Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
taja6:
--- Quote from: Tea on June 14, 2010, 08:09:35 AM ---
Kadar vidiš mačko, to pomeni:
To je obdobje, ko je potrebno zaupanje v samozadostnost in lastne sposobnosti.
Počasti svojo senzualnost s počasnim plesom, z gracioznimi in preprostimi kretnjami ter z uživanjem v dotiku in fizični intimnosti.
Pozorno prisluhni svojemu intuitivnemu vodstvu, kajti po vsej verjetnosti se tvoj prednik, ki je eden izmed tvojih duhovnih vodnikov, poskuša sporazumevati s teboj.
To obdobje je zate čarobno in skrivnostno, zato bodi še posebej pozorna na znake, ki te bodo vodili in usmerjali.
Karkoli si pred kratkim opustila (odnose, materialne dobrine, samouničevalne navade), bo kmalu nadomeščeno z nečim ali nekom bolj primernim zate.
Kiss Gaja
--- End quote ---
DANES ZJUTRAJ ME JE PRESENETILA MUCA MACA...ZANIMIVO SPOROČILO, NI KAJ ::)
Neska:
Danes sem imela bližnje srečanje z mladim škorpijončkom :o
--- Quote from: Tea on June 14, 2010, 08:06:49 AM ---ŠKORPIJON
Svoj temperament in strasti imej pod nadzorom, da bodo lahko spremembe, ki jih trenutno preživljaš gladko stekle.
Kmalu ti bo dober prijatelj/ica ali družinski član zaupal neko skrivnost.
Spolnost, z nekom, ki ga ljubiš, se bo premaknila na višji nivo intenzivnosti in strasti.
Tistim, ki so ti ljubi izkazuj veliko pozornosti z objemi in nežnimi dotiki.
To je zate obdobje transformacije, v katerem boš opuščala veliko slabih navad in se poslovila od nekaterih slabih odnosov.
--- End quote ---
Tea:
Pokorno javljam, da so komarji čudežno izginili ;D
Neska:
--- Quote from: Tea on July 27, 2010, 10:21:59 AM ---Pokorno javljam, da so komarji čudežno izginili ;D
--- End quote ---
Torej tudi internet dela, tako kot treba :D
sasa:
--- Quote from: taja6 on July 18, 2010, 01:56:12 PM ---
A si sploh kaj spala, glede na to, kdaj si napisala svoje vprašanje? Predala ti bom interpretacijo sporočila muhe.
Nekdo ali nekaj v tvojem okolju te tako vznemirja, da se to ves čas suče po tvojih mislih in ti ne pusti spati.
Bodi pozorna na ljudi, ki ti gredo na živce, ker so ti pomembno ogledalo o tem, kako sama vidiš sebe.
Nekateri ljudje širijo neresnične govorice o tebi.
Izogibaj se stresu na delovnem mestu in ne dovoli drugim, da te delajo nervozno.
Če si obkrožena z več muhami, to napoveduje manjše prepire v družinskem krogu.
--- End quote ---
pri meni je pa včeraj letala ena muha, nikakor ni hotela iti stran in glejga zlomka, ravno danes me je nekaj hotelo znervirati na šihtu :o
pismo, tale muha mi je res dala za mislit ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version