Author Topic: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja  (Read 275454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mitra

• Novinec
  • *
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
« Reply #150 on: August 18, 2010, 09:10:51 PM »
Zanima me jazbec.

Imejte lep dan
 ;D ;D ;D

Jazbec pravi takole:

Ne glede na vse, moraš biti vztrajna in izpeljati svoj projekt do konca.
Bodi pripravljena odločno zagovarjati svoja stališča in principe ter se spopadati z vsemi izzivi z dvignjeno glavo.
Čas je, da nehaš uporabljati strategijo zavlačevanja in izogibanja in nadaljuješ s tistim, kar veš, da moraš narediti.
Nehaj se vedno zanašati na druge, potem jim pa zameriti, ko te pustijo na cedilu.
Zaupaj, da imaš v sebi sposobnost, zaradi katere se lahko zaneseš samo nase.
Svojo jezo in nasilnost usmeri v konstruktivno dejavnost, ne da bi pri tem druge razcefrala na koščke.

:-* :-* :-*
Sploh ne potrebujem razlagat, kako se zadnje čase sama na sebe "jezam", ker sem zanemarila delo na sebi in vsak je lahko kriv za to, samo same sebe vedno v lepo luč postavim.
Hi hi

Gremo meditirat. Brez nič je enako- smili se smaemu sebi.

Hvala Gaja

Imej lep dan
 ;D ;D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #151 on: August 18, 2010, 10:16:39 PM »
Kaj pa martinčki, sej veste tisti mali kuščarji ki se radi sončijo...imamo okol klubskih prostorov prov naval :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #152 on: August 20, 2010, 02:35:17 PM »
Danes me je ob vhodu v trgovino pričakal prečudovit kačji pastir, ni bilo variante da ga ne bi opazila. Ko sem šla nazaj, me je pričakal pri izhodu in ko sem se z avtom zapeljala mimo trgovine je našel pot ven in švignil mimo mene  :o

Kačji pastir ti sporoča:
Bodi na preži glede kakršnegakoli hinavstva, prevar ali iluzij, ki ti zastirajo trenutno situacijo ali razmerje.
Preveč si racionalna glede vsega in bi se morala resnično povezati s svojimi globokimi čustvi.
To je čas, ko se zate ponovno prebuja čarovnija in skrivnostnost življenja.
Sedaj je pomembno, da obnoviš svojo psihično energijo, kar lahko narediš z redno meditacijo.
To ni zgolj preprosta sprememba, greš skozi veliko transformacijo, zato uživaj v procesu.

Pa še kako res  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #153 on: August 20, 2010, 02:37:04 PM »
Danes me je ob vhodu v trgovino pričakal prečudovit kačji pastir, ni bilo variante da ga ne bi opazila. Ko sem šla nazaj, me je pričakal pri izhodu in ko sem se z avtom zapeljala mimo trgovine je našel pot ven in švignil mimo mene  :o

Kačji pastir ti sporoča:
Bodi na preži glede kakršnegakoli hinavstva, prevar ali iluzij, ki ti zastirajo trenutno situacijo ali razmerje.
Preveč si racionalna glede vsega in bi se morala resnično povezati s svojimi globokimi čustvi.
To je čas, ko se zate ponovno prebuja čarovnija in skrivnostnost življenja.
Sedaj je pomembno, da obnoviš svojo psihično energijo, kar lahko narediš z redno meditacijo.
To ni zgolj preprosta sprememba, greš skozi veliko transformacijo, zato uživaj v procesu.

Pa še kako res  :o

ja jane, se ti dogaja, tako kot meni  ;)

brez skrbi, bo vse potekalo tako, kot je treba

:-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #154 on: August 20, 2010, 02:46:33 PM »
Itak, sploh ne dvomim  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #155 on: August 20, 2010, 05:20:40 PM »
Okrog mene pa včeraj spet metuljček ...  ang:
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #156 on: August 20, 2010, 05:58:51 PM »
Okrog mene pa včeraj spet metuljček ...  ang:
Tudi jaz sem ga danes po zelo doooolgem času spet srečala :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #157 on: August 21, 2010, 01:17:59 AM »
Prišla domov, čez podstrešje, pa sem ugotovila, da me moj netopirček še ni zapustu...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #158 on: August 21, 2010, 11:11:39 PM »
Jaz sem pa danes v okolju prečudovite Soče naletela na ogromno veščo, veliko kot moja dlan in martinčka.

