Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (85/90) > >>

Tea:
Mal vas moram hecat, da ne pozabite na narodovo zavest  ;D ;D ;D ;D ;D

Naložila pa si bom že enkrat ........ ang:

mejte se fajn punce

ana67:
Spet imam eno vprašanje, in sicer me zanima, ali je možno s theto iz telesa "izgnati" glivico kandido in katera prepričanja so povezana s to glivico?

Hvala in LP

Maja:

--- Quote from: ana67 on November 08, 2010, 12:46:43 PM ---Spet imam eno vprašanje, in sicer me zanima, ali je možno s theto iz telesa "izgnati" glivico kandido in katera prepričanja so povezana s to glivico?

Hvala in LP

--- End quote ---

Je možno, ampak ne smeš ukazati, naj vse glivice zapustijo telo, ker so potrebne za določene procese. Prepričanja so pa, če se ne motim, v povezavi s krivdo, zamerami ...

Gaia:

--- Quote from: ana67 on November 08, 2010, 12:46:43 PM ---Spet imam eno vprašanje, in sicer me zanima, ali je možno s theto iz telesa "izgnati" glivico kandido in katera prepričanja so povezana s to glivico?

Hvala in LP

--- End quote ---

Kandido ni priporočljivo 'izganjati' iz telesa, ker gre za glivico, ki je dobrodejna za nas. Problem nastane takrat, kadar ni uravnotežena in se preveč razraste. Delaj predvsem na občutkih zamer, kot ti je predlagala Ženska. Če vmes naletiš na kaj drugega, tudi prav.

Priporočljiva je uporaba:

• soka Aloe-vere,
• Taheebo čaja.
• Origanovega olja,
• alkalne prehrane,
• soka Noni,
• ekstrakta listja oljke,
• molibdena,
• Comfrey tea.
• glivičnih čistilnih postopkov,
• ekstrakta grozdnih pešk,
• koencim Q10,
• A lipoična kislina ~ 300 mg,
• Acidofilus,
• zmanjšan vnos sladkorja in moke.

:-*Gaja

Nelis:
Jaz pa imam eno vprašanje.Ker sem še hudo frišna v Theta imam pogosto pomisleke ali sem resnično gor.Kako naj vem, da sem gor? Ja saj vem, nekaterim se bo zdelo vprašanje neumno.Ampak mene pa res matra.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version