Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.  (Read 135329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NN

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
« Reply #150 on: July 28, 2010, 10:41:55 AM »
po mojem je to dovolj

LP

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #151 on: July 30, 2010, 12:39:00 PM »
Kakšna so prepričanja za bolečine v mehurju in ledvicah?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #152 on: July 30, 2010, 01:04:26 PM »
Kakšna so prepričanja za bolečine v mehurju in ledvicah?

Za ledvice sem slišala, da gre za otročje obnašanje. Povezane so tudi s strahom.
Mehur pa naj bi bil (sem pa ravno danes brala) občutek, da si nepomemben, "odrezan".
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #153 on: July 30, 2010, 01:13:11 PM »
Hvala Ženska, sem dobila zdaj prepričanja. In bo pri meni kar jeza, ja. Sem bila zdaj par dni tempirana bomba, ne vem če je obstajal kdo, ki ni izkusil moj gnev, v teh dveh dneh  ???
Grem se zdaj malo v red spravit  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #154 on: July 30, 2010, 01:20:20 PM »
Aha, mehur: baje so tudi prepričanja: strah pred prihodnostjo, strah pred spremembami. Poskusi še to testirat.
Itak da boš spedenala.  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #155 on: July 30, 2010, 01:24:16 PM »
Hvala Skorpijonka  :-*

Moja astro karta

Offline Luna

• Mojster
« Reply #156 on: July 31, 2010, 12:58:55 PM »
Zadnje čase sem zelo zaspana in spim tudi po 10 ur :o ??? , pa čeprav si naložim spanje. Kaj bi lahko bilo narobe?

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #157 on: July 31, 2010, 01:35:26 PM »
Zadnje čase čutim ful jeze, nervoze in pravi bes na momente in to tak, da bi se lahk na koga prav fizicno spravila..se prav ustrasim sama sebe..nisem ziher kaj to sproza, verjetno to, da sem momentalno nezadovoljna z prav vsem, kristali in theta so pa verjetno vse to spravili na povrsje..pa nikoli nisem bla človek jeze, prav nasprotno..očitno sm jo tlačila  ::)  ??? :(

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #158 on: July 31, 2010, 01:51:36 PM »
Zadnje čase čutim ful jeze, nervoze in pravi bes na momente in to tak, da bi se lahk na koga prav fizicno spravila..se prav ustrasim sama sebe..nisem ziher kaj to sproza, verjetno to, da sem momentalno nezadovoljna z prav vsem, kristali in theta so pa verjetno vse to spravili na povrsje..pa nikoli nisem bla človek jeze, prav nasprotno..očitno sm jo tlačila  ::)  ??? :(

Hvala enako, zadnje par dni je bila "grozljivka", sem se prav bala, da ne bom koga fizično napadla, ker ne vem če bi se ustavila  :o

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #159 on: July 31, 2010, 02:05:37 PM »
Jane..sej se bo cudno slisalo, sam me veseli, da je se kdo tak, da nisem cist vesoljc v takem pocutju..je pa grozn filing, ker me kakšna taka stvar popari, da se sama sebi cudim, ker sem naceloma (ocitno bla) umirjen clovk.  ::) ???

Zdejle sem znorela skor, ker sem uspavala tamalga..noro res..ne pa ne zaspat, pa ful zaspan in sem ga uspavala 2 uri?! Da ne govorim, da sem zraven 15x popenila..pol se pa grizem in čutim krivo, kak sem lahk taka in kak ga lahk kdaj natulim, ko je pa drugače tak srček in cartek...začaran krog..  :-\

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #160 on: July 31, 2010, 02:32:47 PM »
Jap moja zgodba v zadnjih treh dneh.  ??? Mislim točno isto, ne morem verjet, ne in ne spat, pa to ponavadi sploh ni problem, pol se mi smeje, reži v faco, pa OK en dan sem rekla v redu pač ne boš spal, ampak je bil potem totalno nevzdržen, da sem bentila zakaj sem nehala kadit, da bi se šla vsaj malo ven umirit.
Enkrat sem se prav fino zadrla in popenila, pa mi je potem žal ko mi v joku reče mami moj moj, da me zadane direkt v srce a veš. Pa isto kot praviš ti, NIKOLI nisem bila oseba, ki bi se nekaj drla na koga, bile TAKO jezna, besna....me je prav strah od kje za vraga prihaja to?

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #161 on: July 31, 2010, 02:36:48 PM »
Očitno se čistiva..ampak upam, da gre tole hitro ven iz mene, ker sem kot en bevskajoč pes..vse mi gre na živce in pol ne morem zbalansirat tega groznega stanja z umirjenim obcutkom v theti in zacnem pol dvomit v vse in se pocutim se kot kak hinavc, ces po eni strani neki duhovnost pa mir, po drugi strani pa skor zival..  >:(

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #162 on: July 31, 2010, 04:48:37 PM »
Uf, sej se bo umirilo. Jst sem bla takšna pred theto. Zdej mi pa zelo težko kaj do živega pride. Lahko pa samo nekaj razmišljam, pa mi povejta če mam prov. Če ste ve vse naelektrene, razdražene, kako bo potem otrok spal? Najprej sebe v theti umirita, potem pa dajta otroka spat. Sej vesta vez otroka in matere je zelo močna in če bosta vidve mirne, bo tud otrok umirjen in bo zaspal. Res da svojih nimam, samo je tud pri nečakih delovalo, sej vem da je to drugače, samo vejemta mi, mulcema je blo pr teti tolk fino pa pestro, da sploh ni hotu mulc mali popoldne zaspat, pol zvečer pa zase ni vedu....sem hit poštimala :)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #163 on: August 01, 2010, 09:35:16 AM »
Ima kdo izkušenje z zdravljenjem kandide?
Kakšen ukaz dam v theti? Ne upam ukazati, naj se v celoti odstrani kandida, ker je sigurna potrebna za kakšno delovanje.
Kakšna prepričanja so za kandido? Grem pri stranki brskat še naprej, ali se ustavimo pri kandidi in najprej to uredimo?

Hvala!  :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #164 on: August 01, 2010, 07:47:11 PM »
Skorpijonka, lahko daš ukaz, da se odstrani vsa škodljiva kandida, ne odstranjuješ vse, ker je kandida potrebna v telesu ;). Vprašanje je tudi, kaj je povzročilo porast kandide, stres, antibiotiki, nepravilna prehrana...?
Drugače pa se gre večinoma za ravnovesje ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555