, če te zmasira on, kot pa jaz.  :D :D

Andres

--- End quote ---

Andres, definitivno bi tvoja masaža zalegla - konec koncev že dolgo skupaj korakava skozi tale življenja.  :D

--- End quote ---

Glede na to da mi je bilo tvoje telo nekoč zelo blizu, bi torej tudi tokrat prislonil svoje roke in te tako masiral, kar bi ti dalo hitrejšo povrnitev v čas, ko sesalca še nisi uporabljala.  Najbolje, da prideš zvečer v portirnico in vse uredim na mestu. :)

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on August 05, 2010, 03:52:48 PM ---

Andres

--- End quote ---

--- End quote ---

Glede na to da mi je bilo tvoje telo nekoč zelo blizu, bi torej tudi tokrat prislonil svoje roke in te tako masiral, kar bi ti dalo hitrejšo povrnitev v čas, ko sesalca še nisi uporabljala.  Najbolje, da prideš zvečer v portirnico in vse uredim na mestu. :)

Andres

--- End quote ---

O tem, kaj se je dogajalo ponoči v portirnici ne bom tukaj pisala  ;D ;D ;D Se je pa fajn vrnit včasih tud v stare čase.

Dobro jutro forum
Kava ....... danes imam na zalogi jogurt in rolado. Bi kdo?

Jane:
Le kdo neki hehe.

Darja:
Dobro jutro Tea in ostali :-* :-* ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version