Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
Gaia:
--- Quote from: Zarja on July 14, 2010, 12:23:22 PM ---
--- Quote from: Gaja on July 14, 2010, 12:20:09 PM ---
--- Quote from: Zarja on July 14, 2010, 12:17:02 PM ---
--- Quote from: Gaja on July 14, 2010, 12:12:35 PM ---
--- Quote from: Zarja on July 14, 2010, 12:05:59 PM ---Mam pa še jst eno vprašanje. Lotevam se čiščenja telesa, odpravljanja maščob in odvečnih kilogramov. Zanima me, če se maščobe nabirajo okoli trebuha al pa okol stegen in riti pa me zanima za ti dve stvari s katere strani se moram lotiti. Pa kakšna prepričanja so tu zadi.
--- End quote ---
Če se maščoba nabira okoli določenega dela telesa bi jaz rekla, da gre predvsem za tvoj odnos do tistega dela telesa. Kaj vidiš, ko se pogledaš v ogledalo? Kako gledaš na svoje telo? Se imaš za debelo? Vse to ti da določene odgovore na vprašanja. Če pa želiš, ti pošlljem še prepričanja glede prekomerne teže na ZS.
:-* :-* :-*
--- End quote ---
U bi blo super, vem da je to bolj dolgoročen projekt, samo sem se zdej odločila, da poštimam tudi to področje. Bom hvaležno stestirala in poročala o uspehu.
:-*
--- End quote ---
Zakaj se omejuješ in si postavljaš to kot dolgoročen projekt. To se lahko uredi zelo hitro. Zdaj je pravi čas za takšne zadeve, ko ni volje po hrani, zaradi vročine. Pošljem. :-*
--- End quote ---
sem brala da telo pri takih projektih rabi določen čas, v uspeh pa ne dvomim
:)
--- End quote ---
To je prepričanje nekoga drugega. Ne dovoli, da te omejuje. :o
Gaia:
--- Quote from: jane on July 14, 2010, 12:55:01 PM ---Gaja kdo je pa napisal to knjigo v Cobissu je ne najdem ???
--- End quote ---
Don Elium in Jeanne Elium
Lovely:
Super, ravno za dopustniško branje, hvala Gaja.
Gaia:
Prosim. :-*
Lovely:
Eno vprašanje. Ko sem včeraj nekaj vprašala KVKJ mi je kazal nekaj kar mi sploh ni jasno. A obstaja kaka legenda simbolov al kaj za kar jaz ne vem? Navaden drevesni (ala lipov) list mi je kazal iz vseh zornih kotov, ful se je premikal v vetru in nič jasno kaj je s tem misli. Moram dans še mal k njemu, da mi razloži kolega :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version