Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja

<< < (37/82) > >>

Gaia:

--- Quote from: jane on September 07, 2010, 12:17:05 PM ---Mi je res zanimivo a mislite, da nam neka žival, čeprav ne vemo njenega pomena, s svojo prisotnostjo nekako "vdahne" niti ne vem kako naj se izrazim, nas spodbudi k razmišljanju, nas intuitivno vodi k odgovorom?

--- End quote ---

Seveda. Zakaj misliš, da je mene znanje o totemskih živalih tako prevzelo. Se spomnim še od prej. ;)

Gaia:

--- Quote from: sonce on September 07, 2010, 08:48:54 AM ---Jaz sem pa pred dnevi bila priča čudnemu dvoboju...a je že kdo videl dvoboj med veščo in čebelo? Sredi belega dneva?!
Vešča je bila tista sivo-črna z velikimi kolobarčki okoli oči, tako da je njen obraz hudo spominjal na človeškega. Nekaj časa sta se bodli, nato pa je čebela odletela v eno smer, vešča pa se je odplazila po travi v drugo smer.

Sinoči pa sem šla na sprehod v temi in so od vsepovsod lezli tisti grdi črni hrošči (govnači?).

--- End quote ---

Vešča:
Kmalu boš prejela pismo, email ali paket, s pomembnimi novicami.
Zaupaj svojemu občutku za voh in se izogibaj stvari, ki ti 'smrdijo'.
Karkoli je bilo do zdaj skrito za tančico, se bo kmalu razkrilo.
Če si samska, osredotoči svojo namero na privlačenje romantičnega partnerja. Ko se to uresniči, zaupaj svojim občutkom, ki ti govorijo, če je pravi zate ali ne.
Če si v romantičnem ali intimnem razmerju, izboljšajta privlačnost med vama z uporabo eteričnih olj oz. z aromaterapijo namesto, da uporabljata parfume ali kolonjsko.

Čebela:
Čas je, da se zorganiziraš in začneš delovati na uresničevanju ideje, o kateri razmišljaš.
Projektom, s katerimi se ukvarjaš pristopi s predanostjo in marljivostjo, kar ti bo prineslo uspeh, ki bo presegel tvoje najbolj neverjetne sanje.
Z nekaterimi drugimi ljudmi se lotite poslovnega projekta, ki bo vsakemu prinesel korist in bo, če je možno vključeval celotno skupnost, v kateri živiš.
Vzemi si čas, da ceniš in uživaš v sladkostih življenja.
To obdobje je zate zelo plodno na psihičnem in ustvarjalnem področju, v katerem lahko uresničiš svoje zamisli.
Zate je to zelo produktiven cikel, zato nadaljuj s čimerkoli se ukvarjaš in rezultat bo zagotovo presegel tvoja pričakovanja.

To so moja intuitivna sporočila hrošča:
Nastopil je čas, ko se tvoja popolna preobrazba zaključuje. Uživaj v tem obdobju z vsemi svoji čutili.
Z leti si okrog sebe naredila trden oklep, da ti ljudje ne morejo škoditi. Za tem oklepom pa se nahaja čudovita notranjost, ki si jo pripravljena pokazati le izbrancem.
Poskusi več prostega časa nameniti sprehodom v naravi, da se še bolj povežeš z rastlinskim svetom.
Morda bi bilo dobro spremeniti način prehrane v večinoma vegetarijansko.
Poglobi se v Egipčansko mitologijo, kjer boš našla veliko odgovorov na svoja vprašanja in boš obudila starodavna znanja iz preteklosti.

:-* Gaja

Jane:
Nore so mi te živali, kako se vedno prikažejo ob pravem času in sem tudi postala pozorna, ko recimo ugotovim kaj so želele sporočit, da sem že sama intuitivno to naredila, še pred odkritjem sporočila.

Tea:

--- Quote from: jane on September 07, 2010, 12:29:26 PM ---Nore so mi te živali, kako se vedno prikažejo ob pravem času in sem tudi postala pozorna, ko recimo ugotovim kaj so želele sporočit, da sem že sama intuitivno to naredila, še pred odkritjem sporočila.

--- End quote ---

če te zanima http://sl.wikipedia.org/wiki/Totemska_imena#B

pa še knjigo od Marjetke Jeršak - totemske živali -  prelistaj

Jane:
Hvala Tea.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version