Najboljši približek za martinčka je kuščar:
Bodi posebej pozorna na svoje sanje, še posebej na ponavljajoče se teme in podobe. Zapisuj si jih v dnevnik in meditiraj na pomen svojih sanj in njihova sporočila.
Ta situacija kliče po tišini in mirnosti, dokler ni čas za premik. Ko je čas za premik, moraš to narediti hitro in učinkovito.
V tem obdobju si še posebej občutljiva na znake, zvoke in vibracije, zato pazi na to kdo in kaj te obkroža.
Meditiraj in prikliči tisti globok in starodavni delček sebe, in ga zaprosi, da ti pokaže vizijo svoje življenjske poti.
Prisluhni svoji lastni intuiciji in se ne oziraj na druge.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI
« Reply #159 on: August 22, 2010, 02:19:09 PM »
METULJ

Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:

Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.

danes so me na sprehodi oranžni metuljčki spremljali, eden se mi je v čelo zaletel  :D
in kako resnično in na mestu je to sporočilo  ;D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI
« Reply #160 on: August 22, 2010, 03:24:52 PM »
METULJ

Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:

Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.

danes so me na sprehodi oranžni metuljčki spremljali, eden se mi je v čelo zaletel  :D
in kako resnično in na mestu je to sporočilo  ;D

Super, glavno, da ti služi. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #161 on: August 22, 2010, 09:35:18 PM »
Jaz sem pa danes v okolju prečudovite Soče naletela na ogromno veščo, veliko kot moja dlan in martinčka.

Najboljši približek za martinčka je kuščar:
Bodi posebej pozorna na svoje sanje, še posebej na ponavljajoče se teme in podobe. Zapisuj si jih v dnevnik in meditiraj na pomen svojih sanj in njihova sporočila.
Ta situacija kliče po tišini in mirnosti, dokler ni čas za premik. Ko je čas za premik, moraš to narediti hitro in učinkovito.
V tem obdobju si še posebej občutljiva na znake, zvoke in vibracije, zato pazi na to kdo in kaj te obkroža.
Meditiraj in prikliči tisti globok in starodavni delček sebe, in ga zaprosi, da ti pokaže vizijo svoje življenjske poti.
Prisluhni svoji lastni intuiciji in se ne oziraj na druge.

Olala, ja martinčki :) Sem ravno danes razlagala romy, kako sem spet doživela čisto identično situacijo, kot sem jo nekoč sanjala, s tem da mi takrat neki čudni ljudje niso bli jasni, no danes jih poznam:)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #162 on: August 22, 2010, 11:05:42 PM »
No jaz se pa danes peljem z veselice domov in mi čez cesto steče zajček... Ker sem ravno razmišljala o sebi in o preteklih dogodkih, se mi je zdelo, da ni ravno naključje... No in zajec pomeni:

To je zelo ustvarjalen čas zate, zato je pomembno, da hitro izkoristiš vsako priložnost, ki ti nepričakovano pride naproti.
Bodi posebej pazljiva naslednjih nekaj dni, in če se pojavi kaj grozečega, odidi hitro, kolikor se le da.
Naslednjih nekaj dni uživaj vegetarijansko hrano in bodi pozorna na svoje počutje.
Stvari se ti ne bodo dogajale počasi in postopoma, ampak hitro in obilno.
Zalotila se boš iti skozi obdobja tišine in miru, ki jim bodo sledili izbruhi intenzivne dejavnosti.
Izražaj svojo ljubezen svobodno in brez zadržkov do tistih, ki so ti najbližje.

vir: http://www.eshambeila.mojforum.si/eshambeila-about26-0-asc-120.html

:o :o :o

pa še kako res! zadnje čase mi meso tako ali tako ne paše kaj preveč...
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #163 on: August 22, 2010, 11:48:25 PM »
Mi se danes zvečer peljemo od sorodnikov in ravno razlagam prijatelju iz tujine, da na poti skozi gozd večkrat vidimo kakšne lisice, srne in podobne gozdne živali, in res zagledamo zadnjo plat srne. Srna pa pomeni:

Deluj v skladu z vsako in vsemi priložnostmi, ki se ti ponudijo, brez obotavljanja.
Bodi pozorna na kakršnekoli znake, ker te želijo voditi, ne glede na to ali so vizualni, slušni ali gibalni.
Še posebej bodi jasna in direktna v svojem govornem sporazumevanju. Govori tisto, kar misliš in istočasno pozorno poslušaj, kaj ti govori druga oseba. 
Poskušaj zagotoviti uporabo svojih intuitivnih in psihičnih darov s čisto namero služenja brez vpletanja ega.
Sedaj je pomembno, da se spraviš v ravnovesje; če si preveč naravnana v eno ali drugo skrajnost je to potrebno uravnati, npr. moški-ženski princip, intelekt-emocije ali duhovno-materialne razsežnosti.

www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #164 on: September 01, 2010, 07:41:53 AM »
Včeraj zvečer sem imela bližnje srečanje z ježkom.

Jež ti prinaša naslednje sporočilo:
Ne glede na vse, kar se ti trenutno dogaja v življenju, naredi vse, kar je v tvoji moči, da uživaš življenje.
Prenehaj opravljati vsakdanja opravila za dan ali dva, da osvežiš svoje telo in duha.
To je zelo plodno i n ustvarjalno obdobje zate, zato se umetniško izrazi, na način, pri katerem boš uživala.
Imaš močno povezavo s starodavno energijo boginj.
Ob prvi priložnosti pojdi vrtnarit, saj je zate pomemben stik z zemljo.
Napočil je čas, da spoštuješ svojo naravno radovednost in jo zadovoljiš z uresničevanjem svojih muh, intuitivnih vzgibov ali notranjih porivov.

nice  ang:

http://www.mychi.si/forum/topic,90.180/?lang=si