Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme. Danes sem po "naključju" odkrila vašo stran in moram reči, da prvič slišim sa theta zdravljenje. V predalu mi že par mesecev stoji knjiga Denar in zakon privlačnosti (vse prejšnje prebrala) in nikakor se ne morem spraviti k branju, zato sem malo posrfala in na strani odkrila debato na to temo. Malo preberem, potem se spravim brat vice. Theta foruma nisem odprla. Nato sem nekaj razmišljala o sanjah in se v trenutku spomnila, da sem danes že drugič sanjala trnek. Grem pogledat kaj to pomeni in piše, da moram po nečem poseči ali pa da sem ujeta v neke stare vzorce, ki se jih moram osvoboditi. V redu. Spet se vrnem na forum, da bi naprej brala vice a odprem theta forum. Ker je v temi zelo veliko strani in postov, me seveda začne zanimati kaj to je. In glej ga zlomka, (poleg vsega drugega) terapija za odpravljanje starih vzorcev in prepričanj! Kakšno naključje

Rada bi se udeležila terapije, pa vidim en kup ponudnikov. V neki temi sem zasledila, da priporočate samo eno punco/gospo, ki naj bi imela licenco. Ne vem, če to še vedno drži (ne vem, koliko je bil star post).
Prosim vas, da mi svetujete na koga naj se obrnem.
Hvala in lp,
Alenka