9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: jane on September 21, 2010, 07:28:49 AMHvala Tea, šefovske sposobnosti še niso prišle do izraza, čakaj da ukinem par ugodnosti Aaaaaaaaaaaaaaaa, take vrste šef boš
Hvala Tea, šefovske sposobnosti še niso prišle do izraza, čakaj da ukinem par ugodnosti
Dobro jutro klapavabim se v salon za razvajanje k Saši, čestitam Jane in upam, da si pokazala vse šefovske sposobnosti , Tejka opravke imam tudi jaz, danes natetkam, da se grem slikat, pol na občino po osebno in gremo naši v spremembo naslova .....že spet
Quote from: Tea on September 21, 2010, 06:47:17 AMDobro jutro klapavabim se v salon za razvajanje k Saši, čestitam Jane in upam, da si pokazala vse šefovske sposobnosti , Tejka opravke imam tudi jaz, danes natetkam, da se grem slikat, pol na občino po osebno in gremo naši v spremembo naslova .....že spet Upam, da se greš slikat dobesedno. Uživaj v opravkih.
Quote from: Gaja on September 21, 2010, 08:31:51 AMQuote from: Tea on September 21, 2010, 06:47:17 AMDobro jutro klapavabim se v salon za razvajanje k Saši, čestitam Jane in upam, da si pokazala vse šefovske sposobnosti , Tejka opravke imam tudi jaz, danes natetkam, da se grem slikat, pol na občino po osebno in gremo naši v spremembo naslova .....že spet Upam, da se greš slikat dobesedno. Uživaj v opravkih. ja kako pa še Gaja? ???No nisem še šla ... mogoče ju3
Quote from: Tea on September 21, 2010, 11:10:02 AMQuote from: Gaja on September 21, 2010, 08:31:51 AMQuote from: Tea on September 21, 2010, 06:47:17 AMDobro jutro klapavabim se v salon za razvajanje k Saši, čestitam Jane in upam, da si pokazala vse šefovske sposobnosti , Tejka opravke imam tudi jaz, danes natetkam, da se grem slikat, pol na občino po osebno in gremo naši v spremembo naslova .....že spet Upam, da se greš slikat dobesedno. Uživaj v opravkih. ja kako pa še Gaja? ???No nisem še šla ... mogoče ju3Sej veš, ko ti nekdo reče: "Pejt se slikat"!