Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
Anarion:
Samo na očeh... Težko je opisati :o
Gaia:
Nisem še imela izkušenj s tem. Morda ti tvoje oči želijo predati kakšno sporočilo. Se morda preveč zavestno trudiš?
Mitra:
--- Quote from: Gaja on October 06, 2010, 02:04:20 AM ---Nisem še imela izkušenj s tem. Morda ti tvoje oči želijo predati kakšno sporočilo. Se morda preveč zavestno trudiš?
--- End quote ---
Ravno to sem hotela včeraj napisat, vendar se mi je zdelo da bi pametovala.
Mene so tudi oči bolele na začetku.
Kot da niso moje. Plesale so na vse strani, kot da so izbuljene, veke premajhne....
Ko sem bila dostikrat v theti, sem se sprostila in videla da se ne potrebujem preveč napenjati in truditi, da so oči tudi del mene in da lahko vizualiziram na preprostejši način in ne iščem kje se bo kakšna slika prikazala.
Torej moj nasvet je - vaja, vaja, vaja....
Imej lep dan
;) ;)
lou:
No, imela bi eno vprašanje: Jane je omenila, da je višji jaz njene babice odbil zdravljenja čeprav je babica sama drugače govorila. A to začutiš, da se zdravljenje ne opravlja ali se vsakič najprej moraš pomeniti z višjim jazom osebe čeprav sama oseba želi zdravljane? Kaj se pravzaprav zgodi če opravljaš zdravljenje, katerega Višji jaz ne želi, hočem reči kako veš da Višji jaz ne želi zdravljenja?
Jane:
Lou babica sicer ni rekla, da hoče zdravljenje, ampak govori, da ko bo ozdravela bomo naredili to in to. Rekla je samo, da kaj zmolimo zanjo, ker je zelo verna, jaz sem pač hotela narediti zdravljenje, ko sem ga delala, enostavno ni šlo, ne znam razložit, čutiš pač da ne gre, da ne sprejema. Potem sem se pa spomnila in vprašala višji jaz kaj želi in je pač rekel, da ne želi zdravljenja, da je čas za drugo pot. Tako da sem poslala samo ljubezen in dala namen za lajšanje bolečin.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version