Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (17/90) > >>

lou:
Gaja thanks  :-*

sasa:
Jaz imam pa eno žensko vprašanje  ;D

Meni zamuja moja menstruacija, kar mi skorajda nikoli. Imam zelo točno, in sicer na polno luno, toda kot veste, je to že mimo, moje tete s krvavca pa še vedno od nikoder.  :-\

Sej je prou fajn bit brez, samo vseeno mi je čudno, ker predmenstrualne znake pa sem imela. Sem sicer brskala v knjigi od Louise Hay, pa nisem našla razlage. A jo ima kdo od vas? A je možno, da mi hoče moje telo kaj sporočit?

Gaia:
Glede na to, da si imela pred kratkim pomemben izpit, ti lahko zamuja zaradi stresa. :o

sasa:
Hm.. ponavadi izpiti niso vplivali na kaj takega. Pa niti nisem bila pod stresom, ker sem bila tako trdno prepričana, da ga bom naredila. No ja, mogoče se je pa odločila teta obisk preskočt za ta mesc.

nensi:

--- Quote from: sasa on July 05, 2010, 09:51:01 AM ---Jaz imam pa eno žensko vprašanje  ;D

Meni zamuja moja menstruacija, kar mi skorajda nikoli. Imam zelo točno, in sicer na polno luno, toda kot veste, je to že mimo, moje tete s krvavca pa še vedno od nikoder.  :-\

Sej je prou fajn bit brez, samo vseeno mi je čudno, ker predmenstrualne znake pa sem imela. Sem sicer brskala v knjigi od Louise Hay, pa nisem našla razlage. A jo ima kdo od vas? A je možno, da mi hoče moje telo kaj sporočit?

--- End quote ---

Da si noseča?  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version