Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (73/90) > >>

Zarja:

--- Quote from: Tea on October 08, 2010, 08:05:03 PM ---
--- Quote from: Zarja on October 08, 2010, 06:54:51 PM ---Jst bi mela pa vprašanje, kakšna so prepričana okoli kalcinacije v mišičnem tkivu....pa vsake izkušnje s tem bi bla hvaležna :)

--- End quote ---

niti ne vem kaj bi to bilo. Po domače prosim, če se da

--- End quote ---

Odvečen kalcij se nabira, ponavadi v sklepih, včasih tudi v mišicah, večkrat po poškodbah. pol pa ratajo bolečine, pa še več problemov z mišicam in sklepi....glih googla sprašujem, da bi kej več zvedla.

Gaia:
Zarja, kalcij mišice zateguje, magnezij jih sprošča, torej priporočam uporabom magnezija. Na tvojem mestu bi delala na prepričanjih glede mišic, ki so povezane z odnosom do sebe, neustrašnostjo, pogumom, močjo, trmo, nadzorom, oklepanjem... Sicer je najbolje, da preskeniraš mišice osebe in se ravnaš po tem, kar boš dobila.

:-* Gaja

sasa:
Imam eno vprašanje. Nekdo blizu mene je izrazil željo po bolj belih zobeh. Vem, da se jih definitivno da sthetkat, samo a je za to odgovoren tut kak gen? Ker to je fizičen izgled, konec koncev...

sasa:
Pa še to. Moj sodelavec ima pritisk v glavi konstantno, ga potem izenačuje, tako kot recimo pri potapljanju. To se mu dogaja že kak mesec, sem mu zdravila, se je zadeva omilila, sedaj se je pa vrnilo. Jst sem že brez idej, kaj bi lahko pucala, kera prepričanja. Se mi pa dozdeva, da je to posledica stresa in pritiskov v službi in vsaj po mojem mnenju, bi se mu moralo popraviti, ko bo sredi decembra odšel na drugo delovno mesto. Vseeno bi mu rada odpravila zadevo, ne pa da samo lajšam, pa se ta mali vragec vrača  ;D

Maja:

--- Quote from: sasa on October 13, 2010, 02:40:51 PM ---Pa še to. Moj sodelavec ima pritisk v glavi konstantno, ga potem izenačuje, tako kot recimo pri potapljanju. To se mu dogaja že kak mesec, sem mu zdravila, se je zadeva omilila, sedaj se je pa vrnilo. Jst sem že brez idej, kaj bi lahko pucala, kera prepričanja. Se mi pa dozdeva, da je to posledica stresa in pritiskov v službi in vsaj po mojem mnenju, bi se mu moralo popraviti, ko bo sredi decembra odšel na drugo delovno mesto. Vseeno bi mu rada odpravila zadevo, ne pa da samo lajšam, pa se ta mali vragec vrača  ;D

--- End quote ---

Mogoče bi pomagalo odpiranje sedme čakre?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version