Author Topic: THETA HEALING-drugi del.  (Read 39840 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: THETA HEALING-drugi del.
« Reply #15 on: June 03, 2010, 03:17:23 PM »
Jaz se tudi nikakor ne prebijem do glavnega prepričanja v zvezi z mojo matematiko. Ponavljam maturo že x-tič in vse samo zaradi matematike. Porkaflek. Sem  nalagala, pa verjetno ravno zaradi prepričanja ni pomagalo :-\ Sem se odločila, da v soboto sploh ne grem nanjo. Ni bilo časa za učenje (še manj pa volje) in razmišljam, da bi šla kar na naslednji rok (čeprav je vprašanje koliko mi bo uspelo se učit)... Joj, sem res matematik 1a :-\ :(

Tejka, saj bo šlo. Tudi meni se je zdelo, da je matematika zame težka tja do lune daleč. Dolgo sem potrebovala, da sem pri sebi  začutila odločnost, v smislu: zdaj pa dost, naredit in pika. Kot je rekla Jane, tudi s pomočjo instrukcij, ampak poglaviten je bil klik v moji glavi.

Glej, če ponavljaš maturo že x-tič, gotovo imaš nekaj predznanja. In do sobote je še cela dva dneva. Če nisi v službi  oz. si lahko vzameš prosto, pa si razdeliš dan na več šolskih ur. Kaj te pa stane, razen še eno prijavo na maturo? Saj ni tako veliko. Pa če ti še theta pomaga, ali tudi če ti ne. In z malo sreče... Imam občutek, da si bolj utrujena in prestrašena kot pa da ne bi zmogla. Poskusi!!!!!!!!!!!!!! Bomo s tabo.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #16 on: June 03, 2010, 04:25:51 PM »
Seveda je treba pretestirat pozitivno oblikovana prepričanja. :o

Ja normalno ::)
Menda Th praktikom pa res ni treba vsega prevajat, al kako

Veš kaj, ko si začetnik imaš cel kup dela in lahko pozabiš na stvari, ki so nam samoumevne. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Anarion

• Novinec
  • *
  • Where To Start In This Beautiful World?
« Reply #17 on: June 03, 2010, 04:43:23 PM »
Seveda je treba pretestirat pozitivno oblikovana prepričanja. :o

Ja normalno ::)
Menda Th praktikom pa res ni treba vsega prevajat, al kako

Veš kaj, ko si začetnik imaš cel kup dela in lahko pozabiš na stvari, ki so nam samoumevne. ;)

To se res zgodi...  :D
Theta praktik

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: June 03, 2010, 08:22:21 PM »
uau jane, to pa je super  :D

Je, je ampak inštruktorica je bila res zakon, pa še tako kot je rekla Rena, nek klik v glavi se mi je naredil, da jaz pa to znam in zmorem in je res šlo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: June 03, 2010, 09:59:51 PM »
Uf, inštruktor za matematiko, sem ga mela eno leto v sredni (zarad lenobe) pa je bil tok dober, da sem prov vzljubila matematiko, edina slaba stran je bla, k pol nisem mela več razloga d bi še inštruktorja vilda :-\ pri angleščini sem mela pa inštruktorico, je blo pa tko, da tisto dvojko sem naprosila, in to v slovenščini to je pa tud vse...bom zdej na stara leta odstranla prepričanja, pa naložila kar mi manjka, so mi zadnje thetičke pisane na kožo, hvala Goga :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: June 04, 2010, 11:20:21 AM »
jst mam pa eno vprašanje. ali se recimo da s theto izbrisati tetovaže ali pa da se zaraste luknja od piercinga? ne vem, zakaj mi je to prišlo na misel  ;D

aja pa če že to sprašujem, nekateri pravijo, da ful ni dobro dajati si tetovaž in piercingov. kaj theta pravi glede tega? ali pa na splošno?
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #21 on: June 04, 2010, 12:00:59 PM »
Dobro vprašanje. Za piercinge mi res ni, imam pa že kar nekaj časa željo po tatoo-ju (vem kaj in kam, samo pogum in finance še manjkajo) ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: June 04, 2010, 12:23:59 PM »
ne vem kaj ma theta veze s tatujem, naredi si ga če ti paše  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #23 on: June 04, 2010, 12:45:29 PM »
Kar se tatujen viče, bi jaz dodala samo eno

