Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja

<< < (39/82) > >>

Gaia:

--- Quote from: Tejka on September 07, 2010, 10:24:35 PM ---Mrtva sinička in povožen ježek :'(. Mrtve živali verjetno ne pomenijo ravno kaj dobrega?

--- End quote ---

Za moje pojme gre še vedno za enako sporočilo, ne gre za dobro ali slabo. Kar ti lahko narediš v tem primeru je, da preko thete živali odstraniš travmo in spomine na bolečine ob smrti.

Tejka:
Hvala Gaja. Se mi res smilijo reveži. Sploh tisti, ki končajo v prometu :(

Tea:
Iz oči v oči ... kobilica .... noče iz moje pisalne mize

grem gledat če imamo kaj zapisanega.

Tea:

Gaja je napisala
Intuitivno sporočilo, ki ga imajo kobilice  je naslednje:

Bodi pozorna in previdna glede nagativnih energij in ljudi, ki te obkrožajo, ker te znajo te energije mimogrede posrkati vase.
V tvoje življenje prihaja nov moški, ki te bo očaral z zvokom svojega glasu ali s pesmijo.
Pozorno preući situacije okrog sebe,saj stvari niso takšne, kot se ti zdijo na prvi pogled. Nekdo se poskuša skriti za lepimi besedami in navideznimi dejanji, v bistvu ti pa želi le škoditi.

Gaia:

--- Quote from: Gaja on September 08, 2010, 12:20:53 AM ---
--- Quote from: Tejka on September 07, 2010, 10:24:35 PM ---Mrtva sinička in povožen ježek :'(. Mrtve živali verjetno ne pomenijo ravno kaj dobrega?

--- End quote ---

Za moje pojme gre še vedno za enako sporočilo, ne gre za dobro ali slabo. Kar ti lahko narediš v tem primeru je, da preko thete živali odstraniš travmo in spomine na bolečine ob smrti.

--- End quote ---

Ne vem, če sem že pisala o ježu in sinički. Če nisem mi sporoči. Pa fajn bi bilo imeti na prvi strani nekakšno kazalo, da lahko pogledamo, kje je kak opis živali.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version