Vse se da, samo verjet je treba in zaupat ;D ;D ;D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: June 04, 2010, 03:28:24 PM »
hehe, ja ne vem, sestra moja je pršla na plano z idejo, da piercingi preluknajo čakre (al neki na to foro) da pa tatuji tut premanentno neki poškodujejo itd.

jst mam tko al tko že dva  ;D
9ZK 674

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #25 on: June 04, 2010, 09:31:54 PM »
Po telesu poteka "nebroj" meridianov in če "imaš srečo" in ga preluknjaš s piercingom se lahko pojavijo zdravstvene težave - res je tudi, da so piercingi najbolj moderni tam, kjer je največ meridianov. Težave, ki sem jih zasledila pri znancih po pierceng "terapiji": bolečine v križu, višanje telesne teže, slabo počutje,... Tistim, ki meridiane falijo, ni navadno nič.
Kar se tiče tatoojev, sem slišala, da ne moreš biti krvodajalec, če imaš tatoo, nisem pa še srečala nobenega, ki bi imel tatoo in bil krvodajalec. Nekdo mi je celo rekel, da če imaš tatoo, ne moreš delati Thete (ko smo ravno v tej sobi) in se ukvarjati s podobnimi zadevami, kar pa vem, da ni res, saj poznam kar nekaj dobrih tetoviranih Thetk  ;).
Ni mi pa jasno zakaj ljudje zganjano tako nasilje nad svojim telesom. Hihi, dobra ideja: da si natehtaš tatoo  ;D ;D ;D
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: June 04, 2010, 09:42:13 PM »
no tukaj imam ugovor. lahko si krvodajalec in imaš tetovažo, samo mora od tetoviranja miniti vsaj 7 mesecev. če bi prišlo do kakšnega vnetja, potem bi se to že pokazalo do sedaj.

sem tudi sama imela piercing tako v ušesih (po tri in dve luknji) in pa v popku. če malo bolj pomislim, odkar sem dala uhan v popku ven, so minile tudi bolečine v križu  ;D je pa res, da sem imela zlat uhan, bolj mali in tudi ne toliko viden. enostavno se nisem počutila jaz z uhanom v popku. sedaj mi je ostala še majhna luknjica in bi jo z veseljem "zbrisala" s theto  :D

tako ali tako nameravam kasneje v življenju dodati še kak tatu nase, tako da s theto ne bi bilo tako slabo  ;) drugače pa, tatu, ki ga imam na hrbtu, mi ga je delal 3 ure, pa sem čisto normalno preživela. na začetku me je še žgečkalo, samo na koncu je bilo že malo mučno, ker je že tretjič šel čez. ni pa da bi človek rekel, da je bau bau. opažam, da imam res visok prag bolečine, ker preživim marsikaj  ::)
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #27 on: June 05, 2010, 02:44:41 AM »
Jao zluknjane uhlje sem pa pozabila. Klasični uhani sicer, samo vseeno ;D

Iza, saj če bi obstajala možnost, da mi tako slikico kot jo želim permanentno drugače namontirajo kot s tetoviranjem bi šla prej na alternativo. Ko pa začnem thetkat okoli tega, pa se mi vedno znova kdo ponuja, da pozna dobrega tetovatorja torej je očitno to kar pravi način zame  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: June 05, 2010, 11:54:30 AM »
Eh da se s tatujem ne da thetkat se je zmislil tisti, ki mu to ne gre  ;D Ne vidim problema z mojim tatujem ampak prav nobenega  ;D
Zakaj ljudje zganjajo teror nad svojim telesom, mogoče je za nekoga to teror, za nekoga drugega umetnost. V nekaterih kulturah bolj si načičkan bolj si lep, meni osebno je takrat tisti tatu pomenil nek odraz mene same v tistem obdobju. Je pač moj in tam kjer je. Pa še sama sem si ga naredila  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: June 05, 2010, 12:01:41 PM »
se popolnoma strinjam s tabo jane. tatu je odraz mene, mojih občutkov, mojih čustev, odraz mene. med prvim in drugim tatujem je minilo skoraj 6 let, tako da mi nikoli ni bilo žal ne za enega ne za drugega. prvega sem sicer našla na internetu, drugi je pa unikat, narisan posebej zame  ;)

no, skupaj sestavljen iz treh slikc, ki mi jih je kolega narisu. še dobr da delam na grafičnem oddelku in da imam tako prijaznega šefa, da mi use naredi tako, kot je treba  ;D
9ZK 674